hm, každému pomáha niečo iné... niekomu pomáhajú aj prípravky z drogérie, niekto musí ísť ku kožnej po niečo špeciálne. ešte je tu možnosť čistiť sa zvnútra - jesť veľa mrkvy a piť žihľavový čaj.
Ja mám tiež také dosť škaredé a nič mi na to takmer nepomáha... Ale.
Kúpila som si /hoci dosť... drahé to je, ale tak čo človek neurobí pre zdravie/ od La Roche Posay také mydlo ako gél na tvár, plus k tomu na pokožku krém na hojenie akné... A holt, vyzerá, že pomáha.
skús si dobre vyčistenú pleť na noc potierať citrónom, mne to pomohlo najviac. Nič od kožnej ani z drogérie mi nezaberalo.Teraz mám pleť o veľa krajšiu .
no kedy si mi pomáhalo antibakteriálne mydlo, peeling jednej značky, peeling druhej značky, cistiaca voda, cistiaci kremik a sos rychli cistiaci kremik
ale kedže to je bohovsky drahé všetky tieto serepetičky tak som nabehla ku kožnej ta mi dala hore spomínanýž zynerit, ktorí už nemám , ale používam skinoren a aknecolour je to omnoho lacnejšie ako blbosti z drogérie a aknecolor stojí 4e a vydrží dlhšie ako ostatné make-upy....
sem tam keď potrebujem ospravedlnenku idem na dusik
keď je to zlé, tak určite ku kožnej a tá ti predpíše buď antibiotiká, alebo nejaké vysušujúce tabletky (jednej mojej kamarátke úžasne pomohli...len si teraz musí natierať krémom zvyšok tela ale vyrážky už nemá)...
a potom buď zainvestovať do kvalitného mejkapu, alebo kúpiť aknecolor.
ja osobne nemám žiadne strašné kožné problémy, ale keď pridlho používam nejaký konkrétny prípravok, prestane pomáhať, dokonca mám pocit, že všetko len zhoršuje...Takže musím najmenej raz za pol roka meniť značku, čiže žiadnu obľúbenú nemám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Kúpila som si /hoci dosť... drahé to je, ale tak čo človek neurobí pre zdravie/ od La Roche Posay také mydlo ako gél na tvár, plus k tomu na pokožku krém na hojenie akné... A holt, vyzerá, že pomáha.
ale kedže to je bohovsky drahé všetky tieto serepetičky tak som nabehla ku kožnej ta mi dala hore spomínanýž zynerit, ktorí už nemám , ale používam skinoren a aknecolour je to omnoho lacnejšie ako blbosti z drogérie a aknecolor stojí 4e a vydrží dlhšie ako ostatné make-upy....
sem tam keď potrebujem ospravedlnenku idem na dusik
a potom buď zainvestovať do kvalitného mejkapu, alebo kúpiť aknecolor.
ja osobne nemám žiadne strašné kožné problémy, ale keď pridlho používam nejaký konkrétny prípravok, prestane pomáhať, dokonca mám pocit, že všetko len zhoršuje...Takže musím najmenej raz za pol roka meniť značku, čiže žiadnu obľúbenú nemám.