@mielikki mam s lodou dost hnusnu skusenost cize preferujem porschatko. a chcem arogantneho protivneho odsudeniahodneho odpadlika spolocnosti. sranda musi byt
@mm47 skor ten princ na koni je chory. kon potrebuje stajnu zradlo kydat hnoj a ja mu kydat hnoj urcite nebudem. to porschatko je vyhodnejsie. rozmyslam prakticky
joo, a niekto tu spomenul že protiklady sa priťahujú, takže ťa sklamem, @kaylee , ale v tom prípade sa na teba asi budú lepiť samé slušné, vychované a v spoločnosti sa dôstojne správajúce indivíduá
chcem mezonetovy byt v Parizi, cervene lodicky od Louboutina a nestratit "lust for life" este peknych par desatroci. som stastna, chcem sa o to delit (aj nadalej).
@surreal Veru nie ,za detinské názory by sa nemali ľudia plieskať. To ,že je to detinské si myslíš ty. Ja som sa len snažil svoj názor zhrnúť do čo najmenšieho počtu slov a presne k tomu pasuje to tvrdenie.
@midnight blablabla auto SI zozeniem...skor MI zozenies nie? inak keby ti omodreli oci a oblondaveli vlasy bolo by to skvele ale nie no a ehm slusne vychovana osoba by v mojej spolocnosti asi zinfarktovala a netvar sa ze nie potvora
@kaylee - to by bola dobrá blbosť, aby som to auto kupoval tebe... sa potom na mňa vyserieš, a odídeš s ním do fínska hľadať toho blonďavého modrookého, to vieš...
nie, to auto zoženiem SEBE a ty, pokiaľ si budeš chcieť užívať výhody takéhoto krásneho vozidla, tak proste budeš musieť byť so mnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Chap-zas by som treskla..
@kaylee a ak by ten Viking bol synom nejakého kráľa, tak by si ho nechcela?
A odkedy vikingovia cválajú na porsche? Chci loď
muži - po ženách
ženy - láska a porozumenie
@rebell Zas niekto škatuľkuje?
Ale ja túžim.... Mojím snom je... vrtuľník....
@rebell si si istý?
@kaylee to by musela byť skutočne hlboká nenávisť
na cele/chvoste so mnou..
Ako povieš, chapem
a poršátka nemám rád, ale môže byť bugatti?
lebo také niečo si časom určite zoženiem
jo, a ja chcem prachy, lebo sa dá za ne zohnať skoro všetko ostatné, a to čo sa nedá si musíte tak či tak zariaďovať/zháňať/získavať sami
@mielikki Určite sa nemýlim. V tom význame ,čo myslím ja.
nie, to auto zoženiem SEBE a ty, pokiaľ si budeš chcieť užívať výhody takéhoto krásneho vozidla, tak proste budeš musieť byť so mnou