Pocujte nevie niekto niaky program na Projektovanie domov??
potreboval by som nieco poradit chcem stavat dom a chcelo by to nieco vlasne ... niaky svoj hruby nacrt..od coho by sa mohol architekt odrazit..a chcem aby sa to dalo pozriet v 3D napr
kukala som to, je to nejaká študentská verzia, musíš doložiť, že si študent, a výstupy budeš mať označkované "študentskou verziou"... no ďakujem za taký freeware.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nepredbehol, on dal sims 2, ty sims 3
šak ja neprotestujem len nedajú sa z toho asi robiť rezy a pohľady a fotozobrazenia, ale keby hej, hneď ten archicad vymením :
ale google sketch up je jednoduchy...
alebo este micro station (ale ten si musis stiahnut myslim)
@luc.ka no vidis. sims. a my sa ucime take debilne programy pricom mozeme mat skolu hrou.
kukala som to, je to nejaká študentská verzia, musíš doložiť, že si študent, a výstupy budeš mať označkované "študentskou verziou"... no ďakujem za taký freeware.
tak sims na vizualizáciu a lego na model... to je môj cieľ na nejakú záverečnú prácu keby to robilo tie rezy a rendrovalo... tak idem do toho hneď
aj krajší panáčikovia tam sú nie ako muž sediaci a muž idúci, žena mávajúca, žena stojaca v archicade
ja som mal v ňom hotový svoj dom do 2 hodín aj s vybavením, obladačkami a sanitou