Zdravím vás Mám taký problèm neviem sa rozhodnúť aký Playstation 4 si kúpiť. Oplatí sa mi ako príležitostnèmu hráčovi investovať do PS4 Pro alebo stačí klasika? Mám aj 4k TV teoreticky by som to využil ale aj tak... kujeeem
No ak si prilezitostny hrac, tak PRO je ti na sokudnu picu, nebude trvat dlho a bude tu PS5, PRO je len medzi stupienok, ktory ma vyvratit predstavu, ze vo vyvoji konzol to stagnuje. Na hrach nenajdes nazov PS4 PRO a 4Kpri hrach je ti tiez na kokot, takze je potrebne sa zamysliet, ci ti doma bude stat PS4 za 320 EUR alebo za 380 EUR, obe moznosti su viac nez pravdepodobne, pretoze ak nemas hry, tak je ti fela konzola na picu, bohuzial, tie nieco stoja.
Moja rada? Kup PS4 PRO, aspon skor zistis, kolko peniazkov do toho davas.
No tak, PS4 pro je len pre toho, kto planuje kupit aj VR a nie len pre prilezitostneho hraca. :/
Pravdaze, este som nevidel nikoho, kto by najprv kupil hry a potom az konzolu. Mozno si ziadnu hru nekupi a samozrejme, bude mu to stat na policje a niekde pri TV a tak alebo to ma nebodaj dat niekde pod postel alebo do krabice na povalu?
Je o dost mensia, lepsi ovladac, menej hluku a lepsi vykon, aj ked nic extremne. Klasicku PS4 uz nekupuj, je to velke. Vies co, je to jedno, aj tak zacvakas riadne peniaze za hry. Napriklad ja, dalsi ovladac 50 EUR, FIFA 17, 66 EUR, BF 1, 66 EUR. Kazdy mesiac 6,99 EUR za PS PLUS.
Ako majiteľ PS4 môžem povedať, že PRO si kúpiť môžeš cenový rozdiel nie je tak veľký a prináša to mierne zvýšenie výkonu
PS5 príde až za 2-3 roky, pretože na nej musia pracovať a to istý čas trvá
Navyše máš 4K TV takže byť tebou rozhodne idem do PS PRO ... načo kupovať starú verziu s menším výkonom keď cena je rovnaká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Inak k téme...kúp si už rovno PS4 pro...
Moja rada? Kup PS4 PRO, aspon skor zistis, kolko peniazkov do toho davas.
No tak, PS4 pro je len pre toho, kto planuje kupit aj VR a nie len pre prilezitostneho hraca. :/
Pravdaze, este som nevidel nikoho, kto by najprv kupil hry a potom az konzolu. Mozno si ziadnu hru nekupi a samozrejme, bude mu to stat na policje a niekde pri TV a tak alebo to ma nebodaj dat niekde pod postel alebo do krabice na povalu?
PS5 príde až za 2-3 roky, pretože na nej musia pracovať a to istý čas trvá
Navyše máš 4K TV takže byť tebou rozhodne idem do PS PRO ... načo kupovať starú verziu s menším výkonom keď cena je rovnaká
Ps4 pro samotne stoji 390 € + hry a tak dal to bude aj cez 500€
Rozmyslam ci sa to oplati ak je to pro len taky medziclanok