Otázka jednoducha,muži/chlapi/páni.
Nechávate platiť svoje polovičky/ženy/kamarátky/sestry/mamy,všetko kam ich zavoláte pozvete napr.čaj/kávu/kino/večeru/koncert/divadlo a všetky podujatia alebo sa dohodnete ze kazdy zaplati sam za seba.
S vynimkou su napr.dovolenky,platenie hypoteky ci najom za byvanie a vsetko okolo tohoto.
A vy mile ženy nechavate mužov zaplatiť za vas? Viem je to slušnosť ale nemate zly pocit s toho ze by ste to mali tomu človeku potom vratit aj ked si tie peniaze nechce zobrať a podobne.
nechavam partnera aby za mna platil a partner nechava mna aby som platila zanho bolo by mi blbe nechat sa na vsetko pozyvat, zarabame obaja, tak preco nie
mno a pokial sa jedna o nie-partnera tak si kazdy platime svoje, je mi jedno kto je ake pohlavie
keďže máme s mužom spoločný rozpočet, absolútne neriešime, kto z nás kedy čo platí
keď idem niekam napr. s kamarátmi, tak sa cítim nepríjemne, keď za mňa platia, a už záleží na tom, akí blízki sú a ako často sa stretávame - ak ide skôr o výnimočné stretnutie s niekým novým, tak účet delíme, ale s tými, kde je pravdepodobné, že čoskoro aj tak zase dakam pôjdeme, tak sa v platení proste striedame, lebo fakt nechcem prepočítavať peniaze na každý cent
vacisnou som sa s kazdym frajerom tak striedala, ze raz jeden raz druhy platil
ale mala som raz frajera co vkuse chcel chodit do fancy restauracii, ktore neboli lacne tak furt platil on alebo mal vkuse potrebu objednavat jedlo co sa mne moc nepozdavalo lebo kazdy den to tiez nieje lacne tak tiez to platil on ale keby som na to mala peniaze tak nemam problem ist na pol
ale od kamaratov si nenechavam nikdy platit, raz som si nechala kino co som bola donutena ist aj to bol film ktory som nechcela vidiet
Jasne, stavalo sa to lebo moji frajeri mali nebeske prijmy a ja som bola student s malo peniazmi - vynahradzala som to vacsinou navarenim nejakej dobrej papanice alebo som samozrejme pozvala na nieco vramci mojich moznosti
Rovnako aj teraz ked uz zarabam, nemala by som problem pozvat frajera a taktiež by som ocakavala ze pozve semtam aj on mna
Rovnako tak to robim s dobrymi kamosmi, obcas zatiahnem ucet a nerobím z toho vedu, vzdy sa mi to vrati
NENAVIDIM KED SU LUDIA UZKOPRSI/MALICHERNI OHLADOM PENAZI, UPLNE MA TO VYTACA, VRRR
su to peniaze, dziiizs
Podla mna prave preto ze z nich nerobim vedu som ich vzdy mala primerane, raz boli, raz neboli, vzdy som si to dokazala zariadiť adekvatne.
Tak takto ( mna vzdy ucili )
Kto pozyva ...ten plati
Po dalsie plati vacsinou muz ...(ak je to prve rande/ pozvanie) alebo aj vacsinou muz
NO
nie preto ze by som nedokazala vysolit eura z penazenky a zaplatit za seba alebo aj za neho ....
Proste je pekne ked je chlap chlapom ..a ked chlap uvazuje nad tym ze ideme napoli ...klesol u mna na najnizsiu uroven...to radsej zaplatim sama za vsetko odidem ..( radsej ma nech taky ani nepozyva nikam)
Ospravedlnovalo by ho to kebyze viem o nom ze nema financie ..a vtedy by som mu to navrhla sama ..
Inak by som ho brala ako drzgrosa a ziadne nabuduce by nebolo
No a ak je to uz frajer/ priatel je to individualne ...prislo by mi to blbe aby platil len on.. clovek samozrejme nechce byt vydrziavany a ani vyuzivany
No a partner alebo manzel
Tam je vacsinou spolocna kasa ..cize asi tak
( wau dnes sa v tej uprimnosti prekonavam )
Ja som ukecala kolegov aby ma vzali na diskotéku a pili sme celú noc aj sme šli všetci jedným taxíkom robili si výlet asi a nechceli ma nechať zaplatiť nič. Som sa cítila ako princezná. Šesť chlapov mojich, na inú ani nepozreli, sveta žiť. to mi napadlo prvé. Ale vo všeobecnosti často platím ja ak ideme niekam so spolužiakmi. Mám pocit že z nich vstkych mám najviac peňazí. Neviem či je to pravda ale keď mám tak rada zaplatím za všetkých. A keď som dakam chcela ísť s frajerom a hoc som to navrhla ja tak väčšinou platil on ale to už som spomínala viac to rozoberať nebudem.
frajer zaraba raz raz tolko co ja.. vacsinou ked niekde si ideme sadnut, tak plati on, ale ked nema pri sebe dake drobne, tak nemam Problem to zaplatit.. a co sa tyka potravin, tak sa striedame,,
ale ked sa ideme najest na obed niekde, tak kedze ja dostavam stravne listky, tak to platim zas ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A vy mile ženy nechavate mužov zaplatiť za vas? Viem je to slušnosť ale nemate zly pocit s toho ze by ste to mali tomu človeku potom vratit aj ked si tie peniaze nechce zobrať a podobne.
mno a pokial sa jedna o nie-partnera tak si kazdy platime svoje, je mi jedno kto je ake pohlavie
keď idem niekam napr. s kamarátmi, tak sa cítim nepríjemne, keď za mňa platia, a už záleží na tom, akí blízki sú a ako často sa stretávame - ak ide skôr o výnimočné stretnutie s niekým novým, tak účet delíme, ale s tými, kde je pravdepodobné, že čoskoro aj tak zase dakam pôjdeme, tak sa v platení proste striedame, lebo fakt nechcem prepočítavať peniaze na každý cent
ale mala som raz frajera co vkuse chcel chodit do fancy restauracii, ktore neboli lacne tak furt platil on alebo mal vkuse potrebu objednavat jedlo co sa mne moc nepozdavalo lebo kazdy den to tiez nieje lacne tak tiez to platil on ale keby som na to mala peniaze tak nemam problem ist na pol
ale od kamaratov si nenechavam nikdy platit, raz som si nechala kino co som bola donutena ist aj to bol film ktory som nechcela vidiet
Rovnako aj teraz ked uz zarabam, nemala by som problem pozvat frajera a taktiež by som ocakavala ze pozve semtam aj on mna
Rovnako tak to robim s dobrymi kamosmi, obcas zatiahnem ucet a nerobím z toho vedu, vzdy sa mi to vrati
NENAVIDIM KED SU LUDIA UZKOPRSI/MALICHERNI OHLADOM PENAZI, UPLNE MA TO VYTACA, VRRR
su to peniaze, dziiizs
Podla mna prave preto ze z nich nerobim vedu som ich vzdy mala primerane, raz boli, raz neboli, vzdy som si to dokazala zariadiť adekvatne.
Kto pozyva ...ten plati
Po dalsie plati vacsinou muz ...(ak je to prve rande/ pozvanie) alebo aj vacsinou muz
NO
nie preto ze by som nedokazala vysolit eura z penazenky a zaplatit za seba alebo aj za neho ....
Proste je pekne ked je chlap chlapom ..a ked chlap uvazuje nad tym ze ideme napoli ...klesol u mna na najnizsiu uroven...to radsej zaplatim sama za vsetko odidem ..( radsej ma nech taky ani nepozyva nikam)
Ospravedlnovalo by ho to kebyze viem o nom ze nema financie ..a vtedy by som mu to navrhla sama ..
Inak by som ho brala ako drzgrosa a ziadne nabuduce by nebolo
No a ak je to uz frajer/ priatel je to individualne ...prislo by mi to blbe aby platil len on.. clovek samozrejme nechce byt vydrziavany a ani vyuzivany
No a partner alebo manzel
Tam je vacsinou spolocna kasa ..cize asi tak
( wau dnes sa v tej uprimnosti prekonavam )
ale ked sa ideme najest na obed niekde, tak kedze ja dostavam stravne listky, tak to platim zas ja