jedine keď mi mama chcela dať facku, tak som si dala ruku pred ksicht a potom ju bolela ruka , neskôr bola urazená, že načo dávam svoje kostnaté ruky pre svoju tvár a že či jej chcem zlomiť ruku a ja som si len spontánne dala ruku pred tvár... no čo už...
Raz bolo také nanič obdobie v rodine...a potom urobil otec niečo,čo nemal,ja som dostal amok a jednu som mu uvalil z celej sily do hlavy...najväčšia irónia bola tá,že som sa na to akoby díval skrz cudzie oči a moje ruky boli tiež ako cudzie...odvtedy chápem,čo znamená skratové konanie.
@semhamforas tak trebars obycajny dovod je aj, ze sa branis ak ta niekto opakovane napada. alebo ze po neviemkolkych bitkach ktore dostanes zoskratujes a zautocis pri najmensom naznaku ze opat sa na tebe dotycny vyvrsi staci ti take vysvetlenie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
no raz sa mi stala taká nehoda...že som chcel dať ´´pesť´´ sestre alebo ako to nazvať do pleca...tá sa uhla a za ňou sedela mama takže nechtiac... :/
nedovolila by som si a okrem toho moju mamku by to asi odvalilo
Aj mňa matka občas zmlátia. Dokonca ešte do 15-ky to robila, ale nejako mi to nevadilo a občas som ju aj chápal
Inak by som nikdy na rodičov ruku nevztiahla, hoci to pre mňa nie je vec rešpektu.
ale na nich nezdvihnem ruku, nikdy