Ako zistíte, že splesnel plesnivý syr? Stalo sa vám to už? Ja som si kúpila nivu v obchode, na druhý deň som rozbalila, pozerám vzadu také bielo- zelené chumáčiky plesne, tak som to odkrájala a zvyšok zjedla ale mala som z toho divný pocit
mne niva tiež chutí a párkrát po zjedení mi bolo divne, ale nebola chlpatá, inokedy aj hej, ale vedel som, že to je už zlé, najradšej mám úmerne posolenú a nie horkú, ale strašne sa drobí, ale je super, aj samé to zjem. Neviem prečo si to jedla, keď to nechutilo ako malo. Však to nie je jednohubka.
Ked je na niecom plesen a odrezes ju, neznamena to, ze si sa jej zbavila. Ked uz vidis plesen na povrchu, je to plesnive cele vnutri a jedine, ako sa tej plesne zbavit, je vyhodit to cele.
Ovsem neviem, ako je to s plesnovymi syrmi, to bude asi daka ina plesen, nez na paradajkach
presne toto som riešila pred nedávnom. kúpila som dve nivy a jedna bola na pár miestach zelená aj zvonku a proste sa mi nepozdávala. druhá vyzerala inak aj voňala inak... veľmi nepatrný rozdiel ale predsa. takže som sa rozhodla ju nezjesť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vyhoď?
šak za ňu zaplatila, nech ju reklamuje, vieš vôbec koľko stojí niva
zgwMHg0NTAvc21hcnQ%3D&h=u6NnZ_Py1j_y5jGGTWKpMw&e=2145916800&v=2" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku t1.aimg.sk">» t1.aimg.sk/magaziny/dx7xhE...
Ovsem neviem, ako je to s plesnovymi syrmi, to bude asi daka ina plesen, nez na paradajkach