začneš sa rozkladať ako každý iný bio materiál, ... vzhľadom na to, že zomreli už milióny ľudí a ešte ani jeden potom o tom nenapísal blog, ani nič podobné, nemyslím že sa ti to podarí,.. ale odvážnemu šťastie praje
najskôr tam nebude nič, podľa mňa to bude ako keď vypneš počítač - stratíš vedomie, mozog ti vypne, s ním vypneš aj ty, žiadna tma, alebo čo, proste koniec.
Iste je to značne neuspokojivé, ale tak dosť pravdepodobné. brrr
precitajte si knizku zivot po zivote od R.A. Moodyho ucite zaujimave pribehy ludi od jedneho doktora ktory sa tym zaoberal. Zaujme veriacic aj neveriacih
@bentley a koľko si toho pamätáš ty z predchádzajúcich životov ? ... možno keby v jednom živote o sebe rozošleš nejaké písomnosti, dáš niečo na net a v druhom živote na to natrafíš, tak sa postupne rozpamätáš a zistíš, čo si bol zač v minulom živote ... niečo na spôsob filmu Mýtus s Jackie Chanom
@attis a čo bolo podla teba predtým ako si sa stal "sám sebou" ? hmmm... každopádne po smrti tvojho hmotného tela sa ty ako duša - vedomie reinkarnuješ do ďalšieho tela podla tvojho súčasného vedomia s ktorím odídeš z tela a to rozhoduje o tvojom ďalšom tele ...to s akým vedomím odchádzaš z tela ... čo neplatí v prípade ak si sa oddal Bohu a teda naplnil zmysel ludského života a tak no skús vygoogliť Krišna to je Boh ...myslím teda ale típek čo sa tomu venuje má stránku - reinkarnacia.sk a tam sú ozrejmené veci pre laikov ktorí hladajú pravdu atd ...proste ak čo i len sekundu nemyslíš na Boha žiješ v ilúzii a tým pádom nemôžeš byť šťastný ..základ je poznanie (napríklad kniha "Bhagavad-Gita") a naopak nevedomosť je tá ilúzia ....
Hare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare
toto je Maha Mantra ..mantier je mnoho a každa je špecificka no práve táto hmm googli hladaj ..a tak a uvidíš sám...stačí chcieť ..ale hlavne činmi nie len myšlienkami ...
@bentley tiež si myslím, že to je niekde hlboko v mojom podvedomí, ale ako sa k tomu dostať ... a keď som žil napr. 20 životov, tak určite by som tam nemal spomienky so všetkých prežitých životoch
@bentley tá regresná terapia vyzerá celkom dobre, aj keď ja moc neverím na to, že sa dá nejak zistiť niečo ohľadom minulých životoch, kt. človek prežil @28
Ja neviem ale neverím že sa po smrti to uplne končí.. ako nehovorím že budem u Boha a bude tam Ježiš a Mária.. ale možno bude nejaký stvoriteľ všetkého (skutočný Boh alebo ako vo FMA 'pravda').. s ktorým dám reč.. alebo hoci len keby že sa moja duša/vedomie nejak vznášalo tam kde je moje telo a mohol by som vidieť iné mrtve duše že napr na cintoríne by som s nimi mohol vždy o 3:15 na 1min pokecať HOCIČO proste len neverím že je uplny koniec
Urcite sa stretneme v tvarou tvar zo svojim stvoritelom, teda poznanim. Urcite neverim na reikarnaciu alebo znovuzrodenie pretoze neverim, ze niekto mohol byt reikarnovany Napoleon, Pamela, Kleopatra, Dzingischan, alebo ze sa napriklad Dalajmama vzdy znovuzrodzuje do novej generacie alebo nieco podobne. Tomu neverim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a možno pravda
a nič neskúšaj, na birdzi je to každému aj tak jedno
Iste je to značne neuspokojivé, ale tak dosť pravdepodobné. brrr
Ja som sa pri mojich experimentoch s drogami tiez vselico prezil napriklad uz viem ako to vyzera v pekle.
Hare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare
toto je Maha Mantra ..mantier je mnoho a každa je špecificka no práve táto hmm googli hladaj ..a tak a uvidíš sám...stačí chcieť ..ale hlavne činmi nie len myšlienkami ...
@r4ptor praveze v podvedomi mas ulozene vsetko a dokonca sa mozes napojit na akasicku kroniku (akasicke zaznamy) a pozriet si zivoty ostatnych ludi.
@28