čo je podla vás silná stránka Birdz ? a čo naopak slabá ? Teda čo najradšej využívate, a samozrejme hlavne kvôli tomu ste tu, a naopak čo by ste radi využívali, ale vám to tu chýba, prípadne to je zle riešené alebo pod úroveň ? ja sa vyjadrím možno ra
@3 to by som ako problém nebral. Zjavne nestíha databáza, a preto to niekedy tak trochu mrzne, alebo dlhšie načítava stránky...myslel som celkovo stránku ako takú
no mne sa paci ze tu je prave toto diskusne forum kde su vzdy zaujimave a obcas aj velmi smiesne temy...a nepaci sa mi to ze obcas sa zasekne alebo ze je trosku pomaly...ale inak som spokojny
Ale birdz je v pohode...ale ako to býva zvykom ani takáto stránka sa nevihne 13ročním emáčkam ale je tu určiťe viššia uroven ako na keci odkedy som tu tak ne keci už ani nesom potom navštevujem ešte pár jednostranovo zameraných fór lebo tu by som odpoved taško hladal... ale inak birdz,qip a youtube the best
...všetko má svoje plusy a mínusy,ja som ešte nenašla nejakú úplne dokonalú stránku,vy áno ? ale birdz je super,či už zo svojími mínusmy alebo plusmy...je to proste birdz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Radšej mu napíšte ako sa vám birdzík páči