Nemas niekoho znameho,kto ma v cesku ucet? Ked som si za prihlasku zo slovenskeho uctu posielala,tak sa mi dokonca zmenil kurz, im prislo o korunu menej a uz som to mala ako neuhradene Ono vseobecne aj platby maju meskanie,etc.
@amirai nooo mam tam byvalych spoluziakov... ale zas za 60kc sa mi nechcelo ich otravovat to by som riesila snimi ked treba prihlasku a tak nech mi uhradia
preto sa pytam ze ci mozem v eurach miesto 2,50 napr by som poslala 3,5 nech im pride radsej viac ked zmenim kurz ale neviem ci to mozem ako pisala som mail uz tak uvidim, ale tak celkovo ma to uz zaujma ale asi neexistuje system ako to oklamat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
preto sa pytam ze ci mozem v eurach miesto 2,50 napr by som poslala 3,5 nech im pride radsej viac ked zmenim kurz ale neviem ci to mozem ako pisala som mail uz tak uvidim, ale tak celkovo ma to uz zaujma ale asi neexistuje system ako to oklamat