ahojte, som tu cerstvo nova, dufam ze mi poradite Som 40km od PO, intrak som nedostala, ale odvolala som sa. Zohnala som si super privat, ale je dvakrat drahsi ako intrak, kt. neviem ci dostanem... Co mi je lepsie vziat? Su tam intraky az take zle? Su s
@ivana92 Intrak neviem ci dostanes, ak si od PO vzdialena 40km. Maju tam nejake pravidla, ze uprednostnuju ludi, ktori su od PO 85-90 a viac km. tak jedna moja znama takmer nedostala izbu a to byva v michalovciach. Cize asi sa viac sustredij na byt. A davaj pozor na to, kto je tvoj prenajimatel. Ja som mal minuly sk. rok uplneho keketa, ktory sa k tomu este aj spraval ako uplny ch*j. Cize pozor ku komu pojdes
Počula som oo intráku na Sabinovskej ulici, Sa vola Domov mládeže Alexandra Duchnoviča. Chlapci su oddelení od dievčat a je tam všetko vynovené. Chlapci k vám nemôžu chodiť ani holky k nim....proste je to dosť prísny internát ale je čistý narozdiel od iných v PO a vraj nie je ani drahý .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty