jedna z najlepsich hier ktoru som hral. pribeh neprekonatelny dodnes. presiel som za kazde povolanie. dosiahol som 7 odlisnych koncov hry..vraj existuje az 8. posledny som nikdy nezistil.
Hm Clovek zaraz zistuje ze je stale vela starych dobrych hier ktore nehral. Albion toto... Mam rad oldies to ma v sebe iskru ktoru dnesne graficky vymakane ale dejovo nahovno hry nemaju
No akurát túto hru som si včera nainštaloval. Niesom milovník rpg ale táto hra sa mi veľmi páči. Tiež mám dva disky lebo je to nejaka spakovaná inštalácia.
Driadcato: v mechane som bol, tie mince z bludiska nie sú náhodou obyčajné peniaze? lebo mne sa zdá že hej, alebo hovoríš o nejakých iných. Tam sa potom ešte dala získať minimálne jedna šošovka, ktorú keď si dal vedúcemu modronovi v riadiacej miestnosti, tak si cez bludisko mohol cestovať do ktorejkoľvek časti sveta, niečo ako teleport...
ale neviem už, či bola len jedna, alebo boli dve, alebo tri...
A hej, dva disky sú novšia verzia s lepšou kompresiou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Moja obľúbená hra.
Boly ste už niekto vo sfére "mechano"?? a načo sú tie mince z bludiska??
Ak niečo viete píšte
ale neviem už, či bola len jedna, alebo boli dve, alebo tri...
A hej, dva disky sú novšia verzia s lepšou kompresiou.