zabudnúť ? nepodarilo, teda nezabudnem nikdy .. ale čo sa týka citov tak postupne odchádzali časom a u mňa to celé trvá tak približne 2-3 roky kým to zmizne úplne, záleží ale dosť od toho či som s tým človekom v kontakte alebo vôbec (keď som ide to pomalšie) .. to je len taký hrubý odhad kedže som ľúbil len dva krát
detto @melancholik nepodarilo sa mi na neho zabudnut nikdy, ja som mal 15 a on 16, boli sme spolu 3 roky... a že je to už pekných pár rokov... ale nikdy na neho nezabudnem. A ono závisí aj od toho, čo ten rozchod spôsobilo. V mojom prípade to nebol rozchod...
asi mi este na nikom nezalezalo tak, ako na aktualnom partnerovi, ale boli ludia, o ktorych som si myslela, ze k nim prechovavam hlboke pocity (vtedy). bolo ich malo, pocity boli do 2 mesiacov prec, lebo som jednoducho nemala potrebu a nechcela lpiet na minulosti a namiesto toho som isla dopredu, vacsinou som si po niecom takom relativne skoro nasla dalsieho partnera.
@9 ^ k tomuto musim dodat, ze som si zle vyberala (priznam si to) a to, ze veci nevysli, bolo castokrat kvoli tomu a teda aj moja chyba. moj frajer je najuzasnejsie stvorenie a neviem si predstavit ho nahradit, keby sa so mnou rozisiel. ma vsetko, co som hladala - co sa mi doteraz nestalo a viem si predstavit, ze keby sa so mnou rozisiel, tak by som sa z toho dostavala o dost dlhsie ako 2 mesiace.
to ešte veľmi veľa vody pretečie, kým sa mi podarí zabudnúť (zabudnúť samozrejme iba v tom slova zmysle, že to nejako postupne prestanem vnímať a riešiť a pohnem sa v živote vpred. určite na toho človeka nikdy nezabudnem úplne, to sa proste nedá, ak tam tie city kedysi boli a boli úprimné)
Tak keď som naozaj miloval, tak by som nezabudol nikdy. Je to ako obraz ktorý si niekde vo svojom srdci zavesíš, a ktorý tam ostane - aj keď život ide ďalej.
Treba sa cez odlúčenie preniesť nejakým spôsobom, prijať fakt že to nevyšlo... nie snažiť sa zabudnúť.
Hm, nikdy som sa nad touto otázkou vo svojom živote nezamýšľala, ďakujem, že teraz si mi dala "reminder".
Milovala som jedného muža vo svojom živote - racionálne som sa s tým zmierila relatívne rýchlo, emocionálne zabudnutie bolo ťažšie, ale predsa sa podarilo Som si istá, že práve tá racionalita mi v tom pomohla.
Držím palce...
Je to len o zviku keď človek robí iné veci čo mu robia radosť je ľahšie zabudnúť. Aj nenazval by som to tak že úplne zabudnúť to sa asi nedá v starobe budeš spomínať aké to bolo krásne. S človekom ktorého miluje nemusíš byť do konca života ale ak sním strávia aspoň pár pekných chvíľ nezabudneš to sa nedá.
Hm. Po prvom vaznom vztahu som si cca do pol roka nasla dalsi vazny vztah, takze tam sa to kusok prekryvalo a ten druhy mi neskutocne pomohol zabudnut tym aky bol. Na toho druheho aktualne zabudam uz rok a tvle a je to zatial to najtazsie zabudanie...este to asi bude trvat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Na niekoho sa da zabudnut za rok..
Na niekoho si spomenies aj po 10 r a aj vtedy ta zahreje pri srdiecku
Treba sa cez odlúčenie preniesť nejakým spôsobom, prijať fakt že to nevyšlo... nie snažiť sa zabudnúť.
Milovala som jedného muža vo svojom živote - racionálne som sa s tým zmierila relatívne rýchlo, emocionálne zabudnutie bolo ťažšie, ale predsa sa podarilo Som si istá, že práve tá racionalita mi v tom pomohla.
Držím palce...