Stava sa mi a je mi to velmi neprijemne ked kracam po ulici a neaky ... (nechcem nadavat) ma tlapne po zadku alebo podobne ... akoby som bola daka ... (tiez sa zdrzim). Samozrejme hlavne sa to stava ked som neak sexi oblecena vystrednejsie ale aj ked som
dalšia expertka.. počuvaj, prečo sa s týmto obraciaš na cudzích ludí vo forach? bud sa neobliekaj ako (tiež sa zdržím) alebo vod so sebou frajera.. alebo niekomu jebni.. ale čo ine by si chcela robiť?
ale zdá sa mi prinajmenšom čudne,že ťa podla tvojho príspevku denno denne na ulici plieskaju po zadku chlapi.. Niečo je na tom velmi divne
zaloz anketu ci je dotycny kokot a zahlasuj za ano a dokonca si zaloz este aj fake nick a zahlasuj aj z neho...nezasluzi si ferove jednanie taky clovek
pre posudenie tohto problemu pozadujem od teba fotodokumentaciu tvojej zadnice v "nahodenom" stave
ale k teme, rozhodne to tak nenehaj, nemaju si co dovolovat, ale zase pozor, lebo to mozu brat este viac negativne, ideal nechodit moc sama alebo sa snazit menej obliekat ako ( zdrzim sa )
@littledolly Hmm netrafila si a zas tak vystredne sa neobliekam ver tomu nela vystrednosti neznasam. Tak neutoc na moju osobu, obratila som sa aj na znamych ty mi poradili odfot ho a daj na policiu no co tý s nim spravia povedia mu nerob to alebo ako vravy mm47 este sa aj pridaju
@11 dpc ale sak jasne ze policia nic nespravi, to si mozem aj ja pofotit ludi na ulici a potom dojst na policiu ze tento tu ma obtazoval, tento ma okradol, tento sa mi vyhrazal
fotkami a kokotinami nic nedosiahnes. Jebni mu po papuli alebo ho kopni do guli, zacni na neho nepricetne vrieskat...daj proste zensky freestyle, to zaberie vzdy. Osobne viem, ze napr. dostat takou kabelkou po gebuli boli jak diva svina
@etelnair ja som tušila, že na to niečo napíšeš! ale aby som to uviedla na pravú mieru, nerobím okolo toho cirkusy, nepotrebujem nikoho za to naháňať s kaserom, už som si na také veci zvykla a pokiaľ ma nikto nechce znásilniť nebudem robiť zo seba piču a rozbľakovať sa na celú ulicu...
@klaudiqaaa Tak blacanie na ulici aj mne pride hlupe vyzerala by som ako psychos a ak by to videli znamy to by bola teda povest fakt histerky a ja zijem v malom meste fu uz aby som bola na vysokej
@n0win0u on to nevidel a kebyze mu to poviem zabil by ich doslova a vtedy som mala 16 mucil by ich velmi dlho. Nik zo sidliska so mnou do 13tich nechcel chodit bo vedeli kto je moj otec
to ťa fakt aj tľapnu po zadku? to sa mi ešte nestalo, kurňa prave je pošramotene ego, ti čuraci po mne len piskaju!
no inač odporučam kaser, ked ťa tlapne, strekni mu to do oči a začni nosiť kanady, ked si daš akukolvek kratku sukňu a hlboky vytrih a kanady k tomu, len malokto sa odvaži - overene v praxi
@normalkomar Ano viem a toto je jeden so sposou sexualne obtazovanie je aj dvojzmyselna narazka pritom to mozno dvojzmyselna nebola len to tej osobe tak prislo dneska sa za týranie povazuje aj socialne týranie cize kebyze ta ohovorim ze mas skarede vlasy mozes ma uz aj za to udat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ale zdá sa mi prinajmenšom čudne,že ťa podla tvojho príspevku denno denne na ulici plieskaju po zadku chlapi.. Niečo je na tom velmi divne
ale k teme, rozhodne to tak nenehaj, nemaju si co dovolovat, ale zase pozor, lebo to mozu brat este viac negativne, ideal nechodit moc sama alebo sa snazit menej obliekat ako ( zdrzim sa )
Alebo dotyčnému vždy na oplátku nastriekaj do očí kaser
Ved skus aj ty peknym chlapom capnut po zadku
Alebo si najdi hlavohrud
tieto dve moznosti mas aj s vystrednym oblecenim
A TU CELY ARZENAL SEBAOBRANY
to sa mi ešte nestalo... a keby sa mi to stalo asi dotyčného rozkopem
Pokiaľ ťa niekto nenaháňa so zámerom znásilniť ťa načo zbytočne robiť hysterku? chlapi sú chlapi preboha..... (ach)
neviem či to ukáže snád hej
vieš vôbec čo je to sexuálne obťažovanie? toto je iba prejav nejakej náklonnosti
no inač odporučam kaser, ked ťa tlapne, strekni mu to do oči a začni nosiť kanady, ked si daš akukolvek kratku sukňu a hlboky vytrih a kanady k tomu, len malokto sa odvaži - overene v praxi