zaujimali ma v poslednej dobe Korben Dallas, Bad Karma Boy a Fresh Out Of The Bus. ostatne svk kapely, ktore pocuvam su uz niekolkorocne stalice v mojej mp3ke.
nejde ani tak o to, čo ma zaujalo v poslednej dobe, už to pár rokov poznám...Adacta, Sound of Qualm, Ilúzia, Čad, If there is a hope, Time of my life, Nonconformist, Via Anima, Idiots Parade a ďalších asi tucet kapiel... niektoré už nehrajú dáky ten piatok...
Imt smile, iné kade, polemic, elán, vašo p., horkyze, tublatanka, gladiátor, no name a z rapu dosť veľa slovenské hlavne na chatach, festoch a pod. akciach vtedy mi takato hudba pasuke viac, zaspievame si a taak ďalej
walter schitzelson je skvelá hudba, ja mám najradšej na slovensku z pomerne novej generácie foolk, stroon, fallgrapp, jana kirschner, ak sa dá ešte považovať za novú generáciu, katarzia, žena z lesoparku, stratasoul, je tu u nás veľa dobrej hudby, mali by sme si to vážiť
From Our Hands sú totálne TOP! V poslednej dobe fest fičím na Fuera Fondo a inak často počúvam Ďuriho Hnilicu z Bačovej fujary a kapely ako Slíže, Paranoid, Zoči Voči..
@ajus19 presne! Najlepšia slovenská kapela podľa mňa! Fest sa teším na september!! Dúfam, že konečne vydajú ten dlho sľubovaný album !! ooooch škoda, že ich toto leto neuvidím naživo :/
skôr českú..ale aj slovenska je fajn..slíže,slobodná europa,smola a hrušky,gladiator,zona a... a všeličo z českych kryštof,mandrage,vypsana fixa,klus..atď.. celkovo mám rada slovenskú a českú hudbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
musis byt hudobnik asi aby si sa dostal k takymto kvalitnym veciam?
len lokalny MI-TV underground
dosť veľa v poslednom čase
a
ale keď tak The Bridgeheads, Katarzia, Korben Dallas, klasika HS, Modré hory občas
hrať sa hrať sa zo slovami pódme! juch!
ale šak i iný