Mňa by zaujímalo, či vôbec ešte niekto počúva staré veci. Staré tým myslím napríklad Franka Sinatru, alebo Elvisa. Či ešte niekto z mladých má v playliste aspoň niečo staré pol storočia a občas si to s chuťou a radosťou vypočuje.
"stare veci" "nepocuvane" "frank sinatra" = stare velmi nevhodny podla mna vyber ohladom nazvu diskusie + intepretov.. ale inak ano, pocuvam hudbu staru niekolko storoci, velmi rad.. ale k frankovi sinatrovi a elvisovi sa to "starobou" nepriblizuje
no hej,mali sme ich v učebnici hudobnej výchovy,tak som ich stiahla a počúvala.nie je to moja najobľúbenejšia hudba a myslím,že by som ani nikoho z priateľov nepresvedčila aby ju počúvali,ale nie je to zlé.mne sa to celkmo páči.teda niektoré veci
A ako nová hudba sa myslí tým, čo chodí v rádiu ?..To by som hudbou ani nenazývala...
Čo sa mňa týka tak ThE Doors, Jimi Hendrix, The Beatles, Johny Cash, Nirvana, Ramones, Sex Pistols, Iggy Pop, ale vypočujem si zato aj Elvisa ...tell me why, oh why, oh why can`t my dream come true...
nie vsetky maju zrovna pol storocia ale aj tak...The Doors, The Beatles, The Kinks, Queen, Led Zeppelin, Rolling Stones, The Velvet Underground, Oasis, Iggy Pop
Rolling Stones,Ramones,Pink FLoyd,Led Zeppelin,Guns N Roses,Beatles,Nirvana,The doors a este by som mohla veela hovorit ale toto je hudba ktoru si pustim kazdy den a mozem pocuvat staale
Pol storočia asi nie, ale mám hrozne rada ten taký starý klasický rock z čias vzniku Blue Oyster Cult, napr. Alebo ešte aj Ted Nugent, AC/DC, Rush, Nazareth, CCR, Def Leppard, Free, Foreigner (ten je úplne skvelý) atď atď...
Pol storočia ani nie, buď jedno až tri storočia starú, alebo štyridsať a menej rokov dozadu. Veľké percento mojich obľ. interpretov tvoria mŕtvi hudobníci/rozpadnuté kapely.
@psycholilithka Oasis?! V istom bode sa tuším naše hudobné vkusy vždy stretnú.
The Beatles, Queen, The Who, Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd,ABBA, AC/DC, Nirvana, Foreigner, Survivor... ja neviem, je toho veľa A nedám to za nič
a kedže idem na Pink Floyd do Prahy...jasne že stara hudba-no 1 x) Pink Floyd,Guns,a sem tam si pustim Beatles alebo Sex Pistols,dalej Rolling Stones alebo Led Zeppelin x)..je toho vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Ja si rád občas pustím Elvisa, alebo Little Richarda (tutti frutti), Chucka Berryho. Aretu Franklin mám dokonca na CD v aute
inak od Franka Sinatru si pustím akurát nejaké vianočné pesničky, keď ma v decembri chytí vianočná nálada
Milujem, keď si vo svojej drevenej kuchyni pustím z CDčka Billie Holiday a je mi dobre.
Ale mám rád aj klasickú, orchestrálnu hudbu, vypočujem si ju v pohode aj doma častokrát.
a potom ešte milujem klasickú hudbu, Beethovena,Mozarta
Čo sa mňa týka tak ThE Doors, Jimi Hendrix, The Beatles, Johny Cash, Nirvana, Ramones, Sex Pistols, Iggy Pop, ale vypočujem si zato aj Elvisa ...tell me why, oh why, oh why can`t my dream come true...
A potom už nie.
Ale aj kopec iných...
nech robím čo chcem, nudí ma... v tejto hudbe proste nenájdem to, čo hľadám... bodka.
django reinhart je napriklad fajn
@psycholilithka Oasis?! V istom bode sa tuším naše hudobné vkusy vždy stretnú.
Takže nie
plus nejaké to křoví s filmu Watchmen
takze pocuvam lenze tak nie ze kapelu ale tka len songy