to mas fakt 21? aspon by si mala vediet, ze su niekedy okolo 14.dna cyklu, ale ak ma niekto nepravidelny cyklus, tak sa na plodne dni nemoze velmi spoliehat
nie kazda to ma uplne presne, ale da sa to zistit aj podla vnutornej teploty alebo konzistencie hlienu. nespoliehaj sa ale na to, lebo spermie mozu v tebe prezit aj 4 dni.
stiahni si My Calendar alebo niečo podobné do mobilu, tam si môžeš dať aj kedy máš krámy a vyráta ti to kedy budeš mať ďalšie a sú tam myslím že aj plodné dni zaznačené
meraj si bazálnu teplotu ráno hned po prebudení zaznamenávaj si ju do grafu ak je o 0,3-0,5 stupnov vyššia tak máš ovuláciu, ale najlepšie je si ju merať aspon viac ako dva mesiace aby si videla prípadne kolísanie
no v prvom rade ak sa nimi chceš riadiť tak by si mala trochu viac si o tom naštudovať, trochu riadne viac. niežeby to potom nejako fungovalo. ale predsa.
teraz mi napadlo...spolužiak je z troch detí, a všetkých troch rodičia splodili v neplodných dňoch ja nie som odborník, ale čo som počula, tak by som sa nespoliehala na také
@ja009 zaklady biologie a skratene.....ovulacia nastava optimalne uprostred cyklu, cze ak je cyklus napr. 28 dnovy, mala by byt na 14ty den, ale! .....momentalne mnoho zie (hlavne tie, co sa snazia o dieta)....zistuju preco to nejde, bud nemaju ovulaciu alebo ju maju kludne neskor.....podla bioogie by to malo byt 14dni od zac. dalsej menstruacie (cize luetalna faza trva 14-16 dni....kratsia by nemala byt)...ale hold, moze byt, co ti poviem v dnesnej dobe moc tablukovych prikladov nenajdes.....da sa to odseldovat napr. meranim bazalnej teploty, pozorovanim hlienu, niekoho pobolieva vtedy vajecnik.....musis proste sama spoznat vlastne telo.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.cyclotest.de/www-cyclotest-d...