predchvilkou som bola v nemocnici...odobrali mi krv...a poslu to na testy....metamfetamin som mala naposledy pred cca. 3-4 mesiacmi neviem presne...lsd den pred silvestrom....mozu byt pozitivne?moc som mala nastatsie negativny...pls usetrite sa komentarov
LSD vyprchá z tela po 10 minutach, ani neexistuju testeri na LSD, v tele nezanecháva žiadne stopy len spúšťa nečinnú časť serotoninu v mozgu a aktivuje neurotranspiteri, čiže LSD ti v krvi určite nenajdu a ani ho tam nebudú hladať.
a s tým pikom tiež nie, 3 mesiace je dosť dlhá doba... a predtým testom nežer mak, lebo ťa obvinia z toho že si šlahaš heroin
@dokonalazena Pre tvoje info, UTFG = use the FUCKING google.
A tiež by som ti to odporúčala, aby si sa nabudúce nestresovala nad niekým, kto si z teba škaredo vystrelí Ale - ako to už bolo povedané - zaslúžiť si si zaslúžila.
@n0win0u to je na slovensku tak? ja som si myslel ze je to ako v izraeli kde ti beru vzorku z vlasov a z pasu a zistuju ci si niekedy mal nejake fogy..ak hej tak nepustia do krajiny...
@sorum pozor ale to je rozdiel zase nepustia ta do krajiny ale ta nezabasnu hned.. v thajsku, alebo koreii nie som si isty je za gram travy dozivotie napriklad.. ale hovorim, len ak prechovavas..v krvi ti mozu namerat co im chuti..
nemáš sa čoho báť je to presne ako hovorí @revolucion , lsd sa v krvi nedá zistiť ani priamo pri intoxikácii a piko sa pri zriedkavom užívaní udrží v moči 3-5 dní pri častom užívaní cca 10-15 dní a v krvi to stačí znásobiť troma čiže pervitín sa udrží v krvi okolo mesiaca... takže ti skľudom oznamujem že tvoja matka nič nezistí... no ako niekto kto vie o čom hovorý, ti radím nefetuj holka... triaška beznádeje za to nestojí...
joj nech ti len zistia ako fajne nemás fetovat ty truba si vypatlana ako moje hovno rano vysrate aj to ma viac rozumu ty fetka....neznasam ked nejaky fetak dycha vzduch na planete na ktorej aj ja
TESTY Z KRVI SA NEROBIA!!! Môžu sa akurát na pracoviskách pri vyžiadaní od majiteľa, ale aj to zriedka. Testy sa robia z MOČU! A to či už si kúpite test v lekárni, alebo pôjdete na TOXIKOLOGICKÉ VYŠETRENIE (z žiadanky na test toxikológie t.j. TESTY NA ZISTENIE DROGY V TELE) : Screeningové vyšetrenie na medikamenty a návykové látky.
V KRVI SA DRŽIA DROGY KRATŠIE, Dôvodom je FILTRÁCIA KRVI, NAŠE TELO JE ODOLNÉ VOČI ŠKODLIVINÁM A TÝMTO Spôsobom filtrácie sa vyplavujú.
TESTY Z MOČU SA ROBIA AJ PRETO, žE V MOČI OSTÁVAJÚ AJ POZOSTATKY, A TO PO DOBU TOHO TÝŽDŇA.
Proste sa nezvyknú robiť testy z krvi, a toto sú testy o ktorých sa tvrdí ako o drahých. ( skúste sami vygoogliť testy na prítomnosť drog z krvi, alebo krvné testy na zistenie drog v tele... nájdete iba otázky na fórach ako túto. )
LSD sa nedá zistiť!
Pervitín v krvi : 1-3 dni
Pervitín v moči : 3-7 dni
Marihuana v moči : 1-3 mesiace
Marihuana v krvi : 3 týždne
Závisí od dĺžky a intenzity užívania, pri pravidelnosti sa počet dní zvyšuje.
Osobná skúsenosť:
Ak užívaš pravidelne, po týždni je test moču na PERVITÍN negatívny.
Ak užívaš pravidelne, po mesiaci a pol je test moču na MARIHUANU negatívny.
mna ked policia zobrala z auta na testy tak som bol cisti 13 dni a aj tak mi to v moci zistili... ... .. takze take vypocti ze 3dni 7dni a uz nezistia tak to je blud
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
drz sa.
@wewo si robi srandu - ale zaslúžiš si to
LSD nie a piko pravdepodobne nie
ale chvíľu som vás nechal
@dokonalazena
LSD vyprchá z tela po 10 minutach, ani neexistuju testeri na LSD, v tele nezanecháva žiadne stopy len spúšťa nečinnú časť serotoninu v mozgu a aktivuje neurotranspiteri, čiže LSD ti v krvi určite nenajdu a ani ho tam nebudú hladať.
a s tým pikom tiež nie, 3 mesiace je dosť dlhá doba... a predtým testom nežer mak, lebo ťa obvinia z toho že si šlahaš heroin
papire neviem, ale imho urcite tiez nie
@revolucion skor transmitre ked tak, a opium nie heroin, ne ?
A tiež by som ti to odporúčala, aby si sa nabudúce nestresovala nad niekým, kto si z teba škaredo vystrelí Ale - ako to už bolo povedané - zaslúžiť si si zaslúžila.
paneboze mas 17 -.-
nemáš sa čoho báť je to presne ako hovorí @revolucion , lsd sa v krvi nedá zistiť ani priamo pri intoxikácii a piko sa pri zriedkavom užívaní udrží v moči 3-5 dní pri častom užívaní cca 10-15 dní a v krvi to stačí znásobiť troma čiže pervitín sa udrží v krvi okolo mesiaca... takže ti skľudom oznamujem že tvoja matka nič nezistí... no ako niekto kto vie o čom hovorý, ti radím nefetuj holka... triaška beznádeje za to nestojí...
Návykové látky :
Opiáty, cannabinoidy, kokain, amfetamíny, benzodiazepiny
Materiál na test: Moč (0,3ml) Doba analýzy 40min.
V KRVI SA DRŽIA DROGY KRATŠIE, Dôvodom je FILTRÁCIA KRVI, NAŠE TELO JE ODOLNÉ VOČI ŠKODLIVINÁM A TÝMTO Spôsobom filtrácie sa vyplavujú.
TESTY Z MOČU SA ROBIA AJ PRETO, žE V MOČI OSTÁVAJÚ AJ POZOSTATKY, A TO PO DOBU TOHO TÝŽDŇA.
Proste sa nezvyknú robiť testy z krvi, a toto sú testy o ktorých sa tvrdí ako o drahých. ( skúste sami vygoogliť testy na prítomnosť drog z krvi, alebo krvné testy na zistenie drog v tele... nájdete iba otázky na fórach ako túto. )
LSD sa nedá zistiť!
Pervitín v krvi : 1-3 dni
Pervitín v moči : 3-7 dni
Marihuana v moči : 1-3 mesiace
Marihuana v krvi : 3 týždne
Závisí od dĺžky a intenzity užívania, pri pravidelnosti sa počet dní zvyšuje.
Osobná skúsenosť:
Ak užívaš pravidelne, po týždni je test moču na PERVITÍN negatívny.
Ak užívaš pravidelne, po mesiaci a pol je test moču na MARIHUANU negatívny.