Čo naozaj ľudia robíte hlavne po večeroch a tý čo ste aj doma počas dňa v tomto lockowne?! Podniky sú večer zavreté,vozíte sa v autách pod vpvlyvom na zadných sedadlách,pumpový život? alebo naozaj väčšina ľudí dokážete vydržať pri seriáloch doma?
Nič... došiel som domov pred 16:00 spal som, teraz som na pc... pozerám rozprávky... alebo filmy... alebo si zahrám hru online... kam by som chodil, škaredé počasie, rúška povinné... môžem maximálne sa ísť túlať vonku jak totalny loner/loser
a normálne sa chodím večer presť ku Vltave alebo do parku, spravím si čaj a internetujem, do barov som moc nechodila ani pred koronou, takže mi to nechýba.
chýbajú mi fitká, joga, sauny, posedenie v reštaurácii alebo čajovni, gálérky, kaderníčka a tak, snáď už to nepotrvá dlho.
Je to rôzne ...no jedno je isté, som teraz len ešte viac doma a iba vymýšľam, čo okrem svojho stereotypného večerného trendu ako písať si, počúvať na YT hudbu alebo sledovať Youtuberov iné robil ...a tak upratujem aj, dnes som napríklad robil poriadok v koreničkách dosýpal kde chýbalo už a takéto.. ...dosť mi chýba ľudský kontakt a celkom sa nudím, musím si len stále nejaké činnosti vymýšľať
Ale na dnešku som aspoň videl to pozitívum, že už som bol aj mimo múrov nášho domu a v obchode som videl krásnu babu, hoci oproti mne vyššiu, no hneď som sa tomu potešil, že konečne niečo pekné vidím aj naživo ...a možno si to aj všimla, že mi na nej trošku zastal zrak
cakam kedy mi zacne platit priepustka z hygieny, najviac stereotypne 2 tyzdne v tomto roku ... vstat, jedlo, robota, na zahradu na vzduch, po 16 tma.. a v podstate dalsia robota, spat ku koncu mesiace zoberiem volno
Keď je vôľa naučím sa niečo nové na gitare. Nachystám drevo na zimu, opravím na aute čo som dlho odkladal, ako vždy. Idem do prírody... Zas ja som ten typ čo sa musel naučiť vydržať nejaký čas sám. Pokiaľ ti niekto nestrpčuje popritom život máš z polovice vyhraté
Som na materskej DOVOLENKE, takže o zábavu nie je núdza, no aj keby som nebola, samotu mám rada, nepotrebujem byť v spoločnosti. Čítala by som si, pozerala filmy, a občas chytám záchvaty v ktorúkoľvek dennú alebo nočnú hodinu, a začnem upratovať, vyhadzovať, triediť... To by sa mi asi stalo.
je mi hrozne dobre, lebo každú noc pomerne skoro zaspím a budím sa pekne, dobre spím, je to docela wellness oproti...pred tým je mi úplne jedno všetko ostatné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a normálne sa chodím večer presť ku Vltave alebo do parku, spravím si čaj a internetujem, do barov som moc nechodila ani pred koronou, takže mi to nechýba.
chýbajú mi fitká, joga, sauny, posedenie v reštaurácii alebo čajovni, gálérky, kaderníčka a tak, snáď už to nepotrvá dlho.