Vidím, že toho zajačika nosia dievčatá na tričku, ako náušnice, prívesok. Poznám pár ľudí, nie osobne, čo sú akoby šalení za týmto zajacom. Je to len značka ako napr. Gucci, či Prada, alebo je v tom podprahový zmysel? Podľa mňa je ten zajac symbol sexu.
@caramelbiscuit ako playboy nekupujem a ten zajac sa mi vidi rovnako gycovy ako vacsine tu..ale cim je podla teba gucci alebo prado take vynimocne, ze sa to nemoze davat na rovnaku uroven? ze predavaju snobske handry? no tak to tipujem, ze tie zenske z playboya sa tiez do takych obliekaju
@belzeboss no tak pokiaľ viem, reč je tu o oblečení playboy a nie časopise, tak ako sa tie ženské obliekajú tu prosím ťa nerieš. Ide o to, že keď si niekto oblečie Gucci alebo Pradu nevyzerá ako lacná rádoby sexy štetka, o tom to je. Na cenu som sa nepozerala tak isto, len na štýl, akými sa spomínané značky prezentujú. Takže nemyslím si, že je vhodné tu stavať na rovnakú úroveň značky ako Gucci a Prada s Playboyom.
@caramelbiscuit väčšina pičiek čo práve spomínané značky nosia sú presne tie lacné štetky, ktorým tie handry kupujú ulovený prachatý (tak o 20 rokov starší) partneri.... playboy je zas značka pre kurvy, ktoré si zatial handry kupujú samé, lebo na gucci nemajú..
@caramelbiscuit ok, beriem..ja sa v tejto sfere nevyznam, ja som netusil, ze existuje playboy aj ako znacka oblecenia, zatial som to videl len v podobe roznych priveskov, nausnic a pod.
..hoci ja osobne by som rozdiel nerozoznal pre mna renta jak renta
@peter_piper keď slečne ide o to, aby na seba nahádzala čo najviac drahých vecí tak prosím. Lenže je povrchné odsudzovať značku len kvôli pár mladým kurvám, nemyslíš? Pretože keď si porovnáš modely Playboy a Gucci tak musíš byť ohromne slepý aby si ich staval na rovnakú úroveň.
@belzeboss áno, áno, táto pliaga menom Playboy je omnoho viac rozšírená
@peter_piper tak mi prosím ťa vysvetli, prečo si prvý krát na mňa reagoval, keď ja som hovorila o značke a nie o tých kurvách. Tak nepleť hrnce s varechami
@caramelbiscuit reagoval som na to, že aj jednu.aj druhú..aj tretiu značku nosia štetky..akurát nevyzerajú ako lacné štetky, ale ako drahé štetky..len v tom je rozdiel
ale myslel som na to, že ten symbol bol vytvorený ako poznávacie znamenie hentej danej značky - časopisu, ktorý v obrazoch poukazuje na ženskú krásu a v článkoch určených predovšetkým mužskému čitateľovi na rôzne témy aj s užívaním tela spojené... bla bli ble
@thrwtchr bo podľa mňa sa zajac/králik spája s užívaním si. Odjakživa sa vraví, že jebú/kotia sa ako zajace, po prípade patkane... Podľa mňa sa zajace spájajú s prehnaným šukaním, ne? A tak si myslím, že kto si dá zajaca ako symbol, tým chce len povedať, že jebal/a by som, jebal/a by som, kurva som... chápeš, aspoň čo mám možnosť zo svojho okolia pozorovať pár "kreatívnych" čúd, čo to nosia, to nosia preto, lebo je to proste "in" podľa nich a ešte k tomu sú aj laciné jak patkane/zajace na pokusy. Môže to byť aj tým?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(grcajúci smajlík)
..hoci ja osobne by som rozdiel nerozoznal pre mna renta jak renta
@belzeboss áno, áno, táto pliaga menom Playboy je omnoho viac rozšírená
ale zneužíva sa na módne trapošiny.
aj s tým časopisom to ide dolu vodou
ale myslel som na to, že ten symbol bol vytvorený ako poznávacie znamenie hentej danej značky - časopisu, ktorý v obrazoch poukazuje na ženskú krásu a v článkoch určených predovšetkým mužskému čitateľovi na rôzne témy aj s užívaním tela spojené... bla bli ble
máš pravdu a móže. .)