Záruka je len minimálna trvanlivosť, do kedy musí byť potravina konzumovateľná. Pri dobrých skladovacích podmienkach sa môže predĺžiť až o niekoľko týždňov.
Ja som zjedol Tresku, ktorá bola 3 dni pred skončením záruky a výsledok bol práve tie 3 dni pripútaný k WC.
v skole davali,samozrejme cokolady po zaruke ,3 dni,ale nebolo to citit len taka sucha bola a ptm jogurt den po zaruke ta čo boli v akcii do by ich nekupil?
neviem, ale mám pocit, že som zjedla pleseň z lekvára, lebo samozrejme, šiel film, bola tma, ale však nevadí, nevedela som, glg, zožrala som pleseň určite, bo v druhom lekvári bol a v tom už nebol, iba na krajoch... kriste... fuj... inak milujem syr po záruke, ten klasický ementál zožltnutý, mňam mľask
@zipporah : ty kks tak to s tou plesňou... ty si teda labužníčka vieš človeku urobiť chuť , ale ja som raz jedol kapustnicu a pozerám čo za biele kúsočky a to červíky... asi z húb ... od vtedy nejem kapustnicu od starkej
U nas v jednote raz predavali cukriky v akcii (no dobre stali asi 40% z original ceny xD) a boli cez rok po zaruke ale chutili a nebolo na nich nic zle xD a tych krabiciek ma meste teraz nekde asi zo 10 xD
depropex biele húsenky som aj ja mala od babky, v polievke furt, na sviatky, keď sme chodili, plávali tam tie z múky, poznáte to, že... sú potom aj tie záchodové hadice... neznášam ich, našťastie tie sa do jedla nehrnú... našťastie, tu v Taliansku tie svine malé nie sú, ale mravce moje mi celkom chýbajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Potom rôzne sušienky a podobne aj rok po záruke sú ešte dobré.
Alebo rôzne marmelády a podobne kde píše že spotrebovať do dvoch dní od otvorenia - sú ešte dobré aj dve týždne od otvorenia
Ja som zjedol Tresku, ktorá bola 3 dni pred skončením záruky a výsledok bol práve tie 3 dni pripútaný k WC.