@Sexisasa kto vraví len o tabletkovej forme? Náplaste existujú tiež, hlavne pre také, ktoré tabletky nemôžu. A ak deti tak skoro neplánuješ, a máš stáleho partnera sú tu aj iné formy ako vnútromaternicové telieska a atď...
A keď ani to, tak jedine prezervatív.
Spoliehať sa na plodné/neplodné dni nie je absolútne spoľahlivé (nehovorím, že HAK je 100% ale máš tam tých 98%).
Sexovať bez ochrany a neviem čoho je fajn (ak nechceš HAK či kondóm) ale tie stresy potom sú už o inom
Problém nieje ani tak v metóde ale v jej aplikácii a v spojení z "prerušovanou súložou" to má určite veľmi dobrú úspešnosť inak neviem ako by to vyzeralo napríklad u našich rodičov ale určite to nieje vhodné pre niekoho kto ešte nemá alebo neplánuje rodinu
@cocca-colla zakaždým s kondomom ti pôjde máloktorý chalan (smermicidny gel sme tiež skúšali a môj chalan povedal, že to už radšej s kondomom). Vnútromaternicove teliesko sa zase podarí zaviesť takej čo ešte nerodila málokedy. Tých nehormonalných ochran naozaj neni tak veľa.
A tato metóda zase neni az taky nezmysel, ako z neho vsetci robia. Väčšina pomaly o tom nič nevie, ale hlavne, že je to absolútne nespolahlive
S priateľom tak fungujeme 3 roky a zatiaľ sa nič nestalo...
@Sexisasa až teraz som si všimla tvoj prvý príspevok, a je pravda, že fungovať to môže len ak poznáš svoje telo a vieš kedy máš ovuláciu.
Ak tak fungujete a stále nič, tak to blahoželám, ale ja osobne by som sa na to nespoliehala, a to nie preto, že som to ešte neskúšala, ale už len pocit, že som sa mohla mýliť
@0 - jediná 100% antikoncepcia je nešukať, aj hormonálky majú účinnosť alebo úspešnosť alebo ako sa tomu hovorí niekde v rozmedzí 95-98%, tzn. stále je tam 2-5% šanca že napriek tomu že ich berieš otehotnieš.
Boze problem je vytiahnut ho vonku a na brusko? popripade podla chuty partnerky? v zivote nikto este neohetnel bez toho aby sa partner do partnerky spravil max sex po sexe ked opat vlozi bez toho nie takze sa nebojte guma moze prasknut a je to odveci snou staci ak vyberie do predu a dorobis ho napr rukov antikoncepcia je 98% pri aktivnom sexualnom zivote za 4 roky a plno kamaratiek bez problemov neni tehotna a bez gumy a daktore aj do konca cize kym sa nespravi chalan nemas byt scoho tehotna
Chcela by som sa spýtat akými roznymi sposobmi sa da otehotniet?... da sa otehotiet aj ked som stale panna? .. ked sme sa s partnerom len mazlili?... davali sme si pozor... ani sa na mna neurobil... ale ci aj z jednej kvapky... sa da otehotiet... CHCEM SI BYT ISTA ZE JE VSETKO V POHODE PLS POMOZTE MI ... newiem co mam robit... nikdy som s nikym nespala... len som pocula ze pri prvom raze by mala tiect krv.. ked sa pretrhne blana.. ale newiem moc o tom... a chcem si byt ista ze sa nic nestalo.. a ako sa mam uistit ze je v setko v pohode?.. pls napiste mi... moc by mi to pomohlo...dakujem vopred...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
neriskuj, ak nechceš bábo.
Alebo keď jej vajíčko dozreje tesne pred kramami, tak šanca, že otehotnie, je samozrejme veľká.
Preto je potrebné sledovať sa, kedy si plodna a naivne si nemyslieť, že aj ty ich máš na práve 14 deň...
To potom nech nejebe pre istotu vôbec.
A keď ani to, tak jedine prezervatív.
Spoliehať sa na plodné/neplodné dni nie je absolútne spoľahlivé (nehovorím, že HAK je 100% ale máš tam tých 98%).
Sexovať bez ochrany a neviem čoho je fajn (ak nechceš HAK či kondóm) ale tie stresy potom sú už o inom
A tato metóda zase neni az taky nezmysel, ako z neho vsetci robia. Väčšina pomaly o tom nič nevie, ale hlavne, že je to absolútne nespolahlive
S priateľom tak fungujeme 3 roky a zatiaľ sa nič nestalo...
Ak tak fungujete a stále nič, tak to blahoželám, ale ja osobne by som sa na to nespoliehala, a to nie preto, že som to ešte neskúšala, ale už len pocit, že som sa mohla mýliť
tak tiez si myslim ze z hovna sa otehotniet neda..
ale zas kde beries tolko istoty?