očkovania všeobecne sú určite užitočné a potrebné, avšak potrvá pár rokov, než bude daná vakcína určite 100%-ne účinná a bezpečná, dovtedy nevidím dôvod hromadne sa očkovať a taktiež vírusy neustále mutujú, preto ani vakcinácia proti chrípke nie je zárukou ničoho...
Tuším na netflixe je dokument, ako sa jedna spoločnosť pokúša vynájsť univerzálnu vakcínu proti všetkým druhom chrípky. Oni tvrdia, že do nejakého roku 2022 by mala byť aj na trhu. Otázne je, či je to pravda, alebo len cocajú peniaze, kým im ich dávajú. Lebo viac ako vedecké vysvetlenia mali motivačné reči, čo mi pripomínalo jednu nemenovanú slečnu, ktorá mala vynájsť prevratný prístroj na testovanie krvi.
Ale inak, ja by som sa zaočkovať určite dal. Veď vakcína na chrípku nie je asi nič extra zložité (pre vedcov), keď sa každý rok robí nová vakcína na aktuálne vírusy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
asi takisto, nie hneď medzi prvými, ale možno podľa účinnosti a bezpečnosti
Ale inak, ja by som sa zaočkovať určite dal. Veď vakcína na chrípku nie je asi nič extra zložité (pre vedcov), keď sa každý rok robí nová vakcína na aktuálne vírusy.