@doyouhearme ja som ju mala rada, lebo zanechala fajn pocit po vyplachnuti atd ale mala som o nej rec s dvoma zubarmi a povedali, ze absolutne nic nerobi.. Takze nevidim zmysel v tom, ju pouzivat.. Okrem toho ked chces sviezejsi dych
@slackerbitch mne ako rástli stoličky zadné, tak sa mi tam dostali omrvinky, a začalo ma to tam bolieť a hnisať a vtedy zubárka povedala, že vyplachovať listerinom a potom to už bolo v pohode
@doyouhearme tak ja som si napr vyplachovala ked mi ich vytrhli ale to skor proste to preplachnutie a teda troska dezinfekcia ale tak povlak atd to neodstrani radsej poriadne vynitivat zuby + medzizubne kefky a poriadne umyt ako sa spoliehat na vodu.. ked teda hovorime o beznom pouzivani
@slackerbitch ved hej, ja som nikdy nemala dovtedy kaz, ani žiadny problém so zubami (akurát predkus a prvý kaz mam od 17-tich) ale vtedy to bolelo ako sviňa a navyše zubná kefka sa až tak dozadu nemohla dostať. Vtedy mi listerine veľmi pomohla a už nedám na ňu dopustiť odvtedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov