áno viem. Že jednu mám a druhý krát už určite nechcem ňou byť strelený. A tiež že sú to vyhodené peniaze (aj keď v noci v meste akým je Prievidza ani veľmi nie )
Ale kkt na plyn, to ti bude na kkt, je to slabé ako kkt, kamarát to má a je to na kkt, ja na tvojom mieste by som počkal kým budem mať 21 a normálne si zaobstarať normálnu strelnú, samozrejme so zp, alebo dovtedy nejaký kaser alebo paralizér.
Plynová pištol? Takže ... Plynové pištole vačšinou slúžia na obranu je to prakticky to isté ako normálna pištol má ten istý mechanizmus ,tiež používa náboje v rôznych kalibrov najčastejšie ( 9mm , 8 mm a niekde sa uvádza aj 6,5 mm) najrozšírenejšia značka na SR a cenovo dostupná je Bruni ale keď si chceš kúpiť kvalitu tak len Walthera pekné polymérové telo maximálna životnosť.No vráťme sa ešte k tomu mechanizmu a základom fungovania ... funguje to ako normálna zbraň avšak má len zvukový effekt ,zaslepenú hlaveň => žiadny projektil neopusti hlaveň pretože náboje tohto typu ani nemajú projektil len čisto pušný prach (nejaká zmes popripade zmiešaná so železnými pilinami ,potom treba zbraň aj čistiť a olejovať ) hlaveň opúšta jedine len plyn ktorý je nebezpečný a má vysokú teplotu ak niekoho trafíš naozaj zblízka robí to pekné škody ale tak akurát z 2m je to uz ok no a zvukový effekt to ma ako normalna zbraň ,len to nemá spetný náraz taký vysoký lebo neni projektil ...ďalej existuju 4 -3 typy nábojov - s modrou hlavičkou =svetelný efekt oslepí nepriateľa ,zelený -slepý , červený -technické korenie a zafarbi ešte aj nepriateľa, žltý -plyn CS oslepí atď... CS je klasický slzný plyn čo ja viem len to trošku sem tam rozleptá pokožku ale na oči to je neprijemne skôr by som odporučil tie s červenou hlavičkou , ak máś +18 a občiansky preukaz tak si ich mozes nakupit plnu pivnicu thatz all dúfam ze som ti poradil
a neni to také drahé a podĺa mňa to niesu vyhodené peniaze lebo sa to ľahko predáva ďalej a je to pekný pociť cca cena bazárové od 30€ ale také pekné od 150€ ja som mal jednu za nejakých 70€ taká stredná trieda nebolo to zlé celkom sa mi to páčilo a skôr by som si kupil poloautomat niečo ako glock/beretta (revolver ťa rýchlo omrzí ) a potom som skúšal aj CO2 ( 4,5 mm oceľový brok ) zbrane tam je to zase presne naopak mám aj v albume jednu (my hobbies) revlover dan wesson 8" hlaveň troštičku drahšia vecička ale nebolo to zlé ... ale nakolko som videl tvoj profil a máš 14 rokov stačí ti aj prak na skelnené gulôčky lebo má pomerne podobnú energiu v jouloch a je to bez zbrojáku len pozor na oči druhých lebo veľmi ľahko sa môžeš dostať do prúseru ani nevieš ako ok (tak ja som si zopakoval učivo na zbroják čiastočne ) the end
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale služi to len na tvoju bezprostrednu obranu čiže vytiahnuť to niekde kde je veľa ľudi= všeobcne ohrozenie a to už je na nejaky paragraf
A ešte su to verne kopie originalov ....ak to na niekoho vytiahneš tak pusti do gati ani nemusiš strieľať