Ahojte. V poslednej dobe ma veľmi láka kúpanie bez plaviek. V lete trávim veľa času pri vode s partiou (chlapci, dievčatá) a keď už by som to chcel vyskúšať, tak určite nie sám. Neviem ako sa ich opýtať aby som pri tom nevyzeral ako idiot.
Normálne navrhni, či neskúsite skinny dipping a z ich reakcie uvidíš, či sú tomu naklonení aspoň trochu.
Abo počkaj ešte pár rôčkov, potom sa opite a pôjde to samo.
sa vyzlec a je .. co Ta po tom co si myslia .. ked niekto z nich bude chciet sa prida, ked nie zasmeju sa a bude akurat o zazitok viac na ktory mozte spominat. ako si sa kupal nahy a oni boli zbabele lamy
@kleinschwein tak chces to vyskusat alebo chces vidiet kamosku holu? ak to chces vyskusat tak to vyskusaj ten pocit urcite stoji za to
urcite si nepomozes ak budes okolo toho filozofovat a ani ked sa ich budes vypytovat, mozes to zakricat ako budes bezat holy do vody a ked tam ostanes jediny tak ti ostane len ten pocit slobody ale urcite sa nemusis citit trapne . samozrejme ak to spravis na kupalisku cez den kde sa na teba budu pozerat stovky ludi, vtedy si radsej priprav rec pre policiu
Nahý vo vode je moc fajn, pláva sa oveľa ľahšie. Však bež na nuda pláž, nič na tom nie je. Len sa priprav, že ti bude zle z tých tlsťochov starých. Ale však chodia aj decká. Teda ako deti. Zažil som, že naháňali kačice a okolo stovky naháčov. Chce to len vážiť si sám seba, teda mať sebavedomie.
Je to super Fakt ako v plavkach človek nezažije ten divny pocit ked sa mu ritne polky oddeliaod seba .D
"zabudol som si plafky, možem jebac"
Ja s karavanovou spolubydlou sme vždy za splnu sa chodili v noci kúpať holé do mora .) A nepripadali sme si ako úchylačky...ale ako víly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale je to creepy.
Abo počkaj ešte pár rôčkov, potom sa opite a pôjde to samo.
urcite si nepomozes ak budes okolo toho filozofovat a ani ked sa ich budes vypytovat, mozes to zakricat ako budes bezat holy do vody a ked tam ostanes jediny tak ti ostane len ten pocit slobody ale urcite sa nemusis citit trapne . samozrejme ak to spravis na kupalisku cez den kde sa na teba budu pozerat stovky ludi, vtedy si radsej priprav rec pre policiu
"zabudol som si plafky, možem jebac"
Ja s karavanovou spolubydlou sme vždy za splnu sa chodili v noci kúpať holé do mora .) A nepripadali sme si ako úchylačky...ale ako víly