nemam rada rap, jediny reper ktory sa mi paci je Eminem, hlavne jeho nova pesnicka we made you, na ktoru je super videoklip, alebo 8 mile, ci I am sorry mum. Ale inak nie, rap nieje pre mna
@ribo o com inom je rap?? teda je tiez pravda ze ja ho nemusim a nevidim do neho..
ale obcas mi pripada akoby vacsina znamejsich raperov.. /prepacte ale to slovo../ jednoducho ako by im slo len o to byt v popredi dostavat velke peniaze za vystupenia..
i ked cest vynimkam, niektori ma fakt ze prekvapili, ale i tak sa mi nepaci rap ako taky.. kedze velakrat je to len recitovanie, ci rozpravanie do hudby a myslim, ze s trochou nadsazky "to dokaze kazdy"
a odpoved.. nastasttie uz nie.. ale spolubyvajuci ma v podstate cely rok nutil pocuvat.. ach jo.. ale uz tu nie je
@johnysheek eszeue si dodal tieto veci: nevidim donho, vacsina znamejsich, cest vynimkam
Pretoze co ja pocuvam rap, tak o tych skupinach nepoculo ani vela hip-hoperov a nie to ludia co sa nezauimaju. A nedokaze to kazdy. Je velmi pocut, ked niekto pise nutene texty a ked niekomu idu od ruky. Taktiez je pocut ako naraba s hlasom, techniku prejavu a triafanie sa do beatu. To vsetko dokopy kym sa naucis bez nejakeho nadania potrva dost dlho a za taky cas sa da naucit hocico...
@ribo vravim cest vynimkam, lebo obcas som pocul i rap ktory mi ako rap /teda to co sa bezne zan oznacuje/ nepripadalo a nebolo to uplne zle..
nie je a nemyslim ze by to niekedy bol moj styl a tak ako ho poznam z okolia co pocuvaju ludia, tak ten styl neznasam, kedze v tych veciach ide hlavne o nadavanie na vsetko mozne.. a ano idem tam len o to, alebo som tak hlupy ze neprehliadnem tie "uzasne" metafory...
pocul som par rapovych piesni i na dobru hudbu.. ale myslim ze ich je malo..
a nemozem ho hodnotiti kopmlexne, lebo sa mi nim nechce zaoberat ale z mojho pohladu je to nieco bez coho si svoj zivot dokazem predstavit uplne lahko
@johnysheek No kedze ja mam hlbsi prehlad, tak viem, ze im nejde o nadavanie. Teda tym nekomercnym. V dobrom undergroundovom rape najdes mnoho metafor (ci dokonca basnickych prirovnani), ale preferuje sa skor povedat veci narovinu. Poznam stovky piesni bez jedinej nadavky, alebo tak, ze ich pouziju max 2-3. Ti komercni, to je pravda, ze nadavaju dost, pretoze sa da na tom zarobit. Pre 12-rocne decko je boh ten co nadava, preto je to v tejto vekovej skupine oblubena hudba. A ako B.Filan o tychto komercnych hip-hoperoch povedal: "Oni sa hanbia byt slusni.". Mimochdom v inych styloch sa nadava tiez a dost casto s rovnakou mierou a tam to nikto neodsudzuje...
zase som sa asi dobre zaregistrovala neznášam takéto ankety...som tu prvý krát a myslím že polovica ludí čo tu pridala komentáre nevie čo je to rap. Nemôžte porovnávať svk "rap" aj keď z davu by sa dalo niečo dobré vybrať a americký rap ktorý je na úplne inej úrovni. Stačí si vypočuť ten flow, beat, rytmus proste z toho ide energia a niečo viac ako z hudby v ktorej počuť len gitary a podobné. Skúste si vypočuť napríklad Papoosa, alebo Lil Jona, Snoop Dogga, Chamillionaira, Nas... Aj tak neviete a myslím že ste o nich ani nepočuli...samozrejme okrem Snoop Dogga Ale tak vám to asi aj tak nevysvetlím ďalej si farbite hlavy na čierno, krásne si dajte ofinku cez polovicu čela, oblečte sa celý do čierna a hurá do ulíc SMIEŠNE!!! dobre dosť nejdem sa tu hádať s nikým serus zatím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale obcas mi pripada akoby vacsina znamejsich raperov.. /prepacte ale to slovo../ jednoducho ako by im slo len o to byt v popredi dostavat velke peniaze za vystupenia..
i ked cest vynimkam, niektori ma fakt ze prekvapili, ale i tak sa mi nepaci rap ako taky.. kedze velakrat je to len recitovanie, ci rozpravanie do hudby a myslim, ze s trochou nadsazky "to dokaze kazdy"
a odpoved.. nastasttie uz nie.. ale spolubyvajuci ma v podstate cely rok nutil pocuvat.. ach jo.. ale uz tu nie je
//inak to co pocuval on.. //
Pretoze co ja pocuvam rap, tak o tych skupinach nepoculo ani vela hip-hoperov a nie to ludia co sa nezauimaju. A nedokaze to kazdy. Je velmi pocut, ked niekto pise nutene texty a ked niekomu idu od ruky. Taktiez je pocut ako naraba s hlasom, techniku prejavu a triafanie sa do beatu. To vsetko dokopy kym sa naucis bez nejakeho nadania potrva dost dlho a za taky cas sa da naucit hocico...
nie je a nemyslim ze by to niekedy bol moj styl a tak ako ho poznam z okolia co pocuvaju ludia, tak ten styl neznasam, kedze v tych veciach ide hlavne o nadavanie na vsetko mozne.. a ano idem tam len o to, alebo som tak hlupy ze neprehliadnem tie "uzasne" metafory...
pocul som par rapovych piesni i na dobru hudbu.. ale myslim ze ich je malo..
a nemozem ho hodnotiti kopmlexne, lebo sa mi nim nechce zaoberat ale z mojho pohladu je to nieco bez coho si svoj zivot dokazem predstavit uplne lahko
komercni raperi maju na tom postavene celu "tvorbu" preto su odsudzovani!