Šum, ako zo starých televízorov, ktoré aj keď boli vypnuté, ale zapojené v elektrine vydávali taký „šum“. Počujete to, aj keď nie ste v miestnosti so zapojenou elektronikou?
ja to pocujem aj vypnem televizor a on aj ked sa vypne obrazovka este asi 20 sekund vydava taky sum a ked si vsimne ani obrazovka nieje uplne cierna (vypnuta)..
To, čo označuješ za "šum televízora" počuje každý a nie je na tom nič zvláštne.
1.
Ľudia žijú v súčasnosti v pomerne hlučnom prostredí, ticho nemáš už skoro nikde. Takže keď si doma a odrazu všetko vypneš, tak tvojim ušiam nejakú dobu trvá, kým si navyknú na ticho.
2.
Ako "šum" sa ti môže javiť aj tvoj vlastný krvný obeh
@mephix nemusi to byt krvny obeh ja som si vsimol ze na stanovacke asi po 4 az 5 dnoch mi ten sum postupne zmizol skor pocujem bit svoje srdce ked je fakt ticho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ano inak je to piskanie v usiach
1.
Ľudia žijú v súčasnosti v pomerne hlučnom prostredí, ticho nemáš už skoro nikde. Takže keď si doma a odrazu všetko vypneš, tak tvojim ušiam nejakú dobu trvá, kým si navyknú na ticho.
2.
Ako "šum" sa ti môže javiť aj tvoj vlastný krvný obeh
To s krvným obehom mi napadlo, len sa mi to zdalo ujeté, počuť krvný obeh.