Citizenerased - no klasicke jak klasicke, zle som sa vyjadrila...mala som dost zle zdravotne problemy - vlastne este mam ale v počiatočnom štadiu som musela denne vela cvicit....a mala som presne urcene cviky...
Jááj,tak zabehni do posilky,fitneska tam by ti mali poradiť,ale váažne ten beh je veľmi dobrý aj na brušné svalstvo,no ale ako hovoríš,pre teba to nie je...
jooj brusaky zdy pomozu ja som kedysi robila kazdy den 100 a bolo mi zdy lepsie a som aj spozorovala zmeny na bruchu..ale pak som bola leniva azs len priberam apriberam asi zas zacnem
Beh, bicyklovanie. preco len z brucha ces pribrat, vsak ak s toho tak aj stehna nie? brucho to je jasne a potom vsetko ked zacnes svicit tak vsetko . bicyklovanie, beh, plavanie, kliky, drepy, brusaky, kupit si cinky 1kg ako fit, fit loptu, potom chodit na na na ako sa to len povie do fitka na ten co tam tak cvicia neviem a tam chodievaj to pomaha. ked som mal raz opkaovat po kamokse tk na druhy den som bol mrtvi a do skoly som nesiel
brusaky brusaky.....to ja ked mam taky tyzden zee woo idem na brusaky nech mam normalne brucho tak ok na konci tyzdna potom dalsi tyzden len jem a jem a potom si zas poviem ze trochu brusaky...a tak dookola ale ked chces aby to malo nejaky trvalesi efekt tek vynechaj ten tyzden s jedenim
ahoj, ja som ani necital uvod, reagujem diky polsedneho prispervku ze x ces zhodit z bruska? chlapce jedine brusaky alebo si kup z teleshopingu ten maximus decimus. alebo prestan jedz menej plnotucnych jedlach a venuj sa vodnemu polu.. alebo basketbalu ..
Iba z jednej partie sa schudnut neda... Aj ked vsetky casopisy tvrdia opak. Iba brusaky tiez nepomahaju. Mozes mat tehly, ale tuk ti kvoli tomu nezmizne, cize na tom budes stale tak isto. A mozno si znicis chrbat.
Ked chudnut, tak posilka a nejake aerobne cvicenia, behanie, bicykel, .. A striedat to.
Upravit stravu, nejest jednoduche cukry.
Jednoducho...daj si www.sportujeme.sk a pozri sa tam. Su tam rady od ludi, ktori vedia o com hovoria.
A..vacsinou ked chudnes, tak prve schudnes z prs..
Nj nechcem byt kokot ale cvic do pice a nehladaj nic zarucene zarucene schudnes ked budes pravidelne cvicit boze ty mas kokocke otasky jebla si?Nezer cvic a zhodis jaj.Tupost nad tupost.
skus mat zalubu v nejakom sporte......a zarucene pomozu brusaky a sklapacky ale aj jedlo ....a pravidelne cvic nechces aby po dobrej namahe to vsetko vyslo na zmar..pekna postava sa musi udrziavat
Toto bude lil bit obsiahlejsi dotaz, asi, ale whatever
schudla som 2kila TUKU v oblasti brucha a stehien, cvicila som take brusaky ze nohy ci vylozis v pravom uhle na postel(lytka budes mat na posteli)
a budes sa mierne dvihat asi tak 15-20cm, iba lopatky a nezapajaj ine svaly, TAHAJ SA BRUCHOM HORE!A ruky zaloz za hlavu.
Na ranajky som mavala(mam)jogurt, desiatu normal v skole(chlieb, rozok, chapes , obed poriadny a na veceru podla chuti, nieco malicke-jogurt alebo detsku vyzivku. Obmedzila som sladke veci, zvysila pohyb(mame veslicu doma, hh, ale asi vy nie)-skus bicyklovat, alebo "behat" na mieste..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
2. brusaky mozu pomoct,ale radsej by som siel do fitness...
3. behanie je tiez super,len teraz v zime asinie,takze odporucam fitness centrum a uprava jedalnicka
ja chcem len posilniť bruško..
aaa hlavne vecer uz po 18-tej moc nepapaj
Ked chudnut, tak posilka a nejake aerobne cvicenia, behanie, bicykel, .. A striedat to.
Upravit stravu, nejest jednoduche cukry.
Jednoducho...daj si www.sportujeme.sk a pozri sa tam. Su tam rady od ludi, ktori vedia o com hovoria.
A..vacsinou ked chudnes, tak prve schudnes z prs..
schudla som 2kila TUKU v oblasti brucha a stehien, cvicila som take brusaky ze nohy ci vylozis v pravom uhle na postel(lytka budes mat na posteli)
a budes sa mierne dvihat asi tak 15-20cm, iba lopatky a nezapajaj ine svaly, TAHAJ SA BRUCHOM HORE!A ruky zaloz za hlavu.
Na ranajky som mavala(mam)jogurt, desiatu normal v skole(chlieb, rozok, chapes , obed poriadny a na veceru podla chuti, nieco malicke-jogurt alebo detsku vyzivku. Obmedzila som sladke veci, zvysila pohyb(mame veslicu doma, hh, ale asi vy nie)-skus bicyklovat, alebo "behat" na mieste..
Tot vse!