Hlavne vy čo nosíte kontaktné šošovky, ktoré kvapky, umelé slzy sa vám osvedčili, čo odporúčate a čo nie ?? tiež si musím kúpiť lebo je to neznesitelné hlavne, ked sedím za pc alebo v klimatizovaných autobusoch
Mne sa pri obdobiach veľmi suchých očí osvedčili kvapky Systane. Čo sa týka vecí s kyselinou hyaluronovou, s nimi mám zlé skúsenosti - istý čas ok a potom to začalo riadne rezať.
Ale neviem povedať, či pomohli naozaj kvapky alebo na mňa len prestalo vplývať to, čo mi spôsobovalo suché oči (nejaký peľ, veľa práce za PC a podobne).
tie refresh sú dobré ono to v lete neprekáža, ale celú zimu chodím po byte prižmúrená, lebo proste sa mi rozmazáva pohľad .. fuj aj teraz tak naprd vidím..
Inak pozor ak si budeš vyberať iné kvapky vždy si hľadaj vhodné pre kontaktné šošovky, lebo nie všetky kvapky sa smú používať pri šošovkách.
mám umelé slzy, ale použil som ich tak 2-krát za pol roka , nejak ten pocit suchého oka nemám, alebo som si zvykol, pri PC je to dosť na prd, hlavne nezabudni mrkať, ja som v práci pri PC 7 hodín
akurát som si ich včera opäť kupovala...stoja síce 12-15€ (podľa mojich skúseností), ale nedám na ne dopustiť...a naozaj dosť dlho vydržia...a úžasne sa aplikujú!
Ako tu niekto písal predo mnou, HYLO CARE sú fajn, a za 10 ml si myslím, že je to slušná cena. Musíš ale asi vyskúšať, čo bude dobré pre teba. Ja ich skúsila niekoľko az žiadnych som nebola úplne nadšená, oči síce lepší, ale len na chvíľu. Pri dlhodobejšom používaní som ich mala znova suché. Potom som prešla na značku Visine a kvapky priamo pre unavené a hlavne citlivé oči - našla som treba tu na tom eshopu » www.vasesosovky.sk/visine-unavene-...
Je to síce len 5 ml, ale stačí to na nejakú dobu a som maximálne spokojná. Určite nejaké skús, potom uvidíš či ti budú vyhovovať. Každému sadne niečo iné, ale ja som s Visine veľa spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale neviem povedať, či pomohli naozaj kvapky alebo na mňa len prestalo vplývať to, čo mi spôsobovalo suché oči (nejaký peľ, veľa práce za PC a podobne).
» www.sosovky-kontaktne.sk/refresh-15-ml...
fakt sú fajn, neštípu oči, lebo čo som mala tieto
» www.sosovky-kontaktne.sk/renu-multiplus-...
tak som mala divný pocit v oku, ako keby štípalo, a paradoxne sú oveľa drahšie... nuž nie všetko drahé=dobré
Inak pozor ak si budeš vyberať iné kvapky vždy si hľadaj vhodné pre kontaktné šošovky, lebo nie všetky kvapky sa smú používať pri šošovkách.
akurát som si ich včera opäť kupovala...stoja síce 12-15€ (podľa mojich skúseností), ale nedám na ne dopustiť...a naozaj dosť dlho vydržia...a úžasne sa aplikujú!
Je to síce len 5 ml, ale stačí to na nejakú dobu a som maximálne spokojná. Určite nejaké skús, potom uvidíš či ti budú vyhovovať. Každému sadne niečo iné, ale ja som s Visine veľa spokojná