@samson46 mam stary PC hram stare hry, ktore si za par supov kupim na steame. ak by som mal fakt vela penazi by som si kupil xbox preto, ze sa mi viac paci cely ten koncept a ostal by som v prostredi MS, ktore mam vsade
čo sa pýtas kokotiny ....ked chces tak si to kúp a ked nechceš tak si nekúp ....otázka jak od postihnutého,či to je dobrý nápad omg ...pre toho kto to chce je to dobrý nápad a pre toho kto nie je to zlý nápad ...piče to bolo tazké nato príst
joj ja by som si tiez zakantril ale uz som predal Ps2 aj Ps3 a 4ku uz nerozmyslam su to zbytocne peniaze kasli na to uz Playstation neni to co byvalo od ps2 to ide dole vodou
PS4 som si vcera objednal, zatial na PS4 a XBONE niesu ziadne hry ktore stoja za rec, no to sa tento rok zmeni, takze sa uz pripravim. Za mesiac tu je Bloodborne, Final Fantasy Type-0, neskor Witcher 3, Mortal Kombat X, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Final Fantasy XV boh vie kedy, Tekken 7, Last Guardian mozno nikdy lol
Na PS5 sa nechystaj, ten este svet neuvidi dobrych 5-7 rokov
Ked chceš si kup ked nechceš nekupuj ... hry su sice drahe ale lahko možeš kupit na bazoši za dobru cenu a aj predat ... a PS5 pochybujem, že bude do 3 rokov
@kosmiklove Nintendo su kreteni na entu (akoze fakt co dokazu niekedy zapotit ani mozne neni) ale koli debilnemu Monster Hunteru trocha uvazujem nad 3DS
Ako Sony mohla pustit takuto seriu Nintendu...
Keby im zostala tak by si nikto nedovolil povedat ze PS Vita je dead (a pritom neni, hravam na nej castejsie nez na ostatnach zariadeniach)
prave nintendo je ta firma ktora robi tak uzasne hry ktore nikto nema. a za tym si stojim. vlastnim vsetky ich konzoly vcetne najnovsieho new 3ds a prave tato konzola si zasluzi byt momentalne naj konzolou na trhu.
len tak okrajovo. mam aj vitu. kupil som ju len koli tomu ze sa mi ponukla za rozumny peniaz a koli tomu ze som si chcel zahrat personu 4 golden. mimo toho je tam dobrych este par rpg ako final fantasy alebo ys, dragons crown a podobne... + aby som nekrivdil tak borderlands a god of war...inak suhlasim s tym ze na vite neni co hrat a je prakticky mrtva aj bez toho ze pustili na nintendo monsterhuntera ktory ma zatial nechava chladnym..samozrejme ked neratam bohaty obsah na store...
@kosmiklove hmm robi uzasne hry
Mario - nikdy som nebol fanusik
Zelda - mozna by som si ich zahral, keby som uz nemal co hrat
Smash Bros - nechapem co vseci vidia takeho uzasneho na tejto hre
Pokemon - 1. dovod kupit si 3ds
Monster Hunter - 2. dovod kupit si 3ds
Bayonetta 2 - fakt by ma zaujimalo kolko zaplatili za to aby to zostalo exkluzivne na WiiU
Vynechal som nieco?
Ale mna skor sere ako su namysleny, ked si dokazu zahlasit ze ich hry su lepsie ako co maju Sony a MS dokopy. Alebo od Youtuberov vymahat 70% co zarobia z reklam + im dovolit uploadovat hry iba od nintenda a este ich prinutia smazat vsetky videa inych hier (dokonca aj neake od nintenda LOL)
Na Vitu ti odporucam - Ys: Memories of Celceta, Soul Sacrifice Delta (fakt stoji za to), Freedom Wars, Sword Art Online Hollow Fragment, Gravity Rush, Isaac Rebirth, Toukiden, snad coskoro ohlasia aj lokalizaciu God Eater 2 Rage Burst, ak nie, tak si ju budem musiet asi importnut
@zahi takéto veci ja neriesim. Kazda firma robí nejaké picoviny. Keby si mam podľa toho vyberať co budem hrať tak nehram nic. No a k samotným hram:
- mario je základ. Síce tiež nejsom fanúšik až taký ale oplatí sa zahrať.
- zelda je nutnost. Ta musí byt. Mam kupene všetky diely. Tam neni o čom. Nie len ze keby nemam co hrať.
- smash bros nemam ani jeden diel. Bojovky ma až tak neberu.
- pokemon to iste ako zelda.
- bayonetta dlho som vahal. Nakoniec som kupil obidva diely na wiiu a nelutujem. Celkom pecka.
- monster hunter nič pre mňa. Mam trojku co som dostal zadarmo ale nebavi ma. Dam tomu ešte šancu a skusim stvorku.
No a ďalej hyrule warriors, capitain toad..to je zo zeldy a maria ale treba ich spomenut. Potom xenoblade a donkey kong. To sú ďalšie exkluzivity...
Potom hlavne na 3ds bravely default, devil survivor, soul hackers, etrian odyssey, persona q, fire emblem, dragon quest, animal crossing, fantasy life, tomodachi life, heroes of ruin, nintendogs..
Niektoré diely castlevanie, kingdom hearts,...
Je toho strašne veľa koli čomu sa oplatí kúpiť minimálne 3ds
Na vitu si toho teda moc neodporucil. Keď vlastne ani neni co odporučiť par hier tam je. Na tých mam hladacik a postupne si ich zaobstaram. Ale ta ponúka je výrazne nizsia ako u 3ds..
@kosmiklove Odporucil som ti hry ktore mam a hral som, turn based rpg uz ma moc nebavia takze tie som tam nedaval a tych je na vitu tiez pozehnane
to co si mi odporucil ty su v podstate skoro vsetko turn based rpg, ako vravim, nieje to pre mna az taka zalezitost pre ktoru by som si kupoval novu konzolu. A to ze drzia 3DS pri zivote Monster Hunter a Pokemon vidis na predajnych cislach, ziadna veda.
Zelda nieje pre mna nutnost, lebo mam este dost hier ktore si chcem zahrat, hodne hier z Tales of serie, Final Fantasy, Last of Us, Vanquish atd...
@zahi monster hunter a pokemon nejsu jedine hry ktoré drzia 3ds pri živote. Je to aj smash bros, mario kart, zelda, animal crossing, donkey kong a nie všetky sú tahove rpg teda z tycho ani jedna. Z tých predošlých len minimum..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Bazos.sk a hru po prejdeni moze predat
Na PS5 sa nechystaj, ten este svet neuvidi dobrych 5-7 rokov
Ako Sony mohla pustit takuto seriu Nintendu...
Keby im zostala tak by si nikto nedovolil povedat ze PS Vita je dead (a pritom neni, hravam na nej castejsie nez na ostatnach zariadeniach)
prave nintendo je ta firma ktora robi tak uzasne hry ktore nikto nema. a za tym si stojim. vlastnim vsetky ich konzoly vcetne najnovsieho new 3ds a prave tato konzola si zasluzi byt momentalne naj konzolou na trhu.
len tak okrajovo. mam aj vitu. kupil som ju len koli tomu ze sa mi ponukla za rozumny peniaz a koli tomu ze som si chcel zahrat personu 4 golden. mimo toho je tam dobrych este par rpg ako final fantasy alebo ys, dragons crown a podobne... + aby som nekrivdil tak borderlands a god of war...inak suhlasim s tym ze na vite neni co hrat a je prakticky mrtva aj bez toho ze pustili na nintendo monsterhuntera ktory ma zatial nechava chladnym..samozrejme ked neratam bohaty obsah na store...
Mario - nikdy som nebol fanusik
Zelda - mozna by som si ich zahral, keby som uz nemal co hrat
Smash Bros - nechapem co vseci vidia takeho uzasneho na tejto hre
Pokemon - 1. dovod kupit si 3ds
Monster Hunter - 2. dovod kupit si 3ds
Bayonetta 2 - fakt by ma zaujimalo kolko zaplatili za to aby to zostalo exkluzivne na WiiU
Vynechal som nieco?
Ale mna skor sere ako su namysleny, ked si dokazu zahlasit ze ich hry su lepsie ako co maju Sony a MS dokopy. Alebo od Youtuberov vymahat 70% co zarobia z reklam + im dovolit uploadovat hry iba od nintenda a este ich prinutia smazat vsetky videa inych hier (dokonca aj neake od nintenda LOL)
Na Vitu ti odporucam - Ys: Memories of Celceta, Soul Sacrifice Delta (fakt stoji za to), Freedom Wars, Sword Art Online Hollow Fragment, Gravity Rush, Isaac Rebirth, Toukiden, snad coskoro ohlasia aj lokalizaciu God Eater 2 Rage Burst, ak nie, tak si ju budem musiet asi importnut
- mario je základ. Síce tiež nejsom fanúšik až taký ale oplatí sa zahrať.
- zelda je nutnost. Ta musí byt. Mam kupene všetky diely. Tam neni o čom. Nie len ze keby nemam co hrať.
- smash bros nemam ani jeden diel. Bojovky ma až tak neberu.
- pokemon to iste ako zelda.
- bayonetta dlho som vahal. Nakoniec som kupil obidva diely na wiiu a nelutujem. Celkom pecka.
- monster hunter nič pre mňa. Mam trojku co som dostal zadarmo ale nebavi ma. Dam tomu ešte šancu a skusim stvorku.
No a ďalej hyrule warriors, capitain toad..to je zo zeldy a maria ale treba ich spomenut. Potom xenoblade a donkey kong. To sú ďalšie exkluzivity...
Potom hlavne na 3ds bravely default, devil survivor, soul hackers, etrian odyssey, persona q, fire emblem, dragon quest, animal crossing, fantasy life, tomodachi life, heroes of ruin, nintendogs..
Niektoré diely castlevanie, kingdom hearts,...
Je toho strašne veľa koli čomu sa oplatí kúpiť minimálne 3ds
Na vitu si toho teda moc neodporucil. Keď vlastne ani neni co odporučiť par hier tam je. Na tých mam hladacik a postupne si ich zaobstaram. Ale ta ponúka je výrazne nizsia ako u 3ds..
to co si mi odporucil ty su v podstate skoro vsetko turn based rpg, ako vravim, nieje to pre mna az taka zalezitost pre ktoru by som si kupoval novu konzolu. A to ze drzia 3DS pri zivote Monster Hunter a Pokemon vidis na predajnych cislach, ziadna veda.
Zelda nieje pre mna nutnost, lebo mam este dost hier ktore si chcem zahrat, hodne hier z Tales of serie, Final Fantasy, Last of Us, Vanquish atd...