Mna to velmi zobralo myslim ze mi aspon 5 slz spadlo..Ordinácia je moj oblubeny film, takže to velmi preživam....A preto mna to dojalo ved kolko si vytrpeli Pavla z hackenem a teraz toto??? sok ale totálnýý
totalne ma to odrovnalo...zas som smutny dokelu...na valentina som sa skoro obesil od smutku, teraz som myslel, ze som z tej melancholie vonku uz...ale toto ma opat polozilo ach...
@sarah1 ak nevies,aku temu sem mas dat,asi sa ti vesmir snazi naznacit,ze nemas davat ziadnu, pretoze potom z toho bude taka konina ako toto tu.
a vsimla si si, ze k Britanii blizi obrovska ropna skvrna, ze sa blizi volba prezidenta (a medzi kandidatmi su dokonca aj zeny,ak sa nemylim), ze odhalili vrazedkynu, ktora zabila svoje novorodena a asi nie prvykrat? ci si si stihla vsimnut len to,ze umrela nejaka imagianrna postava v nekonecne soap opere? velmi hodnotny prispevok a ja som hlupa,ze som na to premarnila taky dlhy komentar.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@11 ... zakladať témy zo zúfalstva to hádam nie
a vsimla si si, ze k Britanii blizi obrovska ropna skvrna, ze sa blizi volba prezidenta (a medzi kandidatmi su dokonca aj zeny,ak sa nemylim), ze odhalili vrazedkynu, ktora zabila svoje novorodena a asi nie prvykrat? ci si si stihla vsimnut len to,ze umrela nejaka imagianrna postava v nekonecne soap opere? velmi hodnotny prispevok a ja som hlupa,ze som na to premarnila taky dlhy komentar.