Ahojte baby Blíži sa leto a spolu s ním aj sezóna dovoleniek a kúpalísk. Rozhodla som sa kúpiť si nové plavky, no pri skúšaní som narazila na problém. Som typ postavy hruška - menšie prsia, širšie boky. Vo väčšine obchodov majú plavky, ktoré majú nízky
ja som rovnaký typ postavy a mám podobný problém, zvyčajne mám problém s vrchným dielom... menšie prsia opticky zväčšia riasenia, zdobenia a podobné sprostosti, ale to ja nechcem, a také "normálne" buď nemajú moju veľkosť, alebo sa mi nepáčia
aj ja mám ten typ postavy a vždy som chcela biele plavky, minulý rok som si konečne biele kúpila a to vyzerá tak super na opálenom tele že to zachráni celú postavu a ešte mám jedny čierne ktoré majú vrch dosť push-up (z HMka), takže v tých mám súmernejšiu postavu
Keď sme už pri plavkách, kedysi som niekde videla plavky, čo mali vrch ako tielko a celé boli čierne/tmavomodré s malými bielymi bodkami, vtedy som si ich nekúpila, ale teraz hoci nechodím k vode ani by som ich nemala nijako inak využiť, by som ich chcela, už len preto, že nemám žiadne, nejaké by sa pre prípad zišli a hento sú jediné, ktoré som ochotná si kúpiť, nevie náhodou niekto, kde niečo také majú a za rozumnú cenu?
(Kamenný obchod, vrch si musím odskúšať)
jednodielne plavky s vykrojením na bokoch by ti podľa mňa najviac išli....kamoška si min. rok kúpila také pekné sexi v F&F v Tescu, tam nebývajú ani veľmi drahé
v tom tescu sú niekedy naozaj pekné alebo skús plavky značky clematis, tam nájdeš rôzne strihy a zdá sa mi, že sa dá aj kombinovať, že nohavičky iná veľkosť ako podprsenka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a určite nájdeš aj s push up efektom
(Kamenný obchod, vrch si musím odskúšať)
» diva.aktuality.sk/clanok/29837/pl...