Pýtam sa konkrétne na také tie situácie, keď najprv niečo veľmi chcete mať, zažiť, atď. Spočiatku nič nenasvedčuje tomu, že by sa to raz malo naozaj stať, no s odstupom času (či už s vašou pomocou alebo bez nej) sa to však predsa stane...
Samozrejme, lebo na tom pracujem... nestačí modliť sa, či sfúknuť sviečky na torte a nikomu to neprezradiť... Podstatné je nechcieť všetko (vlastniť, zažiť,, zjesť...), ale rozumne sa rozhodovať, vyberať si čo skutočne potrebujem (vzdelanie, jedlo, oblečenie, vodičák na to, ktoré auto...).
Ale to treba najprv spoznávať seba zvnútra.
áno. lebo okrem toho, že si to želám, tak si to aj neustále predstavujem a podnikám k tomu kroky. a každý večer pred spaním mám ďakovnú chvíľku za to čo mám, a za všetko čo sa stane.
nebolo to vždy, že to by som chcel a ono sa mi to nesplnilo, po spoznaí Boha, som prišiel na to, že je treba vedieť rozlišovať, čo je pre človeka správne, osoží mu a je v súlade s 10. Božími prikazaniami..
lebo čo je od Boha je Bohu milre a čo jre od diabla je skazené a zatracujúce...
no a to je všetko umenie, vedieť rozlišovať, mať pevnu vôľu a mať pred očami, že všetko je márnosť nad márnosť a zas len márnosť...
zmyslom života je pripraviť sa na ten skutočný, večný a nesmrterný život v láske
áno, a všetko mi padá z neba...a dokonca sa mi plnia aj veci, ktoré len tak zo srandy občas poviem, že by mohli byť (a potom strašne nadávam, keď to reálne nastane)
@lintu Áno, plnia, ale niekedy takým zvláštnym spôsobom. Vlastne by sa dalo povedať. že čím som staršia, tým menej si toho želám. Namiesto toho sa radšej modlím:"No nie moja, ale Tvoja (Božia) vôľa nech sa stane!" a podobne. Naozaj .
až sa to stane potom budem môcť povedať jednoznačne ...
inak sa mi také tie ,,želania,, myslené ako niečo čo chcem aby sa stalo a ono sa to stane s efektom pozitivneho pocitu (čiže fakt že chcem niečo pekné a stane sa to) stavajú (výdu) len vtedy ak ich dám do obehu sám ... väčšinou za mnou samé od seba nič pekné nechodí ... (aj keď sem tam sa to už stalo) - ale práve tie som pokazil zase ja a netrvali dlho
ok čiže odpoveď je že sa mi takto želanie ešte zatial nesplnilo v samotnej podstate
ked som bol maly, predstavoval som si buducnost v roznych podobach, mal som par priani a ked sa spytali, co chcem, tak som to dostal ako darcek, nie vzdy hned. Preto nadsenie z darceka uz nebolo tak velke. No bol som spokojny, ze som napriklad dostal bicykel, gitaru ci pocitac, velmi si ich cenim, ale su to uz priania minulosti a navyse materialy, v sucasnosti mi chybaju najma dusevne hodnoty, tz. kamarati, priazen rodiny, dobre vztahy s kolegami a mojou nepodarenou sefkou a nesmiem vynechat ani moju osamelost, utiahol som sa k materialnym hodnotam, z ktorych som vzdy nadseny kratko a preto mam teraz ine priania
Ked som bol velmi maly som si predstavoval, ze zijem v Dansku, Kanade, Holandsku.. No a teraz som v Dansku, co som si uvedomil len nedavno Priania sa plnia, ked je ucel priania silny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale to treba najprv spoznávať seba zvnútra.
A tebe?
1.zelam si dosiahnutelne veci
2.makam kym ich nedosiahnem.
lebo čo je od Boha je Bohu milre a čo jre od diabla je skazené a zatracujúce...
no a to je všetko umenie, vedieť rozlišovať, mať pevnu vôľu a mať pred očami, že všetko je márnosť nad márnosť a zas len márnosť...
zmyslom života je pripraviť sa na ten skutočný, večný a nesmrterný život v láske
Takže sa pekne púšťam do zarábania peniažtekov.
inak sa mi také tie ,,želania,, myslené ako niečo čo chcem aby sa stalo a ono sa to stane s efektom pozitivneho pocitu (čiže fakt že chcem niečo pekné a stane sa to) stavajú (výdu) len vtedy ak ich dám do obehu sám ... väčšinou za mnou samé od seba nič pekné nechodí ... (aj keď sem tam sa to už stalo) - ale práve tie som pokazil zase ja a netrvali dlho
ok čiže odpoveď je že sa mi takto želanie ešte zatial nesplnilo v samotnej podstate
No ~ par veci by sa naslo, ale mam vo zvyku vsetko posrat ked sa do niecoho pustim.
A obcas, musim povedat, by som si mala rozmysliet co si zelam, lebo ked to potom dosiahnem zistim ze je to vlastne zle rozhodnutie
No a tie moje "tajne" mini zelania ani nie