toto je hrozne!asi vsetky baby to poznaju!pred cervenymi dnami nervozita,hadacie nalady,prehnane reakcie a plac vsade... ..ako sa s tym baby vysporaduvate?a chalani(chudacikovia vtedy)ako to zvladate?
boože.. ja som hrozne zlá a nervózna a tak.. ale snažím sa to krotiť tak, že sa ráno osprchujem neviem prečo pomáha to a veľa nerozprávam a nerobím aby som nikomu neublížila
Neznasam ked ma moja priatelka pms, tak isto neznesam aj ked uz ma kramy. Je neznesitelna a neda sa s nou vydrzat. Ako keby my chalani mozme za to, ze baby maju kramy!
ja vtedy strasne vela jem,a ptm mi je zle,thak som ptm ako nejaka bulimicka...vem,je to vadne...a okrem toho som aj nervozna a mam chut niekoho zabit...
no..leob ja ked mam len pred kramami tak som raz pritulna ako maciatko a na druhy den po kazdom vrcim ako besny pes a uprimne lutujem mojho chalana!chudak...ale ja to nemozem ovladat
tak mne pms zacina pekne tyzden pred kramamy...hnusna nalada z toho, ze som sa vyhadzala, ze mam tri krat take sfuknute brucho, jem co mi pride pod ruku...a teda odratavam dni kedy to setko skonci...konecne vsak mozem povedat ze sa mi ustalil cyklus..uz asi 4 mesiace pekne pravidelne juch
no nervozna tyzden pred strasne moc potom tak tri dni pred nafuknute brucho a vyzeram jak tehotna a zerem co vidim samozrejme uz den ked ich mam dostat si aj poplacem rozrewe ma fakt wsetko aj len to ze sa mi vybije telefon aj ked ho nepotrebuem a potom ten tyzden akutrat ma setko boli a placem a nervvozna som kricim nadavam alebo upratujem mam taky pocit ze upratujem len cez kramy... a chalan zaujmave ze sa pohadame vzdy len cez moje dni ale sak on si zvykne na to
čo myslíte. nemal by som skočiť k doktorovi? podľa toho čo tu čítam, tak pms mám od dvanástich. teraz mám 16 a ešte stále som nemal menštruáciu... je to v pohode, alebo mám ísť za svojim gynekológom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov