@xhtml s google zem ? rychlost ? niak mi to spomalovalo o 60% stary pc takze neviem neviem podla mna skus upravit nainstalovany software a bude rychlejsi
@xhtml mac robil test ze za kolko sekund mozu byt na gmaily trvalo im to 8sekund od zapnutia pc...
mne 11sekund aj z prihlasenim do windowsu
len viem ze ked som mal na starom pc ten google zem tak mi to spomalovalo pri spusteni TOHO SOFTU pc ale neviem ako by to bolo teraz nemam to zapotreby kedze existuje aj webova variacia ktori vyuzivam ja
fotku,ktora bola fotena vcera vecer o 19:21 a som na nej ja a z jednej strany moja laska a z druhej strany moj najlepsi kamarat..dvaja moji najoblubenejsi ludia na svete!!
kedže sme sa dohodli ze na PC bude iba jedno konto takže oco si robi čo chce a asi už dáke 2-3 mesiace mame na ploche parnú lokomotívu /sken z nejakého časopisu tak to vyzerá / ale nesťažujem si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
124 komentov
a uz dobre dlho to tam mam
toto, akurát teraz je tam väčší bordel
VIEM NIč originálne - no toto sa mi páči a som lenivý to zmeniť a už som si zvykol
nieco taketo
už ju tam mám aspoň mesiac, čo je divné,ja mením pozadia častejšie ako ponožky
ale to len týždeň teraz zas čierna farba
*in love*
Dúfam, že sú z kvetinárstva
» www.birdz.sk/webka/joelina/f...
*/336419-foto.html
to, co mam aj ako pozadie webky
fotila som si to v karnaku
lebo ona stále niečo fotí,hlavne prírodu a tak to vždy zmení a ja jej to na tej ploche nechám,nech má radosť a aj tak sú to pekné fotky
ale väčšinou som tam mala fotku nášho psa
na inom používateľskom konte toto:
» grantgoboom.deviantart.com/art/Severus-Sna...
mne 11sekund aj z prihlasenim do windowsu
len viem ze ked som mal na starom pc ten google zem tak mi to spomalovalo pri spusteni TOHO SOFTU pc ale neviem ako by to bolo teraz nemam to zapotreby kedze existuje aj webova variacia ktori vyuzivam ja
Nie z môjho konta ale je to úplne úžasné Stále som ešte posadnutá Doctorom Who...
» www.birdz.sk/webka/feerinko/...
Nezostrihanu verziu ale
tak
@darklady666
@biancadetolle mno co tak ten obrazok vymenit za moju fotku /alebo naopak/
inak ja som tam asi pred rokom mal
/teda obrazok co je v pozadi, to ostatne je skin winampu /
ale teraz tam mam nieco ine.. ovela krajsie .. resp niekoho
mno jj môže vám to pripadať, že baba na fotke vyzerá primlado, ale 15 už mala
toto:
ehm mno...........
lenze k mojmu ciernemu win skinu sa nehodi zelene pozadie takze som ostal pri klasike
takze aj s ikonkami este raz
Mám tam len čierne pozadie
» www.bibliaaty.sk/pozadia.html?da...
a čierne pozadie za tým
mna pred par dnami napadlo, ze chcem drevene pozadie a tak som dal do google wallpaper wood a hento bolo prve co mi naslo
ale mam to len na laptope.... na desktope mam wallpaper z jedneho serialu.
je posiata rozrobenými vecami