2. netrep ze len preto keby si vedela co vse spravil dpc.......jejda nepoznas a picujes........bob 4ever presne leafly .........nooo naj pesen....co ja viem velmi velaaaa mam rad....ale tak asi I shot to sheriff alebo Three little birds
„Mám len jednu ambíciu. Mám len jedinú vec, ktorú naozaj chcem aby sa stala. Chcel by som vidieť ľudí spoločne žiť: čiernych, bielych, Číňanov, každého - to je všetko.“
kua ete sa musim vyjadrit k tej 2.-------------pockat ako to bolo....jaj.....vsetci ste najmudrejsi len na internete,vsetci radi picujete a sami picu viete..... H16...
Bob mal uzasnu hudbu a vela umelcov urcite inspiroval..skoda ho ceska reggae kapelka to celkom pekne vystihla v jednej pesncke : "Zůstala tady po tobě cesta, ale ty na tý cestě chybíš"..
vsetky su dobre, ale tak najviac sa mi asi paci No woman no cry, aaaa, este hocijake ine, Forever Loving Jah, Thank You Lord, Redemption song a tak, Bob bol macher
My v Prievidzi sme mu postavili pri rieke hrob(akoze na kriziku fotka, vytvorena diera dozeme a dalsia jedna fotka sa spalila a tretia polozila na nu(ked bola zhasnuta) a nakoniec sme si zahulili, ako na jeho cest.. Ale ostatny musia chapat to "travickarstvo"!Je to jeho nabozenstvo, ako krestania sa modlia... Chapte to!
To bola fakt husta pocta. A akoze aky je rozdiel medzi tym tvojim a niekoho inym hulenim? Ake chapanie? Ak to beres ako sucast rastafarianstva, tak "hulenie na pocest" tam "tusim" nepatri. Zrovnavat modlitbu, a bongo z PET flasky
juuj bob marley.. podla mna ma krasne pesnicky ... a reggae je nieco uzasne .. a travu nefajcim i ked tak vyzeram .. takze boba neuznavam kvoli tomu ze to bol travickar .. rastafarian .. ale kvoli jeho hudbe a basta ... dokonca i moje djembe som pomenovala Mr. Marley na pocest bobika ... ale viete co i jeho syn damian marley ma skvele pesnicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
„Mám len jednu ambíciu. Mám len jedinú vec, ktorú naozaj chcem aby sa stala. Chcel by som vidieť ľudí spoločne žiť: čiernych, bielych, Číňanov, každého - to je všetko.“
a mohol som sa cudovat preco je Pocta Bohovi zaradena do sekcie Hudba
a ta hudba..sak vies znamy skladatel a v kostoloch..
a najlepsie od Boba? Stara verzia Sun is shining
aj z neho nemozem..ste ma pobavili =D...
a este narychlo... no
Kittynka: ticho!
Horox:hh..ticho?!to na mna neplati to ja mam hovorit..!!!
HOrox nie k BOHOVI =D
no bob no tak co viac dodat bol super
Ale inak niektore songy ma celkom fajn
reagge mam rada, presne vytypovanu pesnicku nemam, od neho konkretne mam len asi osem
ale robka grigorova mam rada tiez, mam par vyhradenych pensiciek, ktore su u mna forever
To bola fakt husta pocta. A akoze aky je rozdiel medzi tym tvojim a niekoho inym hulenim? Ake chapanie? Ak to beres ako sucast rastafarianstva, tak "hulenie na pocest" tam "tusim" nepatri. Zrovnavat modlitbu, a bongo z PET flasky