čaute kamoši, na akej Planete inej by ste chceli žiť keby ste mohli? na Marse? alebo na Mesiaci? Verite v mimozemstanov? Myslite ze ludia zacnu obyvat Mesiac rovnako ako Zem? a neskor aj Mars? Čítal som, že čínania alebo japonci plánujú Reštauraciu
Nedávno som čítal článok o armstrongovi a tom druhom keď boli na mesiaci. Písalo sa v ňom, že počas toho vysielana (akože na zemi ľudom) tak, že to bolo viac krát preruované, lebo armstrong a ten druhý na odvrátenej strane mesiaca videli veľké materské lode a mimozemšťanov. Vraj tam ťažia dačo. Vraj im dajako povedali tí mimozemšťania, že ak sa ľudia nebudú srať do nich, tak ani oni do nás. a ešte že to odtiaľ lietajú tie UFÁ (taniere) že ako zvedovia.
a na akej planéte? pfuu neviem, ale tak asi na Jupiteri.
by ma zaujimalo, ako by si chcel obyvat mesiac alebo mars. ono ten zivot tam nie je ziadny len tak zo srandy.
ale verim, ze sa ludia budu snazit teraformovat a za par stoviek rokov sa im mozno aj nejake mensie zmeny podaria.
ale tak myslím, že taký Mars by niekedy v budúcnosti mohol byť dosť reálne miesto na život pre ľudí... a áno, iba pre bohatú vrstvu, si nemyslite, že tam bude mať šancu sa dostať úplne každý človek zo Slovenska s minimálnou mzdou...
a samozrejme, že verím na mimozemšťanov, len pochybujem, že sú od nás tak "blízko" ako je Mars alebo Mesiac... ale určite vo vesmíre nie sme sami
@hoperpohroma ono o tom obývaní som počul o jednej myšlienke, že sa nájde asi tak 500 dobrovoľníkov, ktorých by vyslali na mars s dajakými rastlinami a tak. Že by sa tam normálne postavila dajaká kopula kde by pestovali rastliny ktoré by im vytvárali kyslík a tak. Postupne by samozrejme ale tú kopulu zväčšovali a potom ak by bola dostatočné veľká by ju skúsili otvoriť, či sa vytvorí kyslík okolo celej planéty. Tuším táto myšlienka ale stále existuje. ktovie, podľa mňa je to aj tak sci-fi
mimozemstania tu uz boli davno ... a staci mi žiť na zemi , vsak je tu este tolko nepoznanych miest ... clovek sa zbytocne jebe do vesmiru ked nevieme co mame tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a na akej planéte? pfuu neviem, ale tak asi na Jupiteri.
ale verim, ze sa ludia budu snazit teraformovat a za par stoviek rokov sa im mozno aj nejake mensie zmeny podaria.
no a ja by som chcela byvat tu
ale tak myslím, že taký Mars by niekedy v budúcnosti mohol byť dosť reálne miesto na život pre ľudí... a áno, iba pre bohatú vrstvu, si nemyslite, že tam bude mať šancu sa dostať úplne každý človek zo Slovenska s minimálnou mzdou...
a samozrejme, že verím na mimozemšťanov, len pochybujem, že sú od nás tak "blízko" ako je Mars alebo Mesiac... ale určite vo vesmíre nie sme sami