nereval som, aj keď mi toho všetkého bolo dosť ľúto a mal som chuť ale žeby som mal na mále, to sa nedá povedať, lebo keď chcem, plačem, keď nechcem, tak neplačem
Nie, nemala som najmenší dôvod. A bolo fest trápne, ako všetci ostatní rumádzgali, objímali sa a neviem čo všetko ešte, ako keby sa už v živote nešli vidieť, keď popritom viac než polovica z ich išla na rovnakú školu a celkovo sa spolu stretávajú dosť často, tak ja nechápem na čo toľké divadlo...
Na jednej strane som sa tešila že odchádzam od tých magorov ale keď sme vychádzali z telocvične začala som hystericky plakať, našťastie som si stihla pred tvár strčiť vysvedčko, tak to dúfam nebolo vidno.
Lebo som vyhlasovala že mi naša trieda nebude chýbať
my sme vsetci smoklili, este aj ti najdrsnejsi z najdrsnejsich.. proste dobra parta.. ale na strednej po slavnostnom odovzdavani vysvedceni sa proste vsetci rozprchli..vacsinou bez pozdravu, ziadne emocie, maximalne pocity ulavy...a potom caute bolo to zvlastne
My sme mali partiu skvelých ľudí a najsamlepšiu triednu akú sa len dá mať ako druhá mama a to doslova my sme riadne spali v škole pár krát a ráno nám toasty robila, kakauká a vždy vedela keď nás dačo trápilo a ona nedokázala ani len príhovor nám povedaťna konci roka že sme boli jej najlepšia trieda akú mala a to už ich dosť poučila
hej plakala..lebo som mala vsetkych strasne rada ..a uz to nikdy nebude take ako predtym..uz nikdy vsetci nevojdeme do nasej triedy a nebudeme robit take kraviny...pre mna nasa trieda znamenala strasne vela ...ale radsej sa tvarim ze to tak nie je lebo by ma asi vsetci vysmiali...
plakala som len trochu... na jednej strane mi bolo lúto že s niektorými sa už nebudem vídať tak často, no na druhej strane som sa tešila že pár dementov z našej (bývalej) triedy už neuvidím
Nie-bol som si od nejakej trúby vyriešiť karty čo mi zhrabla a hajde domov...väčšinu z tých spolužiakov som odvtedy nestretol-nie to ešte si pamätať ich mená
ale nie tak v triede. Boli sem velki sportovci. Ked sme sa lucili s trenerom. Silny moment. Hoci sme vedeli, ze sa este budeme vidavat, ale nieco krasne skoncilo... To bola pre nas zakladna. Sport
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Ale pravdepodobne nie. =D
(Pomlčme o tom, ako som rumázgala teraz po konci 1. ročníka na SŠ )
HEEEEEEEEJ ? NO TY VOLEEEE, TO MUSELI BYŤ LUUUUUZRI !
RESPECT BRO !
filip
Jak som skončil gympel, to mi už skoro ani nebolo ľúto, tam bola hlavne radosť
Lebo som vyhlasovala že mi naša trieda nebude chýbať
.. nikdy viac na základnú školu, nikdy..
Ale musím priznať po pár dňoch to na mňa v pokoji domova trochu dolahlo..