mam korelu ...2 roky bola ok..a z nicoho nic sa zacala hryzt na chrbte ak zo krvi.. len na jednom mieste...potom ..mam tyzden pokoj nic si neurobi .setko je ako ma byt --a znicoho nic sa opat dohryzie a takto sa to opakuje uz dlhsiu dobu...nemate niekdo s
@veroniques a ty co riesis?ja som sa pytala na daku konkretnu otazku..a to ako som to napisala .uz nieje myslim tvoj problem..ak nemas ako poradit tak sa neplet do debaty.....
@veroniques ....pocuvaj ma ja neviem akou castou tela si sa dneska vzbudila ale prava noha to asi nebude....ja tu nepotrebujem 800 komentarov mimo temu..ak nemas co k teme napisat tak sa nezapajaj..mna zaujimaju naory ludi co maju urcite skusenosti s chovom.a pripadne aj s mojim problemom .ktory mam ja..a to svoje kompletne prosim si strc volade...
@moussinka z nudy asi sotva...spolocnost ma 24 hod denne .unas je vzdy niekdo doma...ja vravim setko je dokonale..ma co chce kedy chce..priestor ma velky.kedze cely byt pre seba.. co sa tyka chovu .sa venujem uz od pradavna .ale s tymto som sa nestretla....kedze ani veterinar nevie..
tuším ani neni fóra, v ktorom by si sa nevyjadrila totálne od veci, a to len z dôvodu, aby si mohla niekoho dojebať za skratku alebo anglické slovo spamätaj sa.
jj a nezabudni ma oboznámiť, že "neni" neni spisovné, lebo ja to neviem
neviem, nevediem si štatistiku o tvojich chorých príspevkoch, ale hodilo by sa to do konceptu tvojej posadnutosti korektnou slovenskou gramatikou. a to aj za cenu, že si dosť mimo diania.
@leilla mam pocit ze opat koli dakej trube zakomplexovanej sa nedostanem ani k ciastocnej odpovedi ..to je to najlepsie hned z rana ked ocakavas daku rychlu reakciu odpoved radu tak .sa primiesa do toho daka brzdova kvapalina a namiesto dakej rady potom seci riesia jej komplex s nedokonceneho slova.. ..ako super fakt..
No dobre, ja končím lebo tuto zakladatelku roztrhne (a zrejme viacerých) že jej tu zaberám miesto a ona čaká vyjadrenia klasifikovaných chovatelov vtáctva
@veroniques ano trafila si sa spravne ale mam pocit ze pri 21.komentoch to uz aj zabalim..choreeeee...je tu predsa kolonka zvieratka tak co tu rozoberas dake spravne pisanie slov ci co.??..vdakaaaaaa..fakt.
hodlám to urobiť hneď, ako nájdem nejakú použiteľnú informáciu, cicka. a konči veru, ideálne s celým fórom a navždy, lebo to nerobí dobre ani jednej strane.
moja kamarátka mávala tiež korely, ale to už bolo dávno dávno, ešte na zš... a viem, že mávali podobný problém, len už si naozaj nepamätám, čím to bolo... ale tak aspoň pogúgli, i keď si myslím, že ti s tým naozaj pomôže len veťoš.
moc ti asi nepomozem ale tiez mam znamu ktorej sa korela sklbe, po celom chrbe, ale aj spredu, proste kam dociahne...akurat co viem, ze to robi odvtedy co jej zomrela kamaratka-korela
@veroniques preco ta vobec zaujimaju ini ? Zdokonaluj seba, inych aj tak nikdy nezmenis, akurat nazlostis. Seba , aj okolie.
@cain Spolocnost nieje pozornost. Mne toto robila predosla andulka tiez a hoci som myslel ze ma pozornost nemala. Vyzaduje si pozornost ako male dieta. Ked som sa s nou hraval, rozpraval, mal s nou fyzicky a ocny kontakt, po case prestala. Takze asi mala depresiu. Taktiez dostatok svetla nech ma. Hracky. Je to sranda, ake socialne su vtaky
tak za prvé asi by som sa radšej spýtala na niečo takéto na nejakom chovateľskom fore pretože tu toho moc čakať nemôžeš.
a za druhé ak si si na 100% istá že nemá švely (ak má tak tuším predávajú na to nejaké spreje) alebo inú háveď čo by ju mohla dráždiť tak asi bude len smutná . možno si sa s nou kedysi hrávala a venovala jej viac času no a ona je teraz smutná tak si trhá pierka a podobne .
ludia uz pochopte..ze ta korela ma 24 hod ...pozornost ..od rana do vecra sasnou niekdo zabava..a nema švoli...ani nic podobne to uz veterinar vysetril asi 3 krat..nema v peri ani v kozi nic...keby to mala hryzla by sa predsa kazdy den anie.raz do tyzdna len tak.....veterinara tu uz nerieste...a..proste ma asi prepinaky.ja neviem ci to papagaje dokazu mat s nicoho nic dake psycho stav..alebo co..
@domci981 ..v uvodzovkach.24hod....to ej tak nepochopitelne sak aj oni musia spat.tiez predsa niesu 24 hodin fkuse hore.nie?.. .ale ma pozornost od rana ako vstane az do vecera kym nejdu spat........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
.... a "pls"????!!! to vážne ešte niekto používa??? je ti zaťažko napísať jedno poondiate "PROSIM" ??????!!!!!!!!!
a k @veroniques predstav si ze to este niekto pouziva ..
tuším ani neni fóra, v ktorom by si sa nevyjadrila totálne od veci, a to len z dôvodu, aby si mohla niekoho dojebať za skratku alebo anglické slovo spamätaj sa.
jj a nezabudni ma oboznámiť, že "neni" neni spisovné, lebo ja to neviem
neviem, nevediem si štatistiku o tvojich chorých príspevkoch, ale hodilo by sa to do konceptu tvojej posadnutosti korektnou slovenskou gramatikou. a to aj za cenu, že si dosť mimo diania.
No dobre, ja končím lebo tuto zakladatelku roztrhne (a zrejme viacerých) že jej tu zaberám miesto a ona čaká vyjadrenia klasifikovaných chovatelov vtáctva
hodlám to urobiť hneď, ako nájdem nejakú použiteľnú informáciu, cicka. a konči veru, ideálne s celým fórom a navždy, lebo to nerobí dobre ani jednej strane.
moja kamarátka mávala tiež korely, ale to už bolo dávno dávno, ešte na zš... a viem, že mávali podobný problém, len už si naozaj nepamätám, čím to bolo... ale tak aspoň pogúgli, i keď si myslím, že ti s tým naozaj pomôže len veťoš.
» www.korela.estranky.cz/clanky/choroby....
@cain Spolocnost nieje pozornost. Mne toto robila predosla andulka tiez a hoci som myslel ze ma pozornost nemala. Vyzaduje si pozornost ako male dieta. Ked som sa s nou hraval, rozpraval, mal s nou fyzicky a ocny kontakt, po case prestala. Takze asi mala depresiu. Taktiez dostatok svetla nech ma. Hracky. Je to sranda, ake socialne su vtaky
a za druhé ak si si na 100% istá že nemá švely (ak má tak tuším predávajú na to nejaké spreje) alebo inú háveď čo by ju mohla dráždiť tak asi bude len smutná . možno si sa s nou kedysi hrávala a venovala jej viac času no a ona je teraz smutná tak si trhá pierka a podobne .
ale skús veterinára