@shoesmaniac ale tak, keď nenechali Števka diváci v tom zaplatiť pokutu, z toho vyplýva, že majú ľudia rôzne názory na túto kauzu... taký Miško Havran, ten nech vo Francúzsku radšej bagety pečie, lebo keď človek pozerá jeho intelektuálne relácie... v jednoduchosti povedané STV nahradili svojsko-tradičný zeleninový nákyp takým rizotom bez zeleniny no... obaja spínajú ruky ale už výsledok je iný no...
wtf "nevinní ? ?! to fakt si to tolkí myslíte ?
( @nadinae ak si ale bola na nejakom najnovšom remaku filmu tohto prípadu, si tam musíš ešte odmylsiet ten podtón súčasnej propagandy a tendencie k heslovitosti, že všetjko v minulosti bolo na kkt..
práveže, československá kriminalistická škola (a kriminalogia patrili k ..svetovej špičke už, UZ od čias C-K R-U..
Jasne, ze su vinny. Deti komunistickych papalasov( neviem teraz, ci neboli aj zidia medzi nimi). Chceli to dokonca na nejakych arabov hodit, ale aj cervanovej otec nebol obycajny clovek, tak sa to neututlalo. Myslim, ze aj ten zkurvysyn hrib ich obhajoval vo svojej skvelej relacii-asi aj pokutu dostali, neviem uz
Inak vcelku nechapem ako niekto nemoze poznat vo co go ked sa povie "kauza Cervanova". A tipujem ze vela ludi ani nevie ze ju uniesli z Mlynskej, zejo?
Zapol som to prve videjko, nahodne prstom tuknem do stredu a pan hrib vravi: "poprosim pana mojzisa a pana sebeja, aby si sem prisli sadnut" =toto je mega lol, zaroven aj vsetko je vysvetlene
@shoesmaniac jj, monsterprocesy, "krasna" to sucast nasich dejin. To mas ale tak, ked z dejepisu sa robi paveda a juuuu podme vsetci studovat techniku, buducnost sa nam podakuje... :ehm:
Spýtať sa "počuli ste UŽ" na kauzu, ktorá je desiatky rokov stará je dosť vtipné To ako nič v zlom Ale teda áno, počula, čítala, videla som o tejto kauze dosť. Dotyčným pánom neverím a spomínaná Lampa bola mierne povedané fópá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
( @nadinae ak si ale bola na nejakom najnovšom remaku filmu tohto prípadu, si tam musíš ešte odmylsiet ten podtón súčasnej propagandy a tendencie k heslovitosti, že všetjko v minulosti bolo na kkt..
práveže, československá kriminalistická škola (a kriminalogia patrili k ..svetovej špičke už, UZ od čias C-K R-U..
myslim, ze su na 100% nevinni.
myslim, ze su na 100% nevinni.
@16 dik za link!
Ked som sa o tom bavila napr. s rodicmi hned vedeli o com hovorim.
V pohode, ma to sice 3 hodiny ale velmi dobre a objektivne to je spracovane.