Po zhliadnutí akého filmu, ste mali (máte) túžbu ísť do krajiny, v ktorej sa film odohráva?
Mňa napríklad ovplyvnil film Wolf Creek, čiže by som sa vybral strašne do Austrálie pozrieť sa na ten kráter. Ale je to aj NY kvôli Home Alone filmu. A čo vy je to u vás tak isto alebo vás filmy skôr odpudili od navštívenia danej krajiny?
Karate Kid 2010, by som išla do Číny. V tom filme vyzeralo všetko tak úžasne. Podľa mňa je to nádherná krajina s úžasnou kultúrou, ale to už usudzujem nie len z toho filmu ale aj z dokumentov ktoré som o Číne videla
Veľa ich je... nechcel by som tam žiť ale iba sa do tých filmov akoby presunúť na nejaký čas a ak by som tam zomrel vratil by som sa späť do svojho sveta
Ano Spiderman a potom este Krok za Krokom s tak, chcel by som vidiet tie Americke mesta v ktorom sa nieco nahralo.
Viem ze sa mi to nepodari, a ani sam neviem ci by som tam chcel ist, no ale aj tak
Harry Potter, Amélie (Paríž už mám za sebou), Samotáři (to som si splnila, keď som navštívila pár miest v Prahe, kde to točili) a znova do Talianska kvôli Talentovanému pánovi Ripleymu, Írsko lebo Once a niekam na sever (Nórsko) kvôli takmer každému ich filmu a chcem ísť do Austrálie pozrieť si sochu Red Dog-a
samozrejme Into the Wild a ešte kopa takých road movie, kde sa zbalia do karavanu alebo starej dodávky a cestujú po Route 66 naprieč USA (napr. aj taký Texaský masaker motorovou pílou , ale hlavne Utah a tak
a na Island kvôli tomuto 3minútovému klipu
womb - ako aj film je dósť atmosférický tak aj okolie
doctor who - tardis (neobmedzenô!)
a sorry ale pri everything is illuminated má človek úplnú chuť ísť do ukrajiny! je to úplne mega urobené! a hlavne do takých zašitých zabegalaviek chatiť vegetarianskoje bluda!!
a mnoho iného... napr. keď som bola deckoa šli v telke telenoveli mne sa strašne páčila tá príroda okolo! hlavne v jednej sis na tom dávali záležať, furt tam boli veľké plantáže a akre pôdy a dažďové pralese a dobytky a zábery na rozliate rieky.... to sa mi lúbilo velmi!
a @43 !!!!! ano!!! ako deckoa chvílu potom, na začiatku puberty ako soms a cítila úplne ensediaca tu, som túžila byť tak na prelome 19/20storočia na ostrove sv. Eduarda (že je odtial anna?)
akorát som si to dosť rozmyslela keď som sa dozvedela ako to tam bolo so zubárskymi službami....a to s mojimi zubami by som tam umrela do 25ky
Walter Mitty a jeho tajný život Island bol som tam už 3x hneď ako som dopozeral film chcel som vedieť kde točili to som síce nezistil ale aj tak som ta šiel kúpil som objektív a išiel som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a šla by som sa kuknúť do silent hill a krajiny zázrakov ak by boli skutočné
Hangover 2 - Bangkok a straight do bordela k nejakym aziatkam
A potom ešte síce nie film, ale dokumentárny seriál Planet Earth.
a chcem navštíviť všetky tie miesta!
&ei=A1NiU-2qDYj_4QSRi4DgAg&sqi=2&ved=0CD4QsAQ&biw=1920&bih=955" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/search?q=centra...
a inak film heima ma utvrdil v emigrácií na island
Viem ze sa mi to nepodari, a ani sam neviem ci by som tam chcel ist, no ale aj tak
a momentálne Westeros
samozrejme Into the Wild a ešte kopa takých road movie, kde sa zbalia do karavanu alebo starej dodávky a cestujú po Route 66 naprieč USA (napr. aj taký Texaský masaker motorovou pílou , ale hlavne Utah a tak
a na Island kvôli tomuto 3minútovému klipu
hangover
Nebo nad Berlínom (návštevu hentých lokalít som si už splnil), ale aj Berlin Calling (kluby v Berlíne etc.)
Tokyo!
doctor who - tardis (neobmedzenô!)
a sorry ale pri everything is illuminated má človek úplnú chuť ísť do ukrajiny! je to úplne mega urobené! a hlavne do takých zašitých zabegalaviek chatiť vegetarianskoje bluda!!
a mnoho iného... napr. keď som bola deckoa šli v telke telenoveli mne sa strašne páčila tá príroda okolo! hlavne v jednej sis na tom dávali záležať, furt tam boli veľké plantáže a akre pôdy a dažďové pralese a dobytky a zábery na rozliate rieky.... to sa mi lúbilo velmi!
proste chcem videc všetko!
akorát som si to dosť rozmyslela keď som sa dozvedela ako to tam bolo so zubárskymi službami....a to s mojimi zubami by som tam umrela do 25ky