Kamarátov nemám veľa... teda nie takých tých skutočných, za ktorých by som aj ruku do ohňa dala... a nekamarátov... to sú akože úhlavní nepriatelia, či takí, čo sa s nimi nekamarátime?
naj kamosa mam jedneho, dobreho kamosa mam tiez len jedneho a tych kvazy kamosov mam vela...naj kamosku mam jednu, dobre kamosky mam dve a kvazy kamosiek mam vela
ze nekamaraaatov, dobreee... tak, myslim, ze nekamartai su vsetci s ktorymy sa nebavim, nie? a ttakych ktorych nepoznaam je asi hooodne... no, ale takych s ktorymy sa fakt nemusim su asi len dvaja...
Rozlišujem ľudí podľa toho či je z nimi rozumná reč alebo nie. Určite mám i nejakých nepriateľov ale žiaden sa mi ešte nepriznal do očí - väčšina ľudí dokáže iba ohovárať ostatných za chrbtom toho druhého ale pravdu do očí mu nepovie.
Kamaráta - naozaj že kamaráta ktorý mi je ako brat mám len jedného - ale kvôli nemu by som i ruku do ohňa vložil.
nemam nekamaratov, ale kamaratov mam nie vela teda neviem co je vela pre niekoho je vela pre niekoh malo asi tak 10 chalani + baby cirka, ale nie som s nimi stale ako je cas a tak...bo oni sa zvacsa ani medzi sebou nekamaratia ale iba sa poznaju...
kamaráátov rátať teda nebudem je ich vela... ale tí ne-kamaráti ma celkom zaujali ja sa snažím s každým dobre vychádzať a takto by som nedokázal povedať či taký niekto je u koho som nepriatel alebo podobne, ale ak hej tak nech sa kľudne prihlási nech som o čosi múdrejšíí ale samozrejme že existujú ľudia ktorých nemám moc v láske a mám na nich vlastný názor..
Je zle robit si z priatelov nepriatelov ... skor je lepsie z nepriatelov si spravit priatelov ... ale aj to za urcitych podmienok ... priatelov mam zopar ... a nepriatelov? dufam ze ziadnych ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
kamaratov mam jednoznacne viac ako "nekamaratov" co mam vlastne iba jednu
Kamaráta - naozaj že kamaráta ktorý mi je ako brat mám len jedného - ale kvôli nemu by som i ruku do ohňa vložil.
Nekamarati:hm...netusiim...ziaden?