za prve nemam to rad, ak to holky robia chalanom....za druhe preco by si sa nemohla zalubit? a za tretie konecne dospej a pochop ze ostatnych do toho nic, o vztahoch rozhosuj sama
@katka25 ja s nikym nechodiim tak ako neviem o com to tu ty rozpravas??to nie ja som zrobila to forum ale sarah1 taze otvor poriadne oci a nepis blbosti!
to by si mala vediet sama...a dokonca aj ja som raz chodila s chalanom len preto ze to chcela spoluziacka...bolo to tak ze moju spoliziacku chcel jeden chalan ale ona mu dala podmienku ze musi dat dokopy mna s dalsim jeho spoluziakom ( vtedy sme mali 11 rokov) no a tak sme sa dohodli ze budeme nase chodenie predstierat aby mohli ti druhy dvaja spolu chodit...a nakoniec sa nam to nejako zapacilo a chodili sme spolu aj naozaj ...ach tie detske case ked bol svet gombickou
@melunka ináč moja,nemala si tam dovtedy príspevok,ako som to napísala...a narážala som na zakladateľku diskusie...neviem teda,čo sa ozývaš a staráš do toho...keď dovtedy si tam nenapísala ani mäkké f...
iba že by sarah1 a melunka boli tá istá osoba...inak si tvoju reakciu vysvetliť neviem...
@melunka spamätaj sa...som sa pozrela na tvoj profil...na to,aby si sa tu na niekoho ocapovala,nemáš právo...a mimochodom si registrovaná dnes,a už si nejaká moc múdra...že papuľuješ na niečo,čo si "akože" ani sama nepísala...
@katka25 no ako vobec tu nepapulujem tak ako neviem o com tu ty rozpravas a mimochodkm nebola som registrovana v sobotu taze klud ale uz skor prv si zisti vsetko poriadne a tak tu mozes pisat!!a neviem preco si tak vyskocila ked som sa ta normalne spytala ci si to na mna myslela akoze si myslim ze ty nemas pravo vyskakovat na ludi ked sa ta nieco normalne opytaju taze kluud!!
@melunka ty si over skutočnosti...tvoj prvý príspevok je č.17 a to konkrétne na moju osobu...tak ako som mohla reagovať na teba,keď si tam dovtedy nemala príspevok...rozmýšľaj trochu logicky,a potom niekam prispievaj,ok?
@katka25 no ved prave ja som sa len normalne opytala a mimochodom rozmyslam tak neurazaj a davaj si pozor na jazyk ako tu so mnou rozpravas si myslis ze ked mas 27 ta ze si nieco viac praveze si myslim zeby si mala trosku rozumnejsie komunikovat a nie na urovni nejakeho decka ktore sa chce len hadat!!sorry ale nevedela som ze uz aj za opytanie tak reagujes a prispievat si budem kde chcem len tak medzi recou!!
@melunka prispievaj si kde chceš,len som po tebe chcela,aby si mi logicky vysvetlila,ako som mohla odpovedať na tvoju reakciu,keď si tam žiadnu nemala...
ja sa s tebou hádať nepotrebujem,nervy mám len jedny,a na nete si ich ničiť nemienim...len mi odpovedz,a debata môže byť ukončená...
a aj keby som mala 15,tak si myslím to isté...že nemôžem odpísať na niečo,čo ešte napísané nebolo...
@katka vzhladom na to ze nesom tu registrovana dlho mozno 2 tyzdne tak na tej stranke sa neviem este dobre orientovat a mi naskocilo na zaciatku kto mi napisal a bolo tam aj od teba lenze to bola reakcia na prispevok ja som si to neuvedomila tak preto som ti napisala ale nebolo to vobec nic v zlom a mozno aj keby si mala 15 reagovala by si tak isto ale ked mas 27 tak trebalo zareagovat normalnejsie ja si myslim ze ta stranka je aj na to ze by si ludia pomohli dali radi a nie na to ze by sa tu hadali pisomnym sposobom je to dost na smiech tak asi len tolko prv si treba zistit okolnosti co a jak a potom mozes na niekoho vyskakovat ked mas dovod!!
@katka25 aj ja priznavam svoju chybu dufam ze je to uz v poriadku lebo nechcem kvoli nejakej hluposti sa pohnevat s niekym koho sice nepoznam ale stvalo by ma to tak prepac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
to budeš do konca života robiť len to,čo ti niekto nakáže a rozkáže?
nechápem prečo by si mala začať s niekym chodiť,keď ho nemáš rada.len preto aby si niekoho mala?tak toto je trápnejšie,ako nemať nikoho...
„Najobľúbenejší časopis: Bravo ,bravo girl, inko“, tak potom sa niet čo čudovať. To ti nakázali v nejakej Bravoporadni?
boha deti, to nemáte vlastný ROZUM a vlastnú VÔĽU??? či ste ich nechali dakde v maternici? čo ti do toho kto má kecať, s kým chodíš?
to ti kto nakázal?...to sa aj dá?.....fíha....
iba že by sarah1 a melunka boli tá istá osoba...inak si tvoju reakciu vysvetliť neviem...
ja sa s tebou hádať nepotrebujem,nervy mám len jedny,a na nete si ich ničiť nemienim...len mi odpovedz,a debata môže byť ukončená...
a aj keby som mala 15,tak si myslím to isté...že nemôžem odpísať na niečo,čo ešte napísané nebolo...
veď prečo by sme si nemohli aj rozumieť???