Ja som tu prvu moznost precital, ze "pochopit" no po smrti ma mozno niekto aj pochopi .. ale neviem .. asi spopolnit .. nech nemaju so mnou ludia starost .. aj tak by mi nemal kto na hrob chodit alebo nech ma hodia niekde do lesa alebo do mora ..
Chcem byť spopolnený. V ideálnom prípade si predstavuje, že môj popol bude rozdelený na 2 časti. Prvá časť bude vysypaná do zeme a nado mnou vysadená lipa. Druhá časť popola rozprášená kdekoľvek v európskej časti RF. Bol by som rád, ak by mi aspoň časť s lipou vyšla.
nechám sa rozsekať a predhodiť supom, ako to robia v Tibete bežne...aspoň vrátim prírode niečo z toho, čo som si za života ukrojil...a možno ma zajtra zrazí vzducholoď a nič z teho nebude...
Chcel som sa spopolnit. Aj ked by sa nemalo stat ja sa strasne bojim zeby som sa v tom hrobe zobudil
Ale ako plynie cas............. niektore kultury veria ze ohen nici aj dusu alebo tak. Nejak sa mi to prestaava pozdavat byt spopolneny ale pochovany tiez nie.
Urcite to bude nieco netradicne. Mozno sa necham zozrat tigrami alebo tak.
ja sa po smrti nechám vytrtkať psami, prejde po mne traktor, budú si moju hlavu pohadzovať deti a nohami budú hrať bejzbal, s ušami budú hrať na doktora a v rukami chalani obchytávať baby, to by som mal zaujímavejší posmrtný život ako doteraz
je mi to jedno, lebo dôležitá je dušaaaaa nie fyzické telo ale tak hádam by ma mohli dať študentom na výskum, alebo na transplantáciu alebo čo ja viem. niečo zmysluplné.
po smrti mi to už bude jedno... vlastne to už nebude komu mať byť jedno..
idealne by bolo nechať sa vystreliť na slnko.. alebo by stačilo zhodiť aspon z 1000km výšky... fyzika sa už o zvyšok postara.. ďalši napad by bol nechať zhodiť telo do vysokej pece na vyrobu železa alebo do aktivnej sopky...
ešte mi napadlo že ani obloženie a následne rozprášenie trhavinou by nebol zly napad.. a v pripade použitia DAP by to ani nebolo drahé..
btw tu je dobre video
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale ňe, asi spopolniť a rozsypať v lese na Horehrone
Ale ako plynie cas............. niektore kultury veria ze ohen nici aj dusu alebo tak. Nejak sa mi to prestaava pozdavat byt spopolneny ale pochovany tiez nie.
Urcite to bude nieco netradicne. Mozno sa necham zozrat tigrami alebo tak.
Alebo naopak?
idealne by bolo nechať sa vystreliť na slnko.. alebo by stačilo zhodiť aspon z 1000km výšky... fyzika sa už o zvyšok postara.. ďalši napad by bol nechať zhodiť telo do vysokej pece na vyrobu železa alebo do aktivnej sopky...
ešte mi napadlo že ani obloženie a následne rozprášenie trhavinou by nebol zly napad.. a v pripade použitia DAP by to ani nebolo drahé..
btw tu je dobre video