Mám plány a prevažne ich plním,ale kryty ma ešte nikdy nenapadli,pretože sa mi hlavou nezvyknú víriť myšlienky takého typu,že ho niekedy budem potrebovať. Ja hodlám prežiť pokojný a šťastný život bez pandémie a inej pohromy- čo vy nato?
ja skor zijem pre dnesok, ako pre buducnost, takze neplanujem..
Seneca raz povedal: "Pozoruj jednotlivcov a uvažuj o nich. Ich život smeruje k zajtrajšku. Pýtaš sa, co je na tom zlého? Nekonecne mnoho. Nežijú, iba sa chystajú žit."
Všetko detailne. Prácu, bývanie. ale väčšinou sú to len také sny. pochybujem, že sa mi niečo z toho splní. chcem mať šťastný život. ale ešte môže prísť milión vecí, ktoré všetko obrátia naruby. budúcnosť je v dnešnej dobe veľmi neistá. každopádne snívať je krásne.
cim na dlhsie sa planuje, tym vecia sanca ze to nevyde.. preto ak planujem, tak maximalne na pol dna dopredu.. vecinou moja planovanie je na 5 minut az 3 hodiny dopredu.. potom planujem nove veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Toto ma dostalo
ale ja inak planujem dost casto
Ale tie zásoby jedla ma zaujali
zdochnut zdochneme tak cos a zatazovat nejakym krytom?
a čo sa týka tých krytov...tak nebolo by zlé mať nejaký...ale my tu máme na okolí dosť baní, takže by sme zaliezli asi tam do nejakej
Seneca raz povedal: "Pozoruj jednotlivcov a uvažuj o nich. Ich život smeruje k zajtrajšku. Pýtaš sa, co je na tom zlého? Nekonecne mnoho. Nežijú, iba sa chystajú žit."