tí ktorí často alebo občas užívate marihuanu aké máte po nej pocity? stavy? nemyslim teraz moc to, že sa smejete a tak, ale čo sa týka myšlienok napadov pocitov. toto forum je len pre tych ktori marihuanu už vyskúšali nepíšte sem prosím že ste proti tomu
Toto leto som sa s tým bola tak viac v kontakte a môj nervový systém to akosi odmietal prijať. Akurát som bola spomalená a ohlúpnutá s vygumovanými myšlienkami. Ani ma to neuvoľnilo, ani to nerozšírilo moju kreativitu, akurát, čo mi kvalitne sčerveneli oči. Tráva ma teda absolútne neoslovila.
tak tie záchvaty smiechu to sú začiatky teraz čo ja viem tak ubalím si brko sám pre seba a proste zázrak medicína skamenený usmev a totálna pohodička všetky zmysli sú silnejšie ked pozeráš tv alebo počúvaš hudbu alebo si na horách dáš si jointa a vídíš ten krásny víhlad proste balzam na dušu a tie zlé učinky tak všeobecne je to stratakrátkodobej pameti poznáte to začnete niečo hovorit a v polke slova zabudnete čo chce chceli a roozímate sa dalej ale mam vypestovanú paranoju ked som v spoločnosti viacerých neznámich ludí závidím tím čo to nemajú ja možem húlit iba sám alebo z priatelmi inak si stav neužijem .....
Všeobecne som mimo, myšlienky sa mi rozbiehajú kade tade a keď sa nad niečím zamyslím, nevnímam nič iné.
A trochu iný pohľad na svet, veď tráva otvára myseľ..
Dosť aj záleží na spoločnosti v akej som. Stalo sa mi párkrát že ma chytila paranoja, keď som nebola medzi svojimi. Nič príjemné
Alebo taktiež medzi neznámymi ľuďmi ma často chytí útlm a som ticho stále.
Ale naopak medzi kamarátmi sa dobre bavím, som uvoľnená, je mi fajn, smejem sa takisto pri dobrej hudbe, filme
Neviem ale mne to nerobí akosi nič. I ked je pravda ze zas vela krát som to nemala ale za tych par krát som necitila nič vynimočné iba tu spomínanu otupenost, nieco ako ked s opity ale nič iné. Proste, bud je to tym ze to bolo málo krát alebo uz neviem
kedysi som dymil ako komín.. začiatkami som pociťoval stavy eufórie... samozrejme cítil som sa výborne, ale preháňal som to ... ak som sa za deň nezhúlil aspoň niekoľko krát (cca to bolo 5x a viac) tak to pre mňa nebol deň ... 3 roky sa to somnou takto vlieklo .. časom ani neviem čo ale niečo sa vo mne seklo a namiesto dobrých myľlienok som mal depresie a stavy úzkosti .. a tak som s tým jedného krásneho dňa trhol.. nehúlim už skoro dva roky, síce nejaké pokusy tu ešte boli, ale nemal som už nikdy dobrý stav čo kedysi.. Som šťastný že nehúlim a pravdaže to zanechalo na mne následky..
každý správny hulič vie že sa nemá sfajčiť keď bude jeho mozog v konfrontácií s logickým myslením... tráva posoby na nervovy system tak, že myslenie buď stlmí a zostria sa zmyslové vnemy, alebo myslenie usmerní na určitú činnosť či myšlienku...
a rozhodne ludia ktorý si pravidelne, denne zvrtnú aspon jedno vodné tak majú trvalé psychické následky... kludne nech tvrdia že nie ... (však to je len tráva) no jedného dna bude z teba vymletý schyzo ktorí nerozozná realitu od zhulenosti
iné ako realita, úplne iné. krajšie ani ja nemáms stavy žeby som sa musela smiať ako kôň a dávať naokolo ľudom dávať najavo že som nafajčená jak prasa, zväčša ani ludia nevedie že som... jednoducho si ten pocit užívam vo mne. tak to bolo, tak to je
čas sa vlečie, v strede vety sa zastavím a neviem čo som chcela povedať, stale sa pýtam: to naozaj? čo? to sa naozaj deje, alebo sa mi to iba zdá? ...keď počúvam hudbu nič iné si nevšímam, paranoje...
vždy keď som ju vyskúšal čo bolo asi dokopy 8 krát som mal halucinácie a nepríjemné pocity akoby mi odchádzalo vedomie a všetko okolo mna je neskutočné, od vtedy som si to už nikdy nedal a nikdy ani nedám ...
@mollly123
prepne ma to do Theta stavu, v podstate, taký polohypnotický, som vlastne ospalý, cítim sa tak trochu ako keby som bol veľmi unavený, ale zaspať by sa mi nedalo ani keby som chcel.
A myšlienky mi tiež blúdia tak trochu ako pred spánkom, napadá mi hrozne veľa vecí, na základe úplne nepodstatných detailov sa mi rozvíjajú myšlienkové pochody skrz niekoľko "vedných oborov", napr. pozerám Let's Play Assasin's Creed, a ako sledujem ako dotyčný parkouruje po svete, tak mi na pozadí beží analýza toho ako asi funguje kód ktorý celý ten parkour animuje a umožňuje.
"Odchádzam" do myšlienkových slučiek, niečo mi spustí myšlienkový pochod na ktorý sa zmotám, a 10 minút premýšľam, a potom sa vymotám späť do reálneho sveta a zistim že prešla len pol minúta, až dve.
Zastrie sa mi vnímanie, tak nejak zmatní, a mám len jeden bod kde je ostré, ale v tom bode je asi 10x ostrejšie než obvykle celkovo, a viem si tento bod sústredenia presúvať, viem si v podstate vypnúť/stlmiť všetky zmysly, a ušetrenú pozornosť narvať do tohto jediného, či už ide o kúsok zraku, alebo sluch, alebo hmat.
Obvykle sa mi tiež rozbehne nejaká hudba, buď sama od seba, alebo z akýchkoľvek zvukov okolo, inšpirujú ma a rozbehnú mi skladbu, napadajú mi vtedy veci ktoré keby som stíhal zapísať, tak sú z nich najlepšie veci čo som kedy zložil, ale bohužiaľ nestíham.
Vnímam chvenie svojho tela, a v hlave sa mi automaticky prekladá do hudby, alebo keď počujem hudbu, tak sa mi automaticky prekladá do chvenia "duše" (nazvime to tak, proste fyzický pocit, ale vnútri, akokeby v orgánoch), a tela.
Zmení sa mi vnímanie času, začne prebiehať v takých... "vlnách", ktoré ho rozdelia na momenty, každý moment nenápadne nastúpi z pozadia, vtlačí sa mi do vedomia a komplet celé ho vyplní, spôsobí pocit že nič iné než ten moment neexistuje, a že trvá neskutočne neskutočne dlho, potom postupne ustúpi späť do pozadia, a vtedy keď sa z neho "vynorím" si prekvapene uvedomím že existuje aj niečo iné, a že ako nekonečne dlho ten moment trval, zároveň však trval presne toľko koľko normálne, a... zároveň nie. Podľa toho ako veľmi som zhulený sa mení dĺžka týchto "vĺn", keď som veľmi, tak jedna taká vlna trvá 10 sekúnd až pol minúty, keď som menej, alebo keď stav ustupuje, tak sa to predĺžuje.
Hroznehrozne vnímam, vnímanie a myšlienky od neho odvodené mi tak vyplnia vedomie, že niekedy nemám dosť kapacity na to aby som niečo povedal, a myslím hrozne rozvetvene a nelineárne, takže aj keď sa snažím niečo z tých myšlienok vyjadriť, obvykle nestíham.
Myslím viac vizuálne, dobre sa mi v tom stave rozmýšľa nad konceptami programov, predstavujem si kód ako graf súvislostí, hudbu ako vizualizáciu oscilátora, alebo niečo podobné.
Sledujem ľudí a hrozne citlivo vnímam vzťahy v skupinách, podvedomé reakcie a náznaky ktoré si neuvedomujú ani tí čo ich robia vnímam tak výrazne ako keby mi dotyční ich význam vykričali priamo do ksichtu, raz som robil bytovicu, a prišiel kamarát (nazvime ho Jožo), a v predsieni kým sa vyzúval prišla kamarátka nejakého iného kamaráta, videl som ju vtedy prvý raz v živote, a Jožo tiež, boli spolu v predsieni asi 10 sekúnd a vymenili si jeden pohľad, a ja som už len zadržiaval smiech, a keď odišla tak som pošepol Jožovi že dneska skončia spolu, on na mňa pozrel že či mi šibe, veď sa vôbec nepoznajú, ani nič, a o pár hodín na to zachrápali v objatí na jednej posteli .
S niektorými ľuďmi s ktorými si rozumiem som vtedy schopný komunikovať priam mimozmyslovo (ak sú tiež zhulení), napr. sedeli sme s kamarátom oproti sebe, on driemal a lietal si vo vlastných myšlienkach, zavreté oči, padnutá hlava, ja som na neho pozrel, a len som si silno jeho smerom pomyslel "Dano, nespi!", na čo sa on strhol, zmätene pozrel na mňa a spýtal sa "Čo je?"
Inak vnímam a beriem "náhody", stáva sa mi také že si pomyslím že niečo by sa mohlo stať, a ono sa to stane, a úplne logicky to v kontexte udalostí dáva zmysel, ale zároveň mám pocit ako keby to bolo spôsobené tou mojou myšlienkou.
"Prenáša" sa mi vedomie, to je vlastne dôsledok tej schopnosti maximálne sa sústrediť na nejaký detail, ale rád vtedy pozerám filmy, alebo ešte lepšie, hrávam hry, viem sa vtedy tak sústrediť na obrazovku, že všetko okolo prestane existovať a cítim sa ako keby som bol tam, ako keby to čo sa deje na obrazovke bola takmer realita.
Inak vnímam harmónie v hudbe, akordy vnímam ako tóny rozložené v priestore, som vtedy schopný počuť aj disharmónie ktoré vlastne nie sú disharmóniami tónov, ale takými čo vznikajú len preto že nie úplne sedia charaktery jednotlivých zvukov, disharmónie ktoré väčšina ľudí vôbec nevníma mi vtedy spôsobujú priam fyzické utrpenie, viem aj jediný tón rozložiť a vnímať ako akord...
Obvykle sa toto všetko deje naraz, čiže aj napriek tomu že si viem pozornosť zameriavať na špecifické veci mám zároveň pocit že ma bombarduje obrovské množstvo podnetov, prichádzajú v takých kompletných uzavretých balíčkoch, dávkach, ako keby som každú sekundu prijal naraz v jednej dávke toľko vnemov koľko za bežného stavu prijmem plynule v priebehu desiatich alebo viac sekúnd.
Častokrát keď rozprávam, tak začnem vetu, a viem čo chcem vyjadriť, ale zároveň to nemám v hlave ako celok, ale skladám to po slovách, poviem prvé slovo, za tým mi napadne druhé, potom mi napadne tretie ktoré sa logicky napája na to druhé, a takto na základe súvislostí od slova ku slovu vyskladám vetu bez toho aby som mal ujasnené ako ide tá veta ako celok vyzerať, ale keď ju dokončím, tak zistím že je presne taká ako mala byť...
p.s. také stavy že vyslovene smiechoty som z nej mával len prvé dva-tri mesiace.
a prvého pol roka som z nej býval totálne neznesiteľne zversky nadržaný
Mne sa najviac na vás páči to, ako to podaktorí hľadáte ako východisko z reality. Lenže do tej reality sa aj tak vrátite, tak načo Vám to je teda? Alebo to vnímate ako uvoľnenie? A mne dakto pičuje do alkoholikov, páááána Boha....
mne vzdy hovorili ze to mam nejak tlacit do hlavy alebo co ale ja netusim ako proste som to normalne fajcil akoby no nejak ako cigarety len to bolo bongo a tak a nikdy mi to nic nerobilo iba raz som sa tak chvilku dost smial ale to som aj pil popritom taakze neviem asi mi to nerobi fakt nic
no skusil som asi 2-3krat... stavy žiadne,nič mi to nerobilo, maximálne som sa cítil ako trochu opitý, akurat pri spanku som mal trochu farebne sny no to bolo vsetko... no a v kombinácii s alkoholom som sa cítil ako Hulk, brutálny nárast agresivity a to som inak uplne nekonfliktny
Prvý krát keď som skúšala tak nič moc iba taký stav nerozhodnosti keď sa ma spýtali či chcem hento alebo tamto a ja zrazu sek že čože neviem sa rozhodnúť ale nebol to bohvieaky pocit. Druhý krát to už bolo kus iné, taký pocit eufórie ako v inom svete všetko bolo také krásne farebné pritom bola už tma ale ja som videla tie farby úplne jasno. Moje mesto sa mi zdalo zrazu úplne iné a mala som taký pocit no neviem to popísať akoby som bola vyššie ako ostatný ľudia nejako na poschodí išlo sa mi tak ľahko a nevedela som zastaviť a keď sme prechádzali cez cestu ťažko sa mi zastavovalo na prechode a ked zastavila som mala som pocit že stále idem aj keď som stala. A stále som mala v hlave takú myšlienku že sa vôbec nemusím báť už ničoho v tejto chvíli že mám nejakého strážcu a že marihuana má ochráni že sa o mňa postará a nedovolí aby sa mi niečo stalo keď som pod jej mocou. Potom má napádali také zaujímavé myšlienky aj z minulosti a tak sa vynarali akoby z podvedomia a keď som šla niečo hovoriť tak som v polke stratila niť a nevedela pokračovať ale nevadilo mi to bavilo ma to tak. Cítila som sa úplne šťastná otvoril sa mi nový obzor sveta iný level. Asi toľkoto, netreba sa toho báť je to niečo na osvieženie života získanie trochu iného pohľadu a nových myšlienok a také odtrhnutie od stereotypu.
moje myšlienky...prvý polrok húlenia bol krásny, možno moje najkrajšie obdobie života. Priznám sa, pred tým som bola lakomá a rasistka, teraz dávam ľudom aj z posledného a najradšej by som bola keby bol svetový mier a všetci sa ľúbili! celkovo tráva zmenila moju osobnosť. k lepšiemu. Zrazu som vo všetkom začala vidieť zmysel, celý život som začala vnímať ako jedny veľké puzzle, osud, všetky detaily, vo všetkom som našla niečo krásne, všetko som vedela objasniť. Medzi moje obľúbené témy patrí NIČ, čo je vlastne nič a určite filozofovanie. Dostala som tretie oko, šiesty, ba dokonca siedmy zmysel, všetko som neskutočne vnímala, každý šum, kroky a čo bolo najkrajšie tak svoj vlastný dych Zrazu som si uvedomila, že žijem. A užívam si to. Bola som kreatívna, proste úžasná. Dostala som sa do štádia že takéto ponímanie mi ostalo už aj za "triezva" čo je fakt super lebo doteraz som vždy nad vecou a stále lietam a som vyššie ako ostatní Teraz húlim dva roky a už je to z daleka iné. U6 nevidím len to krásne, vidím všetko aj to zlé a oveľa výraznejšie. Veľa krát ma tráva privedie aj do stavu úzkosti. Avšak, v žiadnom prípade to nie je zle!!! Pre väčšinu určite, no mne tráva ukazuje skutočnú tvár tohto sveta, veci tak, ako naozaj sú. žiaden med pod nos. A preto ju považujem za svoju najlepšiu priateľku! Teraz už ju nemávam tak často, bohužiaľ stalo sa to aj mne že som prepadla iným, pre mňa veľmi zaujímavým veciam. To však nejdem rozpisovať, to už je iný príbeh Pekný deň
@insomniaa jj ty si normálna a ja prijebaný preto zakladáš fora o pervitine že si chceš čosi zohnať fetka a socka z pervitinu sa ti ktoré otvára? piate? hotový veštec z teba preto si po weede musela čosik iné skúšať ked si mala také duchovné stavy
je to velmi zaujimave ked to pozorujem na sebe
prve styri minuty nic, potom smiech ktory za chvilku prejde, stipanie oci, privieranie, chut nicnerobenia a zmenene vnimanie reality, na zaklade nejakeho podnetu rozmyslam nad vecami ktore by ma absolutne nenapadli (bez travy)
samozrejme ak kuris kazdy den tak je to s tebou dost zle ale cez vikend je to uplna pohoda hlavne par hodin pred spanim v piatok/sobotu
a k tej predstavivosti-u mna je to strasne silne...predstavivost mam snad 1000x vacsiu nez teraz a ked pocuvam hudbu a zavriem oci tak sa mi v hlave robia "klipy" ktore sa mi v ociach premietaju..a mimochodom az pri trave som sa dostal ku klasike ako bach, potom sellah sue, The Beatles, Rolling Stones apod...
@antifunebracka haha vidíš presne o tom vravím Presne o takých ľudoch ako si ty, najlepší pocit ked to čo tu píšeš sa ma absolutne nedotklo a len mi viac a viac dokazuješ akí vedia byť ľudia primitívni a som rada, že ja medzi nich nepatrím A teraz si určite červený no tak neplač a chytro pod do mna a "nalož mi", vyventiluj si svoju zakomplexovanosť, lebo vidím, že tebe niekto musel veľmi ublížiť a leeen pre tvoje info, mam len o dva roky menej ako ty, nemám 16
@barky ty mi musíš riadne závidieť To čo som ja dosiahla, po tom túži každý druhý človek a tebe sa to v tej hlavičke asi nepodarilo a ani sa nečudujem teda
peniaze nie su pre mna doležité a ak ťa možem pekne poprosiť moju rodinu do toho neťahaj dobre? a travu ja fajčím momentálne tak raz za tri týždne priemerne, tak kolko si myslíš že do toho asi investujem? asi tri eura ked už ti mam povedať a okrem toho, som zarobkovo činná takže aj keby som dotoho investovala majland teba to nemá čo zaujímať a mna nezaujímaju ovce z televizora ani z modreho z neba ja viem o čom hovorím a to mi stačí
@insomniaa co si dosiahla, ty automat na faily? ze ta ma kazdy za skrachovanu kurvu a vyhyba sa ti? tak to ti blahozelam este napis nieco zaujimave, nech sa zhodis
@insomniaa ja sa ťa pýtam.. ked hovoríš že ti závidíme a chce to dosiahnuť každý druhý človek..tak podľa týchto tvojich výpočtov sa to musí určite týkať aj kohosi z tvojej rodiny . A ked dosiahneš niečo po čom túži každý človek hádma si sa aj doma pochválila či?
Zjednodušene si fejk dnes si sa regla chceli si si zohnať pikenko nevidalo , pochváliť sa že máš dáke duchovné stavy.. nevidalo..... ako je napísané vyššie si skrachovaná kurva...
btw čo robí človek čo vidí do duchovného sveta na internetovm portáli? ...
pohodicka....precitenie hudby....OVER 9000 PRECITENIE SEXU....mier v srdci....oddych od sustredeneho zamyslania sa nad skurvenostou sveta....tvorivost
btw....onedlho si zacnem weed jebat do zily, len dnes nejsu otvorene lekarne...ihly a tak if u know what i mean xD
hm nemyslím si, že skrachovaná kurva by sa vyjadrovala tak ako ja skorej by sa vyjadrovala ako ty @antifunebracka . A stále @barky neviem prečo sem pletieš moju rodinu, mám aj ja začať tvrdiť že aj tvoja rodina je určite aspoň taká jebnutá ako ty? a je zaujímavé, že si myslíš, že tým forom ktoré som založila som si chcela zohnať pikenko ak som predsa skrachovaná kurva určite by mi nerobilo problém zohnať si to a už vôbec nie tu, na sídlisku kde žijem ja sa to hemží feťákmi. To, prečo som tú tému vytvorila som tam jasne napísala takže budes na nauč písať ty pikenko pičenko alebo si ty fukni aspoň pol kubika možno u teba to bude mať opačný efekt a pomože ti to lebo si až tak prejebany
@insomniaa však nikto ti nebráni prísť ma navštíviť, bonus že brno je celé také pohodové mesto a na každom kroku by si tu narazila na ľudí s ktorými by si si vedela pokecať
@barky@antifunebracka
jednoduchá otázka na vás: kto je jebnutejší, ten čo je zvedavý a proste má potrebu vyskúšať určité veci, pričom tým nikomu nijak neublíži, možno tak maximálne sebe, alebo ten, čo takému človeku (bez toho že by ho poznal) povie že je jebnutý a mal by zdochnúť?
lebo pre mňa je odpoveď jednoznačná, to čo robíte je úplne to isté ako "fuj, ja nežerem čokoládu lebo sa z toho priberá, a ty si piča že žereš čokoládu, keď ja ju nemám rád!"
...a už som to tu asi niekoľkokrát podobne písal, ale holt zapečenej antiliberálnej konzerve asi človek nevysvetlí, že?
@midnight viem že ty si písal podobné veci a tebe by som to bol aj ochotný uveriť ale ked vidím tú vytretú kravu ktorá ani nedokáže pochopiť jednoduchú otázku (vid či sa doma pochválila a ona to berie tak že jej rodinu označujem za jebnutých) a ešte sem píše také kktiny že po tom túži každý druhý človek ? srsly? a potom že pozná plno feťákov v okolí ale založí forum či jej nevieme nejakého proadiť tá ani nevie čo hovrí nakoniec je to možno nejaký chlap za tým pc kludne ma tagni kdekolvek a kedykolvek ak budeš mať v budúcnosti si potrebu niekoho zastať ale nie takúto osobu
@barky hľadal som tu to s tým či sa doma chválila, ale nikde to nevidím, ani tvoju otázku, ani jej odpoveď.
nezastávam sa jej ako osoby, zastávam sa rozumného názoru že je každého osobná vec čo si dáva do tela, aj keby to hneď bol nitroglycerín s horiacou zápalnou šnúrou, plus ešte druhého rozumného názoru, že mať nezmeniteľné absolutistické extrémne názory na niečo o čom vieš úplné minimum, lebo dobrovoľne odmietaš o tom vedieť viac, je blbosť. ani len na otázku či je zlé niekoho zabiť by si neodpovedal jednoznačne "áno", pretože by si si snáď uvedomil že niekedy je to jediné riešenie, alebo najlepšie z tých zlých, tak ako môže byť tak jednoznačne neodpustiteľne (až tak že si zaslúžia za to zdochnúť) zlé a jebnuté požiť nejakú látku?
@midnight to by som musela byť veľmi odvážna a @barky nemyslím si, že by si zastával mna konkrétne skôr ide o to že nie je dobré ak ľudia berú veci subjektívne napr ako aj ty ja to pokladám za komplex dalšia vec, teraz už ozaj tvrdím že si jebnutý už len preto že by si sa ma vrátiť na základnú školu a naučiť sa čítať lebo po 1. nevidím dôvod prečo by som ti mala odpovedať na tvoju otázku to nie je tvoja starosť a okrem toho ani z daleka netušíš aký ja mám život po 2.ja som nezaložila žiadneho forum beznádejnosti aby mi niekto niekoho poradil. len hľadám takých ľudí pretože pre mňa sú takýto ľudia veľmi dôležití a chcem ich poznať čo najviac, už len preto že mám o tom naštudované všetky možné knihy, odpozerané všetky možné dokumenty a chcela by som pracovať v tejto oblasti. pre tvoju sprostu hlavu vysvetlujem že to znamená práca v oblasti protidrogovej oblasti
@midnight ja som nikomu zdochnúť nekázal ale čekni si jej príspevky apovedz mi či tak uvažuje 21 ročná osoba to už neni o tom čo si dala... a ty si zastváš pravdepodobne nejaký účet to má hdonotu akoby to teraz bola sexywoman
inak tá moja otázka je v @65
@insomniaa no a sme doma.... protidrogová oblasť takže ty chceš fetky ako ? lebo práve si uplne nezavislym ludom povedala že chceme zažiť to počom túži každý druhý človek ty chceš robiť v protidrogovej oblasti?
no vidíš midnaajt mi netvrd že jej nejebe na hlavu
@barky
"a ty si zastváš pravdepodobne nejaký účet to má hdonotu akoby to teraz bola sexywoman "
...si nasratý alebo ožratý že zrazu robíš toľko preklepov?
plus celá tá veta je odveci.
plus nevidím dôvod prečo by 21ročná osoba nemohla písať ako ona, jej spôsob myslenia a vyjadrovania mi príde prinajhoršom priemerný
"lebo práve si uplne nezavislym ludom povedala že chceme zažiť to počom túži každý druhý človek"
a vy ste ju práve zatiahli do úplne nezmyselnej hádky, a ty si určite počas žiadnej hádky nikdy nepovedal žiadnu iracionálnu hovadinu ktorá slúžila len na urazenie druhej strany, že...
nejdem sa tu miesat do tychto flamewars ale proste, najviac ma odjebava z toho, ako 10minut ludia dozadu napisu, ze trava z nich spravila najviac kludnych ludi a o 5minut na to si tu hned picuju jak chore vrany O_o
@midnight ja preklepy robím takto bežne a popritomto preklikávam a kodím
čo mení to čo si napísal vyššie na tom že je pravdepodobne fake a uplne jej jebe na hlavu lebo píše protichodné veci?
a ehmm nikdy nie takú hovadinu ako ona za tým si 140% stojím a vlastne už nevidím ani zmysel sa s tebou hádať ak ťa baví si zastávať fake účty je na čase sa zamyslieť ako vážne pristupujem k pobytu v internetovom svete
@barky ano prave preto nemam rada ked niekto sudi a pri tom nepozná ako povedaj aj midnight, proste pre mňa to nie su ľudia ktorí by ma nejak zaujímalo a zároveň aj ich názor nechodil si v mojich botách, preto si lendalší z tých čo mi len dokazujú jaki vedia byť ludia primitivni a som rada že ja si nemusím zaťažovať hlavu ľudskými prízemnými problébami ako niekto a pozerám sa z hora ale bohužial už ma prestávaš baviť tak si urob láskavosť a prestaň venovať svoju veškerú pozornosť na skrachovanä kurvu, mňa by skrachovaná kurva nikdy nezaujímala tak ako teba a určite by som na ňu nestrácala hodinu svojho drahého času takže ak máš na práci niečo lepšie chod sa tomu veriť pretože ja musím ísť písať jednu prácu do školy. Prajem pekný zvyšok večera
@barky aha počkať... ona je tu fakt len jeden deň? ale nejakú insomniu už som tu dlho vídaval, tá má asi len jedno a, že?
a pre úplnosť - mne je v zásade jedno či je účet fake alebo nie, proste buď robí kokotiny také že ho vnímam a beriem ako fake, alebo kokotiny nerobí a možno dokonca občas napíše niečo zmysluplné a v tom prípade ho beriem a vnímam ako užívateľa.
kazda myslienka je najdolezitejsia na svete. este vacsia nemoznost ich ovladat ako zvycajne. bezne ukony sa zdaju nevykonatelne. najlepsie do pyzamka, umyt zuby, vycikat a potom sa nahulit. pocit ze kazdy to vidi. stale ma napada ze ci to co prave robim robim rovnako aj zvycajne a ze je to vlastne neskutocne divna cinnost. vnimanie naoati medzi ludmi.
zle? prilis pomaly cas, by som bola rada keby nahulenost trvala max. hodinku. a pocit otupenosti este na druhy den.
@midnight nie som žiaden fake...akože definuj mi barky čo je fake, za to, že som si účet vytvorila včera som vlastne čo? vydávam sa snád za niekoho? ale stále toto všetko predsa usí písať nejaký človek apropo, som tu zaregistrovaná od roku 2011 ale už asi rok som tu nebola a zabudla som heslo tak som si spravila nový účet.
@insomniaa
fake = účet človeka čo už na birdzi účet má, pričom ten pôvodný ("pravý") je úprimný, v zmysle z neho človek píše tak ako je, a tie ďalšie sú fake lebo na nich sa hrá na niekoho iného, obvykle na nejakého vyjebaného retardovaného kokotka píšuceho kokotiny, viď @kto , @sexywoman , a ten qwesadyczwhatever...
@85 tak ale na druhej strane, par fakeov je tu aj takych, ktore su uprimnejsie ako povodne ucty a ludia z nich chodia blogovat. aby sme nehadzali vsetko do jedneho vreca.
mne sa po dvoch rokoch kazdodenneho hulenia tie stavy uplne zmenili a preto som aj prestala... velmi vynimocne si dam, ale vacsinou to potom lutujem.
kedysi to bolo o velkej bezstarostnosti, uvolnenosti, citila som sa sice taka uzavretejsia ako v nejakej bubline, pocit ze ma nikto nechape atd, ale pacil sa mi... dokazala som akukolvek cinnost vykonavat pod vplyvom, nie som na to zrovna hrda ale rok vkuse som bola denne zhulena v skole a sedela som priamo pred katedrou.. nikto to na mne nikdy nespoznal, myslim z ucitelov, pred spoluziakmi som to niekedy neutajila... ale proste pohoda. takisto aj doma pre mankou a tak.. asi preto som aj tak vela hulila, lebo tie pocity sa proste dali klasifikovat jednoznacne ako dobre
potom som prestala, respektive som nejaky ten rok hulila len prilezitostne a postupne sa mi to zacalo menit.. no a teraz mam vzdy jeden strasne zvlastny pocit, ze mi vsetko ale uplne VSETKO pride neskutocne trapne. hlavne konverzacie s ludmi, proste kazda situacia, ale aj ked spatne premyslam nad cimkolvek co som urobila, povedala, nad svojim zivotom. vsetko mi proste pride tragicky trapne a jedine co dokazem je byt niekde uplne sama. je to hrozne zvlastne ale je to tak a v tom momente mi tie veci fakt pridu hrozne, a tym vsetkym ak sa s niekym snazim komunikovat tak aj trapna asi som pretoze netusim ako reagovat.. tazko sa to opisuje, ale dobre to urcite nie je. a vzdy si hovorim ze uz nikdy nebudem hulit. sem tam si teda dam, ale vacsinou ak viem ze budem potom moct byt sama, pretoze byt s inymi ludmi je pre mna uplne nepripustne.. len trpim. ale aj ked som sama musim si rychlo zamestnat mysel a pokusat sa nepremyslat nad vecami ktore som urobila, povedala, nad vztahmi atd pretoze sa budem citit tak ako som spominala.
no a kazdopadne som rada ze sa mi to takto zmenilo, pretoze si nemyslim ze celkovo vo vacsich mnozstvach je to prospesne, viem aka som bola po tom roku vymleta a k zivotu to rozhodne nepotrebujem
@antifunebracka vážne až tak? Kedy to už pozdochýňa? Vidíš to možno som húlila a som sprostá ale aspoň mám ten pridrbaný charakter a nesudim človeka ktorého nepoznám a vonkoncom nikdy by som nikomu neželala smrť,. Iba zato že si zahulil ty kks. Ale keď ti to urobí dobre a pozdvihne ti to ego prosím,tiež nesudim neviem čo si si prežil keď sa správaš takto....
@demoniqangel@midnight tu ide o to, ze tej babe statocne drbe na hlavu, vid jej protichodne komenty a ano, hejtujem ludi, ktori beru piko, bo syn nasej rodinnej znamej tiez fetoval a uplne ublizoval rodicom na vsetkych moznych urovniach a mne je to dodnes strasne luto preto som si povedal, ze vzdy budem bojovat proti takym ludom @sixteen radsej sa zamysli, kde smeruje tvoja cesta, ked uz za decka si zacala hulit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
fuj fuj.. som proti tomu..
A trochu iný pohľad na svet, veď tráva otvára myseľ..
Dosť aj záleží na spoločnosti v akej som. Stalo sa mi párkrát že ma chytila paranoja, keď som nebola medzi svojimi. Nič príjemné
Alebo taktiež medzi neznámymi ľuďmi ma často chytí útlm a som ticho stále.
Ale naopak medzi kamarátmi sa dobre bavím, som uvoľnená, je mi fajn, smejem sa takisto pri dobrej hudbe, filme
a rozhodne ludia ktorý si pravidelne, denne zvrtnú aspon jedno vodné tak majú trvalé psychické následky... kludne nech tvrdia že nie ... (však to je len tráva) no jedného dna bude z teba vymletý schyzo ktorí nerozozná realitu od zhulenosti
ten oslobodzujúci pocit...áno je to úžastné zavesiť kosu na kliniec a dať si fajront
Alebo ako včera - dám si dva prásky a zaspím
prepne ma to do Theta stavu, v podstate, taký polohypnotický, som vlastne ospalý, cítim sa tak trochu ako keby som bol veľmi unavený, ale zaspať by sa mi nedalo ani keby som chcel.
A myšlienky mi tiež blúdia tak trochu ako pred spánkom, napadá mi hrozne veľa vecí, na základe úplne nepodstatných detailov sa mi rozvíjajú myšlienkové pochody skrz niekoľko "vedných oborov", napr. pozerám Let's Play Assasin's Creed, a ako sledujem ako dotyčný parkouruje po svete, tak mi na pozadí beží analýza toho ako asi funguje kód ktorý celý ten parkour animuje a umožňuje.
"Odchádzam" do myšlienkových slučiek, niečo mi spustí myšlienkový pochod na ktorý sa zmotám, a 10 minút premýšľam, a potom sa vymotám späť do reálneho sveta a zistim že prešla len pol minúta, až dve.
Zastrie sa mi vnímanie, tak nejak zmatní, a mám len jeden bod kde je ostré, ale v tom bode je asi 10x ostrejšie než obvykle celkovo, a viem si tento bod sústredenia presúvať, viem si v podstate vypnúť/stlmiť všetky zmysly, a ušetrenú pozornosť narvať do tohto jediného, či už ide o kúsok zraku, alebo sluch, alebo hmat.
Obvykle sa mi tiež rozbehne nejaká hudba, buď sama od seba, alebo z akýchkoľvek zvukov okolo, inšpirujú ma a rozbehnú mi skladbu, napadajú mi vtedy veci ktoré keby som stíhal zapísať, tak sú z nich najlepšie veci čo som kedy zložil, ale bohužiaľ nestíham.
Vnímam chvenie svojho tela, a v hlave sa mi automaticky prekladá do hudby, alebo keď počujem hudbu, tak sa mi automaticky prekladá do chvenia "duše" (nazvime to tak, proste fyzický pocit, ale vnútri, akokeby v orgánoch), a tela.
Zmení sa mi vnímanie času, začne prebiehať v takých... "vlnách", ktoré ho rozdelia na momenty, každý moment nenápadne nastúpi z pozadia, vtlačí sa mi do vedomia a komplet celé ho vyplní, spôsobí pocit že nič iné než ten moment neexistuje, a že trvá neskutočne neskutočne dlho, potom postupne ustúpi späť do pozadia, a vtedy keď sa z neho "vynorím" si prekvapene uvedomím že existuje aj niečo iné, a že ako nekonečne dlho ten moment trval, zároveň však trval presne toľko koľko normálne, a... zároveň nie. Podľa toho ako veľmi som zhulený sa mení dĺžka týchto "vĺn", keď som veľmi, tak jedna taká vlna trvá 10 sekúnd až pol minúty, keď som menej, alebo keď stav ustupuje, tak sa to predĺžuje.
Hroznehrozne vnímam, vnímanie a myšlienky od neho odvodené mi tak vyplnia vedomie, že niekedy nemám dosť kapacity na to aby som niečo povedal, a myslím hrozne rozvetvene a nelineárne, takže aj keď sa snažím niečo z tých myšlienok vyjadriť, obvykle nestíham.
Myslím viac vizuálne, dobre sa mi v tom stave rozmýšľa nad konceptami programov, predstavujem si kód ako graf súvislostí, hudbu ako vizualizáciu oscilátora, alebo niečo podobné.
Sledujem ľudí a hrozne citlivo vnímam vzťahy v skupinách, podvedomé reakcie a náznaky ktoré si neuvedomujú ani tí čo ich robia vnímam tak výrazne ako keby mi dotyční ich význam vykričali priamo do ksichtu, raz som robil bytovicu, a prišiel kamarát (nazvime ho Jožo), a v predsieni kým sa vyzúval prišla kamarátka nejakého iného kamaráta, videl som ju vtedy prvý raz v živote, a Jožo tiež, boli spolu v predsieni asi 10 sekúnd a vymenili si jeden pohľad, a ja som už len zadržiaval smiech, a keď odišla tak som pošepol Jožovi že dneska skončia spolu, on na mňa pozrel že či mi šibe, veď sa vôbec nepoznajú, ani nič, a o pár hodín na to zachrápali v objatí na jednej posteli .
S niektorými ľuďmi s ktorými si rozumiem som vtedy schopný komunikovať priam mimozmyslovo (ak sú tiež zhulení), napr. sedeli sme s kamarátom oproti sebe, on driemal a lietal si vo vlastných myšlienkach, zavreté oči, padnutá hlava, ja som na neho pozrel, a len som si silno jeho smerom pomyslel "Dano, nespi!", na čo sa on strhol, zmätene pozrel na mňa a spýtal sa "Čo je?"
Inak vnímam a beriem "náhody", stáva sa mi také že si pomyslím že niečo by sa mohlo stať, a ono sa to stane, a úplne logicky to v kontexte udalostí dáva zmysel, ale zároveň mám pocit ako keby to bolo spôsobené tou mojou myšlienkou.
"Prenáša" sa mi vedomie, to je vlastne dôsledok tej schopnosti maximálne sa sústrediť na nejaký detail, ale rád vtedy pozerám filmy, alebo ešte lepšie, hrávam hry, viem sa vtedy tak sústrediť na obrazovku, že všetko okolo prestane existovať a cítim sa ako keby som bol tam, ako keby to čo sa deje na obrazovke bola takmer realita.
Inak vnímam harmónie v hudbe, akordy vnímam ako tóny rozložené v priestore, som vtedy schopný počuť aj disharmónie ktoré vlastne nie sú disharmóniami tónov, ale takými čo vznikajú len preto že nie úplne sedia charaktery jednotlivých zvukov, disharmónie ktoré väčšina ľudí vôbec nevníma mi vtedy spôsobujú priam fyzické utrpenie, viem aj jediný tón rozložiť a vnímať ako akord...
Obvykle sa toto všetko deje naraz, čiže aj napriek tomu že si viem pozornosť zameriavať na špecifické veci mám zároveň pocit že ma bombarduje obrovské množstvo podnetov, prichádzajú v takých kompletných uzavretých balíčkoch, dávkach, ako keby som každú sekundu prijal naraz v jednej dávke toľko vnemov koľko za bežného stavu prijmem plynule v priebehu desiatich alebo viac sekúnd.
Častokrát keď rozprávam, tak začnem vetu, a viem čo chcem vyjadriť, ale zároveň to nemám v hlave ako celok, ale skladám to po slovách, poviem prvé slovo, za tým mi napadne druhé, potom mi napadne tretie ktoré sa logicky napája na to druhé, a takto na základe súvislostí od slova ku slovu vyskladám vetu bez toho aby som mal ujasnené ako ide tá veta ako celok vyzerať, ale keď ju dokončím, tak zistím že je presne taká ako mala byť...
...a tak
Mám to veľmi rád.
a prvého pol roka som z nej býval totálne neznesiteľne zversky nadržaný
socka
prve styri minuty nic, potom smiech ktory za chvilku prejde, stipanie oci, privieranie, chut nicnerobenia a zmenene vnimanie reality, na zaklade nejakeho podnetu rozmyslam nad vecami ktore by ma absolutne nenapadli (bez travy)
samozrejme ak kuris kazdy den tak je to s tebou dost zle ale cez vikend je to uplna pohoda hlavne par hodin pred spanim v piatok/sobotu
takže ked po tom túži každý druhý človek si si jebla aj s rodičmi? ale tak isto si sa aj rodien musela pochváliť.. isto vedia na čo mínaš penáze či?
rozumni z nej dokazu ziskat pomerne dost
Zjednodušene si fejk dnes si sa regla chceli si si zohnať pikenko nevidalo , pochváliť sa že máš dáke duchovné stavy.. nevidalo..... ako je napísané vyššie si skrachovaná kurva...
btw čo robí človek čo vidí do duchovného sveta na internetovm portáli? ...
btw....onedlho si zacnem weed jebat do zily, len dnes nejsu otvorene lekarne...ihly a tak if u know what i mean xD
jednoduchá otázka na vás: kto je jebnutejší, ten čo je zvedavý a proste má potrebu vyskúšať určité veci, pričom tým nikomu nijak neublíži, možno tak maximálne sebe, alebo ten, čo takému človeku (bez toho že by ho poznal) povie že je jebnutý a mal by zdochnúť?
lebo pre mňa je odpoveď jednoznačná, to čo robíte je úplne to isté ako "fuj, ja nežerem čokoládu lebo sa z toho priberá, a ty si piča že žereš čokoládu, keď ja ju nemám rád!"
...a už som to tu asi niekoľkokrát podobne písal, ale holt zapečenej antiliberálnej konzerve asi človek nevysvetlí, že?
nezastávam sa jej ako osoby, zastávam sa rozumného názoru že je každého osobná vec čo si dáva do tela, aj keby to hneď bol nitroglycerín s horiacou zápalnou šnúrou, plus ešte druhého rozumného názoru, že mať nezmeniteľné absolutistické extrémne názory na niečo o čom vieš úplné minimum, lebo dobrovoľne odmietaš o tom vedieť viac, je blbosť. ani len na otázku či je zlé niekoho zabiť by si neodpovedal jednoznačne "áno", pretože by si si snáď uvedomil že niekedy je to jediné riešenie, alebo najlepšie z tých zlých, tak ako môže byť tak jednoznačne neodpustiteľne (až tak že si zaslúžia za to zdochnúť) zlé a jebnuté požiť nejakú látku?
inak tá moja otázka je v @65
@insomniaa no a sme doma.... protidrogová oblasť takže ty chceš fetky ako ? lebo práve si uplne nezavislym ludom povedala že chceme zažiť to počom túži každý druhý človek ty chceš robiť v protidrogovej oblasti?
no vidíš midnaajt mi netvrd že jej nejebe na hlavu
"a ty si zastváš pravdepodobne nejaký účet to má hdonotu akoby to teraz bola sexywoman "
...si nasratý alebo ožratý že zrazu robíš toľko preklepov?
plus celá tá veta je odveci.
plus nevidím dôvod prečo by 21ročná osoba nemohla písať ako ona, jej spôsob myslenia a vyjadrovania mi príde prinajhoršom priemerný
"lebo práve si uplne nezavislym ludom povedala že chceme zažiť to počom túži každý druhý človek"
a vy ste ju práve zatiahli do úplne nezmyselnej hádky, a ty si určite počas žiadnej hádky nikdy nepovedal žiadnu iracionálnu hovadinu ktorá slúžila len na urazenie druhej strany, že...
to asi bude @62
čo mení to čo si napísal vyššie na tom že je pravdepodobne fake a uplne jej jebe na hlavu lebo píše protichodné veci?
a ehmm nikdy nie takú hovadinu ako ona za tým si 140% stojím a vlastne už nevidím ani zmysel sa s tebou hádať ak ťa baví si zastávať fake účty je na čase sa zamyslieť ako vážne pristupujem k pobytu v internetovom svete
a pre úplnosť - mne je v zásade jedno či je účet fake alebo nie, proste buď robí kokotiny také že ho vnímam a beriem ako fake, alebo kokotiny nerobí a možno dokonca občas napíše niečo zmysluplné a v tom prípade ho beriem a vnímam ako užívateľa.
a super že už sa ti nechce hádať, lebo ani mne
zle? prilis pomaly cas, by som bola rada keby nahulenost trvala max. hodinku. a pocit otupenosti este na druhy den.
fake = účet človeka čo už na birdzi účet má, pričom ten pôvodný ("pravý") je úprimný, v zmysle z neho človek píše tak ako je, a tie ďalšie sú fake lebo na nich sa hrá na niekoho iného, obvykle na nejakého vyjebaného retardovaného kokotka píšuceho kokotiny, viď @kto , @sexywoman , a ten qwesadyczwhatever...
kedysi to bolo o velkej bezstarostnosti, uvolnenosti, citila som sa sice taka uzavretejsia ako v nejakej bubline, pocit ze ma nikto nechape atd, ale pacil sa mi... dokazala som akukolvek cinnost vykonavat pod vplyvom, nie som na to zrovna hrda ale rok vkuse som bola denne zhulena v skole a sedela som priamo pred katedrou.. nikto to na mne nikdy nespoznal, myslim z ucitelov, pred spoluziakmi som to niekedy neutajila... ale proste pohoda. takisto aj doma pre mankou a tak.. asi preto som aj tak vela hulila, lebo tie pocity sa proste dali klasifikovat jednoznacne ako dobre
potom som prestala, respektive som nejaky ten rok hulila len prilezitostne a postupne sa mi to zacalo menit.. no a teraz mam vzdy jeden strasne zvlastny pocit, ze mi vsetko ale uplne VSETKO pride neskutocne trapne. hlavne konverzacie s ludmi, proste kazda situacia, ale aj ked spatne premyslam nad cimkolvek co som urobila, povedala, nad svojim zivotom. vsetko mi proste pride tragicky trapne a jedine co dokazem je byt niekde uplne sama. je to hrozne zvlastne ale je to tak a v tom momente mi tie veci fakt pridu hrozne, a tym vsetkym ak sa s niekym snazim komunikovat tak aj trapna asi som pretoze netusim ako reagovat.. tazko sa to opisuje, ale dobre to urcite nie je. a vzdy si hovorim ze uz nikdy nebudem hulit. sem tam si teda dam, ale vacsinou ak viem ze budem potom moct byt sama, pretoze byt s inymi ludmi je pre mna uplne nepripustne.. len trpim. ale aj ked som sama musim si rychlo zamestnat mysel a pokusat sa nepremyslat nad vecami ktore som urobila, povedala, nad vztahmi atd pretoze sa budem citit tak ako som spominala.
no a kazdopadne som rada ze sa mi to takto zmenilo, pretoze si nemyslim ze celkovo vo vacsich mnozstvach je to prospesne, viem aka som bola po tom roku vymleta a k zivotu to rozhodne nepotrebujem
@sixteen radsej sa zamysli, kde smeruje tvoja cesta, ked uz za decka si zacala hulit