@hoperpohroma ani ja ale napriek tomu mam vacsiu chut na sex.. A nechapem preco.. Dalsie dni po chlastacke mam stavy uzkosti a podrazdenosti mozno kvoli serotoninovemu soku.. Ake tomu s tym sexom nerozumiem..
vzdy mam chut na sex rovnako...velmi...az na dve zalezistosti kedy som totalbe asexualny...1. je unava,hrozna unava alebo tesne pred spankom a 2. je po opiti,ale takom tom riadnomkedy sa po zobudeni spamatavam z reality
taky half-educated guess je, ze telu po chlastacke chyba vsetko mozne v ratani neurotransmiterov. orgazmus vyplavuje vsetko mozne, taktiez v ratani neurotransmiterov. mozno je to nejaka podvedoma tuzba vratit chemicku rovnovahu v mozgu do normy. ale nedam za to ruku do ohna
ale kdeze, no svojho casu som chcel byt vyskumny pracovnik v oblasti neurologie, a tak som sa na vlastnu past ucil. je to ale dost davno, neucil som sa vela a aj z toho mala som uz polovicu zabudol, cize je mozne, ze @13 je picovina, ale je to jedine, co mi napadlo
Po chľastačke mam chuť sa tak akurat zmraziť a zobudiť sa o par storoči neskôr. Keď pijem tak všetko fajn žiadny problem nič, všetko je sranda. A potom príde naspäť realita... a ja som v piči z toho potom
ja mam po chlaste hlavne strasne bolesti vsetkeho mozneho ale tak niekedy mi stoji rano aj po chlaste niekedy ne inak dnes sa cudujem ze mi skoro vobec neni zle
Kazdy normalny chlap je po chlastancke nadrzany, otazka je ci je to sposobene alkoholom alebo cigaretami alebo dacim inym ale fakt mi vtedy strasne stoji a mozem sa urobit fakt velakrat (9x za den bol moj rekord ale chcem pokorit 10nu) Na kokse som tiez nadrz (ak som predtým nebol nafajceny) aj ked vtedy mam skor chut vykecavat, na trave sa zase melnim na asexuala a ak som s babenkou tak okrem bozkavania nic neriesim lebo mi ani nestvrdne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
sa ani pohnut nemozem
a ani chlastac uz nechodim, takze co tam
ráno už mám iné starosti
nechápem, že ho to baví furt ma zvádzať na zlé...