keď idem sama tak hej,ale dosť často sa stáva ,že po mne začne kričať nejaký známy aby som ho počkala a ja si pekne cupítkam ďalej dokým ma neschmatne zozadu ..takže asi tie slúchatká obmedzím
na mojom predchadzajucom mobile som pocuvala hudbu casto , ale potom co som s nim zazila rozne nehody (padol do polievky, zo schodov , z postele atd.) som dostala segrinu staru nokiu a do nej nepasuju ziadne sluchatka a nechcem si na ne minat peniaze takze uz som ostala bez hudby
Hm, väčšinou mi mamka nadáva pre ustavičné púšťanie rádia, keďže je šaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaade hluk - z jednej strany má pustený hluchý starký televízor naplno... Ako u drbnutých.
do doby než som si asi pred piatimi mesiacmi v záchvate zlosti mp3jku rozbil hlboko precíteným hodom o stenu, by bola odpoveď "áno". odvtedy, až do doby keď si konečne kúpim nejakú novú, je odpoveď "nie". potom bude "áno, konečne zasa!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale ked idem sama tak anoo,inak by som sa asi zblaznila
ne nemam walkman
Neznášam byť potichu.
Teda ani pri pečení.
Hm, väčšinou mi mamka nadáva pre ustavičné púšťanie rádia, keďže je šaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaade hluk - z jednej strany má pustený hluchý starký televízor naplno... Ako u drbnutých.
ALE! Aspoň sa učím počúvať viac vecí naraz.