aj keď.. dnes som sa bola s kamoškou prejsť a sme šli na kofolu. a ja som tam šla na wecko.. bola som si po kľúče a ako som šla, tak presne za mnou šiel jeden chalan a ked už som šla na wecko tak povedal ahoj a fest sa tak úchylne usmial a som mala pocit že vojde na wecko ku mne... ale šiel hneď do vedľajšieho - pánskeho. Som sa tam radšej zamkla a ani som sa vycikať zo stresu nemohla
a som chcela nech odíde prvý no nevychádzal... tak ja že seriem na neho a vyšla som.. ale on mal otvorené dvere a čumel na mňa cez škáru v dverách ako zamykám dvere.. no som úplne znervóznela a nemohla ani dvere zamknúť.. úplne to bolo také čudné a ja neviem.. akoby si tam robil kadečo alebo ja neviem.. som ich zamkla a šla radšej preč.. a on hneď za mnou.. uff uff.. potom celý čas na nás ešte čumel.. bojím bojím.. radšej sme šli čím skôr preč..
a prečo by si mala byť chudáčik alebo chudáčka len kvôli tomu, že nie si na také veci? to je akože normálny len ten, ktorý to potrebuje každý deň a nech je to s hocikým??? to už skôr to je choré!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale vidím to tak že v tom lepšom prípade skončím pri nejakom péčku
a som chcela nech odíde prvý no nevychádzal... tak ja že seriem na neho a vyšla som.. ale on mal otvorené dvere a čumel na mňa cez škáru v dverách ako zamykám dvere.. no som úplne znervóznela a nemohla ani dvere zamknúť.. úplne to bolo také čudné a ja neviem.. akoby si tam robil kadečo alebo ja neviem.. som ich zamkla a šla radšej preč.. a on hneď za mnou.. uff uff.. potom celý čas na nás ešte čumel.. bojím bojím.. radšej sme šli čím skôr preč..
posledna moznost smrdi
- Co vole?
- Kurva vole!
- Kde vole?
- Tam vole!
- Týý vole!
Ale ten by bol pre ňu asi malý...